Įkraunama...
Įkraunama...

*KLASĖS AUKLĖTOJA (-AS)*

sveikutes..
va cia tai matosi, kad atostogaujam..
smagiu atostogu visoms smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu smile.gif isleidau dvyliktokus, buvo saunus zmogiukai, gausiu penktokus, tai manau bus apie ka padiskutuoti, net ir per atostogas pagalvoju, kaip bus sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2011 07 11, 19:57)
sveikos, jungiuosi ir as prie jusu smile.gif isleidau dvyliktokus, buvo saunus zmogiukai, gausiu penktokus, tai manau bus apie ka padiskutuoti, net ir per atostogas pagalvoju, kaip bus sunku smile.gif

po 12-tokų tai tikrai pajusi skirtumą, bus ko veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 12, 17:42)
po 12-tokų tai tikrai pajusi skirtumą, bus ko veikt  lotuliukas.gif

negasdinkit, man ir taip baisu smile.gif bet manau, kad susitvarkysiu ir su tais zmogeliukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2011 07 15, 13:05)
negasdinkit, man ir taip baisu smile.gif bet manau, kad susitvarkysiu ir su tais zmogeliukais smile.gif

Tai zinoma susitvarkysi mirksiukas.gif Manes irgi laukia isbandymas-pirma karta turesiu penktokus-pries tai aukletinius auklejau nuo 7 iki 11 klases rolleyes.gif Tai jau dabar pradedu apie viska mastyt kas kur ir kaip doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aišku, kad susitvarkysit ir kalbos nėr.. tik tiek kad veikos bus daugiau nei su didžiaisiais... ypač dokumentacija pradžioj, o ir penktokiukai kaip vištukai pasimetę, nieko nežino (jei ateina iš pradinės į vidurinę)... bigsmile.gif
Atsakyti
SVEIKOS. esu pas jus cia naujoke, 4u.gif reikia man jusu visu pagalbos. pirma karta gavau aukletiniu klase bus penktokai ir neduoda ramybes ka idomaus jiems padavovanoti rugsejo 1, gal kas scenariju turi PATARKIT 4u.gif
Atsakyti
Jungiuos ir aš prie jūsų. Auklėtinių 4 metus neturėjau. Šiais metais gausiu penktokus. Smagu kai yra tokia temelė. Manau bendrausim
Atsakyti
labusikas aukletojos lotuliukas.gif
smagu, kad cia musu daugeja..sveikos atvykusios 4u.gif 4u.gif
db itariu dauguma atostogauja ir nenori galvoti apie rugsejo 1 diena, as taip pat, pailset dar reikia.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 07 21, 11:55)
labusikas aukletojos  lotuliukas.gif
smagu, kad cia musu daugeja..sveikos atvykusios  4u.gif  4u.gif
db itariu dauguma atostogauja ir nenori galvoti apie rugsejo 1 diena, as taip pat, pailset dar reikia.. biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
turiu nemazai jau minciu penktoku rugsejo 1- osios sventei, tik dar mintys, kai susideliosiu viska, galesiupasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsyte @ 2011 07 26, 12:01)
turiu nemazai jau minciu penktoku rugsejo 1- osios sventei, tik dar  mintys, kai susideliosiu viska, galesiupasidalinti smile.gif

Svarbiausia, kad tos mintys yra mirksiukas.gif
Atsakyti