Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

QUOTE(Raiduke @ 2011 06 30, 17:22)
as savo vestuviu metiniu proga pasidariau, super atrodo, o klaseje turet is vis butu nerealu...reiks kaledu proga gal vaikams padovanoti..o siaip visai noreciau kiseniniu kalendoriuku, bet ziuriu nepigiai kainuoja..gal zinot koki psl gera blush2.gif

jei darytum didelį ir jei moki pati susimaketuoti, tai šitame psl gana pigios nuotraukos http://www.fotospaud...ja-6360563.html

4u.gif

dėl kišeninių kalendoriukų- nežinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 30, 19:30)
jei darytum didelį ir jei moki pati susimaketuoti, tai šitame psl gana pigios nuotraukos http://www.fotospaud...ja-6360563.html

4u.gif

dėl kišeninių kalendoriukų- nežinau... verysad.gif

as ka tik gavau minti, kad bet siais laikais imanoma ir paciam pasigaminti..reiks bandyt mb prasyt sumaketuos man viska, jis nusimano tokioje vietoje..tai bus zymiai pigiau :)isirist vietoj galima..nu super...
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 06 30, 19:33)
as ka tik gavau minti, kad bet siais laikais imanoma ir paciam pasigaminti..reiks bandyt mb prasyt sumaketuos man viska, jis nusimano tokioje vietoje..tai bus zymiai pigiau :)isirist vietoj galima..nu super...

thumbup.gif
Atsakyti
Aš visada stengiuos išlaidauti minimaliai. ieškau dovanų, kurios turėtų simbolinę prasmę. Įpinu į tam tikrus ritualus, žodžius. paprastai palieka įspūdį. O kaip aš sakau, žodis turi magišką galią.
Galvoju, gal rugsėjo pirmajai parašyt kievienam vaikui po laišką. g.gif

Aš vienais metais esu dovanojusi pieštuką ir trintuką. Ir prie to rodžiau pateiktį apie du draugus, kurie keliavo dykuma ir vienas įskaudino kitą. ir paskui ten buvo mintis, kad reikia išmokti rašyti ant akmens ir ant smėlio ir kodėl.
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 06 29, 20:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
tai jau tikrai, tik kaip isivaziuot i atostogas, reik lekt kazkur  be civilizacijos  lotuliukas.gif

gryžom po 3 dienų ne civilizacijos - su palapinėm prie Dusios ežero poilsiavom..... čiotkai, darbo net neprisiminiau ... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš ką tik iš pajūrio... sutikau du savo auklėtinius:) toks vaizdas, kad jie labai nustebę, jog auklėtoją galima prie jūros sutikti smile.gif ko gero vienas iš nemaloniausių prisiminimų per vasaros atostogas - snaudžiu pliaže ir girdžiu virš galvos - laba diena MOKYTOJAAAA. nors lysk į smėlį....
gaila kad neperskaičiau idėjos apie akmenukus prieš tris dienas.... šventojoje ties energetiku pilna gražiausių akmenėliu...
Atsakyti
Mes liepos vidury prie Nemuno su palapinėm važiuosim. Tiksliau draugai namuką išsinuomojo Šilininkuose, o mes plapinėje gyvensim. Sakiau nėr čia ko. Turistinis yra turistinis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2011 07 01, 00:40)
Galvoju, gal rugsėjo pirmajai parašyt kievienam vaikui po laišką. g.gif

o kas laiške bigsmile.gif

QUOTE(Retisa @ 2011 07 01, 22:28)
Sveikos, o aš ką tik iš pajūrio... sutikau du savo auklėtinius:) toks vaizdas, kad jie labai nustebę, jog auklėtoją galima prie jūros sutikti smile.gif ko gero vienas iš nemaloniausių prisiminimų per vasaros atostogas - snaudžiu pliaže ir girdžiu virš galvos - laba diena MOKYTOJAAAA. nors lysk į smėlį....

o man visai smagu susitikt auklėtinius ar mokinius (aišku ne nudistų pliaže lotuliukas.gif )

QUOTE(ezra @ 2011 07 01, 22:42)
Mes liepos vidury prie Nemuno su palapinėm važiuosim. Tiksliau draugai namuką išsinuomojo Šilininkuose, o mes plapinėje gyvensim. Sakiau nėr čia ko. Turistinis yra turistinis. biggrin.gif

palapinėse fainai thumbup.gif mes kiekvieną vasarą po porą kartų išlekiam... po 4 dienų planuojam į Latvijos pajūrį su palatkėm važiuot... bigsmile.gif
Atsakyti
ezra, iš kur tą filmuką ėmei?
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 02, 10:37)
o kas laiške  bigsmile.gif

Ko gero apie tai, kokius juos pažinau per metus, ko tikiuosi kitais metais, palinkėjimas kažkoks.
QUOTE(Mandra Sandra @ 2011 07 02, 11:37)
ezra, iš kur tą filmuką ėmei?

Ten ne filmukas, Power point pateiktis. Turiu kompe.
Atsakyti
Jei kam reikia, turiu power point pristatymą apie 7 pasaulio stebuklus, apie mamos ir vaiko meilę ( " Sąskaita" ), "Būsiu Tau draugu", "Dance.šokiai", "Juozas Erlickas", "Pamokos",'Ilgaamžiškumo filosija", "Iliuzija", "Gyvenimo problemos" ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2011 07 04, 20:44)
Jei  kam  reikia, turiu  power  point  pristatymą apie 7 pasaulio  stebuklus, apie  mamos  ir  vaiko  meilę ( " Sąskaita" ), "Būsiu  Tau draugu", "Dance.šokiai", "Juozas  Erlickas", "Pamokos",'Ilgaamžiškumo  filosija", "Iliuzija", "Gyvenimo  problemos" ir  kt.

nusiūsk į paštą, manau, pravers gal kas.
Atsakyti