Nu deltu mikroimplantu, tai as ju irgi kaip velnias kryziaus bijojau. Netgi buvau sau pasakius taip - jeigu juos butinai reikes sukt - nesidesiu breketu
Nu va, gryzau po savo mini atostogu...
visi zandai subadyti vielu, o dar savaite reikia pratempt.
Nu deltu mikroimplantu, tai as ju irgi kaip velnias kryziaus bijojau. Netgi buvau sau pasakius taip - jeigu juos butinai reikes sukt - nesidesiu breketu
Siaip man ju butinai reikejo, bet kazkaip papuole kaip aklai vistai grudas - mano gydytoja ju sukimo nepraktikuoja
Turbut kitaip nebuciau ir breketu dejusis. Nors dabar po visu operaciju burnoj jau man niekas nebebaisu
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 01, 16:13)
Pagaliau prisiruosiau fotosesijai, rezultatai visai dziugina...
oho apačioj tai įspūdingas pasikeitimas ir tik per tokį laikotarpį
QUOTE(ASTYT @ 2011 07 01, 17:17)
aciu,
apacioje tikrai nemazas pasikeitimas... nulipo vienas nuo kito dantukai ir tikrai kiti pasilygino, stoja i lanka...
O as kada gausiu prisijungima i albuma?
[quote=ajaja,2011 07 01, 16:17]
vajai kaip tave nukankino
ir dar taip ziauriai per kisene dejo
nu bet tokia jau gydymo eiga. daugiau nereikes.
butinai idek fotkiu, idomu pamatyti tavo tuos straigtukus
Papildyta:
kokiu grozio proceduru darei jei ne paslaptis?
[/quote]
Pasistengsiu idet arba sekmadieni arba kitos savaites pradzioj.
Nu jau geriau vienu ypu viskan susitvarkyt. Galesiu kita vizita laukt be jokios baimes.
[quote=Emukas21,2011 07 01, 16:31]
[/quote]
Aha man ir idomu
[/quote]
Eidavau kas menesi veidoskuros valymui i pan.Susidrapalinau koja- grozia proceduras buva nutrauktas. Ale fain budava.Ypac is po itemptos darba dienos.
O jus kan mislijot?Ka nors kur nors "prisidejau", ka nors kur nors nusisiurbiau?
vajai kaip tave nukankino
nu bet tokia jau gydymo eiga. daugiau nereikes.
butinai idek fotkiu, idomu pamatyti tavo tuos straigtukus
Papildyta:
[/quote]
Pasistengsiu idet arba sekmadieni arba kitos savaites pradzioj.
Nu jau geriau vienu ypu viskan susitvarkyt. Galesiu kita vizita laukt be jokios baimes.
[quote=Emukas21,2011 07 01, 16:31]
[/quote]
Aha man ir idomu
[/quote]
Eidavau kas menesi veidoskuros valymui i pan.Susidrapalinau koja- grozia proceduras buva nutrauktas. Ale fain budava.Ypac is po itemptos darba dienos.
O jus kan mislijot?Ka nors kur nors "prisidejau", ka nors kur nors nusisiurbiau?
[/quote]
Ta ir pamislijau
[/quote]
Ta ir pamislijau
QUOTE(blondie* @ 2011 07 01, 15:47)
Eik tu sau, o aš jau buvau įsitikinus, kad nuliuką vistik vieną be reikalo prirašei.. Niu ir brangus malonumas..
Ateis ir tavo pabaiga greit, net nepastebėsi..
Nors man ir pačiai dar niekas tos pabaigos nežadėjo..
Ai, bet aš dabar kitu laukimu gyvenu, tai dzin tie breketai.. 
Ateis ir tavo pabaiga greit, net nepastebėsi..
man irgi liepos gale vizitas. jei visi tarpai uzsidarys tada keis vielas i storiausias ir des metaline grandinele dantukams palaikyti
Atnaujinau albuma
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 01, 21:14)
Sveikinu, pokyciai nemazi.
Man niekas niekur nejuda.
QUOTE(Emukas21 @ 2011 07 01, 19:18)
But gerai.... gal kada nors...
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 02, 04:55)
Ale gers zodis
Del kainas grozia nesigincyju,ale kan padarysi. By tik macytu visostos proceduras.