Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

mergaites, kiek pas Dalia beligaturiniai breketai (jei kas turit)? vien uz breketus?

man kaina visad pasakydavo kiek ejau. Vienur pvz 6000 kitur su svyravimu pvz 9000 - 11000 ir pan ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 07 16, 10:08)
Nepastebejau, man vakar buvo 9 menesiai  thumbup.gif

Tai ties kokia gydytoja apsistojai? 4u.gif

Dar nenusprendziau.. pas viena ortodonte vieni dalykai labiau patinka, kas kit - kiti.. bet kol pasiruosiu breketams iki to laiko nuspresiu biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif pas mane jau yra breketai, kainavo 2 tūkt. O apačioje sakė kainuos 1300 lt. smile.gif
Įdomi informacija dėl herbsto ir paveržimų ir lankų keitimų, tiesą sakant, nežinojau, kad esant herbstui, mokama tik už jo aktyvaciją, o kitos paslaugos neteikiamos.
Natale, tai ką daro su tuo herbstu atėjus pakartotinai (turiu omeny už 60 litų)?
Beje, dėl herpsto kainos, girdėjau yra variacijos, 1500- 2000 litų (priklauso nuo klinikos smile.gif, kurioje stato).
Papildyta:
QUOTE(Novia @ 2011 07 17, 17:50)
mergaites, kiek pas Dalia beligaturiniai breketai (jei kas turit)? vien uz breketus?
man kaina visad pasakydavo kiek ejau. Vienur pvz 6000 kitur su svyravimu pvz 9000 - 11000 ir pan  ax.gif
Papildyta:
Dar nenusprendziau.. pas viena ortodonte vieni dalykai labiau patinka, kas kit - kiti.. bet kol pasiruosiu breketams iki to laiko nuspresiu  biggrin.gif

smile.gif kaip gali susidaryti 4 - 5 tūkstančių skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 17, 18:48)
smile.gif pas mane jau yra breketai, kainavo 2 tūkt. O apačioje sakė kainuos 1300 lt.  smile.gif
Įdomi informacija dėl herbsto ir paveržimų ir lankų keitimų, tiesą sakant, nežinojau, kad esant herbstui, mokama tik už jo aktyvaciją, o kitos paslaugos neteikiamos.
Natale, tai ką daro su tuo herbstu atėjus pakartotinai (turiu omeny už 60 litų)?
Beje, dėl herpsto kainos, girdėjau yra variacijos, 1500- 2000 litų (priklauso nuo klinikos smile.gif, kurioje stato).
Papildyta:

Del Herbsto kainu skirtumo zinojau smile.gif
Aktyvacija, kai ant stumokliu uzdeda papildomus ziedukus, kurie prailgina pagaliukus ir taip pastumia zandikauli i prieki. Taip po biski po biski isstumia zandikauli i reikiama padeti. Dazniausiai puse metu, t.y. 2-3 vizitai buna aktyvacija, o paskui puse metu palaikymui nesioji. kai vyksta palaikymo rezimas uz vizitus nieko nemoki. ateini i patikra ir viskas. moki tik kai uzdeda ziedukus-aktyvacija, kita puse metu nieko nemoki. smile.gif
tau breketus uzdejo pilna lanka?
nes man buvo uzdeti visi breketai, o paskui nuo kruminiu nueme, nes jie trugde tvirtinti Herbsta. paliko 6 apacioje ir 6 virsuje. Paskui kai nueme Herbsta vel priklijavo visus breketus.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 17, 19:13)
Del Herbsto kainu skirtumo zinojau  smile.gif
Aktyvacija, kai ant stumokliu uzdeda papildomus ziedukus, kurie prailgina pagaliukus ir taip pastumia zandikauli i prieki. Taip po biski po biski isstumia zandikauli i reikiama padeti. Dazniausiai puse metu, t.y. 2-3 vizitai buna aktyvacija, o paskui puse metu palaikymui nesioji. kai vyksta palaikymo rezimas uz vizitus nieko nemoki. ateini i patikra ir viskas. moki tik kai uzdeda ziedukus-aktyvacija, kita puse metu nieko nemoki.  smile.gif
tau breketus uzdejo pilna lanka?
nes man buvo uzdeti visi breketai, o paskui nuo kruminiu nueme, nes jie trugde tvirtinti Herbsta. paliko 6 apacioje ir 6 virsuje. Paskui kai nueme Herbsta vel priklijavo visus breketus.

smile.gif ačiū už detalią info, labai aiškiai ir išsamiai viską paaiškini. Matai, aš galvojau, kad, kai uždedą "jį", tai jau ir pastato priverstinai į reikiamą padėtį vienu metu, o ne po truputį. Todėl tas procesas mano sąmonėje atrodė kraugeriškai biggrin.gif ax.gif . Tikrai paguodei mane 4u.gif . Šiuo atveju ir kaina aiški (už ką 60 litų - galvojau, kad už konsultaciją tiesiog nešiojant biggrin.gif, o čia viskas motyvuotai ).
Jo, pas mane ant visų uždėti, tai tikriausiai situacija dėl jo yra panaši visiems smile.gif. Klausimas dar vienas - gal žinai, Tavo gydytoja visiems pacientams taiko būtent šio tipo herbstą? Nes girdėjau, yra variacijų. Bet būtent Tavo tipo (kiek mačiau) yra žmogiškiausias smile.gif (nes mačiau tokių, kurie eina per gumurį viršutinį ir kelia šveplavimą)...
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 17, 19:26)
smile.gif ačiū už detalią info, labai aiškiai ir išsamiai viską paaiškini. Matai, aš galvojau, kad, kai uždedą "jį", tai jau ir pastato priverstinai į reikiamą padėtį vienu metu, o ne po truputį. Todėl tas procesas mano sąmonėje atrodė kraugeriškai  biggrin.gif  ax.gif . Tikrai paguodei mane  4u.gif . Šiuo atveju ir kaina aiški (už ką 60 litų - galvojau, kad už konsultaciją tiesiog nešiojant  biggrin.gif, o čia viskas motyvuotai ).
Jo, pas mane ant visų uždėti, tai tikriausiai situacija dėl jo yra panaši visiems smile.gif. Klausimas dar vienas - gal žinai, Tavo gydytoja visiems pacientams taiko būtent šio tipo herbstą? Nes girdėjau, yra variacijų. Bet būtent Tavo tipo (kiek mačiau) yra žmogiškiausias  smile.gif  (nes mačiau tokių, kurie eina per gumurį viršutinį ir kelia šveplavimą)...

