Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

QUOTE(liap @ 2011 07 16, 15:28)
Ech skaitau vis jūsų temelę, gaudau visus patarimus susijusius su breketais smile.gif rugpjūčio pabaigoje ir man uždės, tik nežinau kur pirmiau, viršuje ar apačioje smile.gif norėjau paklausti, man dabar rekontroliuoja kandžius, na yra tas gomurinis lankas, tai kai breketus dės, man jį kažin ir toliau paliks ar kažką kitą dės? Na gal kuri buvot susidūrusi su šia situacija smile.gif

Viskas priklauso nuo individualios situacijos. As gomurini lanka gavau kartu su pirmaisiais breketais virsuje.Ji nesiojau iki kito breketu klijavimo (gal kokius 4 menesius, nebepamenu). O kai jau sudejo pilna lanka virsuje, gomurini lanka iseme ir sake, kad greiciausiai jo jau nebereikes, pasiliko tik del viso pikto.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 07 15, 17:56)
*Sunku tada suderint vizitus?

**As is vis jauc i kiekviena dantis ziuriu i nagrineju kas gerai i kas ne. blush2.gif

*aišku sunku, mao Budrienė VIC irgi vieną dieną per savaitę dirba, tai ir reikia derintis smile.gif

**čia manau visų breketuotų liga - kas labiausiai aktualu, į tą ir kreipiame dėmesį drinks_cheers.gif
Atsakyti
As kai buvau nebreketuota kreivadante, tai tikedavausi,kad tu mano kreivu dantu niekas nepastebi (nors tai buvo neimanoma), o dabar cia kuria diena stoviu euro vaistinej eilej ir spoksau i vaistininkes kreivus dantukus biggrin.gif tikrai cia breketuotu zmoniu liga biggrin.gif
Atsakyti
Apie mikro implantukus. Angliskai.

As atkreipdavau demesi i neturedama breketu i zmoniu dantis. Kaip i skirciau zmones- i laimingus, i ne. As buvau tu nelaiminguju sarase.
Atsakyti
As ir pastebedavau,bet kai susidejau pati dar labiau, kartais pati pagalvoju neziurek taip i zmogaus dantis doh.gif
Atsakyti
Aš irgi žiūriu visada. doh.gif Atrodo nors paimk ir pasakyk ką ten pastumt, ką atitraukt reikia..
Atsakyti
smile.gif labas. Klausimas - ar Jums pasakė bent apytikrę galutinio gydymo kainą?
Nes aš klausiau, man sako - nežinau, priklausys nuos situacijos, nes skaičiavau pigiausiu ir, mano manymu, brangiausiu bariantu, skirtumas beveik 3 tūkst. litų unsure.gif . Gal galite pasakyti bent apytikriai, kokia galutinė kaina "šviečia"? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 17, 13:40)
smile.gif labas. Klausimas - ar Jums pasakė bent apytikrę galutinio gydymo kainą?
Nes aš klausiau, man sako - nežinau, priklausys nuos situacijos, nes skaičiavau pigiausiu ir, mano manymu, brangiausiu bariantu, skirtumas beveik 3 tūkst. litų  unsure.gif . Gal galite pasakyti bent apytikriai, kokia galutinė kaina "šviečia"? smile.gif

Laba. Man buvo kazkada surasius ant lapuko apytikslias kainas,bet tiesa pasakius kai man tai tik dalis kainos ar siaip ar taip, tai as ir nelabai atsimenu. blush2.gif Gal 10 tukst. ar daugiau... ax.gif Nemazai kas priklauso ir nuo breketu rusies gal... g.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 17, 15:40)
Nes aš klausiau, man sako - nežinau, priklausys nuos situacijos, nes skaičiavau pigiausiu ir, mano manymu, brangiausiu bariantu, skirtumas beveik 3 tūkst. litų  unsure.gif . Gal galite pasakyti bent apytikriai, kokia galutinė kaina "šviečia"? smile.gif

man buvo skaiciuota pas viena gydytoja kaina, paprasti breketai + gydymas apie 5000lt
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Jau senokai seku Jūsų pokalbius, manau, kad ir aš greitai jungsiuosi prie šių žavingų breketuotų šypsenų būrio:)

Tik man čia toks klausimas iškilo, prieš kiek laiko prieš klijuojant breketukus reikėtų pasidaryti higieną? ir ar ji visais atvejais būtina?
Atsakyti
alva_zydi, jei reikalinga higiena, geriau pries breketus.
O siaip ji karts nuo karto reikalinga ir nebreketuotiems biggrin.gif

Man sake 8 tukst ir daugiau
Atsakyti

Sveika, gali pati paskaiciuoti priliminariai
Herbstas- 2000lt
jo aktyvavimas- 60 lt, dazniausiai ji nesiot reikia metus, o aktyvavimas vyksta kas 2 men- 60x6- 360lt
breketu kaina g.gif - nezinau kokius pasirinksi. Kiek atsimenu apacia bus metalas tai apie 1500lt, o virsuje keramika plius metalas tai apie 1900lt, ziurint kiek keramikos bus.
nu ir vizitai- paverzimai vidutiniskai 150lt kas 1.5 men. Nezinau kiek tau zada nesiot breketus. Speju metus Herbstas ir apie metus breketus.
Tiesa, kol vyksta Herbsto aktyvavimas breketu paverzimai nevyksta. tai mokesi tik po 60 lt, o paskui kai nuims Herbsta mokesi uz lanku keitima, paverzimus ir t.t.
Pasiskaiciuok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 17 liepos 2011 - 15:41