be mano maciau tik du. buvo tokie kaip mano smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 17, 19:26)
smile.gif ačiū už detalią info, labai aiškiai ir išsamiai viską paaiškini. Matai, aš galvojau, kad, kai uždedą "jį", tai jau ir pastato priverstinai į reikiamą padėtį vienu metu, o ne po truputį. Todėl tas procesas mano sąmonėje atrodė kraugeriškai  biggrin.gif  ax.gif . Tikrai paguodei mane  4u.gif . Šiuo atveju ir kaina aiški (už ką 60 litų - galvojau, kad už konsultaciją tiesiog nešiojant  biggrin.gif, o čia viskas motyvuotai ).
Jo, pas mane ant visų uždėti, tai tikriausiai situacija dėl jo yra panaši visiems smile.gif. Klausimas dar vienas - gal žinai, Tavo gydytoja visiems pacientams taiko būtent šio tipo herbstą? Nes girdėjau, yra variacijų. Bet būtent Tavo tipo (kiek mačiau) yra žmogiškiausias  smile.gif  (nes mačiau tokių, kurie eina per gumurį viršutinį ir kelia šveplavimą)...

user posted image
kairej pusej matosi vienas ziedukas ant pagaliuko, o desenej du. taip lygino centra. dar matosi lankas apacioje, virsuje nieko nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 07 17, 18:48)
Papildyta:

labai paprastai. Vienur siulo metalinius breketus, kitur beligaturinius skaidrius. Tai ir kaina uz breketus atitinkamai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 17, 20:31)
be mano maciau tik du. buvo tokie kaip mano smile.gif
Papildyta:

user posted image
kairej pusej matosi vienas ziedukas ant pagaliuko, o desenej du. taip lygino centra. dar matosi lankas apacioje,  virsuje nieko nebuvo.

smile.gif smile.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif aciuks.gif labai labai labai ačiū Tau. Tikrai labai viskas aišku ir informatyvu. Smagu, kad viską žinai, kaip buvo, aktyviai domėjaisi viskuo. O kiek dar ir kitus pamokyti gali... thumbup.gif dėkui už foto, labai gražu viskas ten pas Tave, super, 100 procentu rezultatas.

Atsakyti
Nu man tai keista, jeigu orto negali bent preliminariai pasakyti gydymo kainos.... Juk vistiek uzmetus aki mato kiek mazdaug reikes nesioti breketus (bent jau "standartiskai") ir gali mazdaug kaina pasakyti.Zinoma, gydymo eigoje gali viskas keistis,bet bent jau pradine tai imanoma paskaiciuot. Man sake 4000-4500lt. Kol kas viskas vyksta pagal plana, tai tikiuosi kaina irgi bus pagal plana biggrin.gif
Papildyta:
O! Siandien man jubiliejus - 8 men! biggrin.gif Dar menuo ir busiu kaip kudiki isnesiojus biggrin.gif
Atsakyti
Man ir jubiliejus 11men ir ta proga vizitas thumbup.gif
Atsakyti
Oj jūs kiek pripliurpėt, kol buvau išlėkus prie jūros paatostogauti smile.gif dėl FB vis dar šnekėjot, tai pakviečiau ką užmačiau, ko neužmačiau galit mane kaip Gražina Muchačiova surast smile.gif

Pas mane pokyčių kažkaip nlb yra, krūminis dantis dar pilnai neatsisukęs, bet atrodo kad sustojo ir visai nejuda, paskauda aišku karts nuo karto kokį dantuką, o šiaip ramybė, dbr vizitas tik rugpjūčio 22d. tai ilgai ir nuobodžiai dar laukti smile.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 11, 22:05)
Merginos, kada pas Budrienę užsirašiusios, kurios pas ją gydotės?

aš rugpjūčio 22d., kažkaip lyg čia anksčiausias vizitas, nes klinika atostogaus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaze: 18 liepos 2011 - 11:22
QUOTE(blaze @ 2011 07 18, 12:21)
aš rugpjūčio 22d., kažkaip lyg čia anksčiausias vizitas, nes klinika atostogaus g.gif

Ojėj doh.gif tai ką visa klinika nedirbs? Galvojau tik Budrienei atostogos g.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 07 18, 12:21)
Oj jūs kiek pripliurpėt, kol buvau išlėkus prie jūros paatostogauti smile.gif dėl FB vis dar šnekėjot, tai pakviečiau ką užmačiau, ko neužmačiau galit mane kaip Gražina Muchačiova surast smile.gif

Sveikos, panyčkos smile.gif

nu bet Blaze, kokia tu graži drinks_cheers.gif kol nematai žmogaus, tai atrodo, kad tik su kreivadančiu bendrauji biggrin.gif o čia ir tu, ir aistulia žiūriu kad graži drinks_cheers.gif
Atsakyti