Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

Nu va, gryzau po savo mini atostogu... smile.gif visi zandai subadyti vielu, o dar savaite reikia pratempt.
Nu deltu mikroimplantu, tai as ju irgi kaip velnias kryziaus bijojau. Netgi buvau sau pasakius taip - jeigu juos butinai reikes sukt - nesidesiu breketu biggrin.gif Siaip man ju butinai reikejo, bet kazkaip papuole kaip aklai vistai grudas - mano gydytoja ju sukimo nepraktikuoja biggrin.gif Turbut kitaip nebuciau ir breketu dejusis. Nors dabar po visu operaciju burnoj jau man niekas nebebaisu biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau fotosesijai, rezultatai visai dziugina...
Virsaus pasikeitimai per 5 menesius
Apacios pasikeitimai per 1,5 menesio

Sausio 30, tik sudetas virsus
user posted image

Geguzes 14, tik sudeta apacia
user posted image

Liepos 1 diena
user posted image

Daugiau nuotraukyciu idesiu i albuma
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 01, 16:13)
Pagaliau prisiruosiau fotosesijai, rezultatai visai dziugina...

oho apačioj tai įspūdingas pasikeitimas ir tik per tokį laikotarpį bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2011 07 01, 17:17)
oho apačioj tai įspūdingas pasikeitimas ir tik per tokį laikotarpį bigsmile.gif  rolleyes.gif

aciu,

apacioje tikrai nemazas pasikeitimas... nulipo vienas nuo kito dantukai ir tikrai kiti pasilygino, stoja i lanka...
Atsakyti
O as kada gausiu prisijungima i albuma? blush2.gif
Atsakyti
[quote=ajaja,2011 07 01, 16:17]
vajai kaip tave nukankino blink.gif ir dar taip ziauriai per kisene dejo doh.gif
nu bet tokia jau gydymo eiga. daugiau nereikes.
butinai idek fotkiu, idomu pamatyti tavo tuos straigtukus
Papildyta:
kokiu grozio proceduru darei jei ne paslaptis?
[/quote]
Pasistengsiu idet arba sekmadieni arba kitos savaites pradzioj.
Nu jau geriau vienu ypu viskan susitvarkyt. Galesiu kita vizita laukt be jokios baimes. rolleyes.gif

[quote=Emukas21,2011 07 01, 16:31]
kokiu grozio proceduru darei jei ne paslaptis?
[/quote]

Aha man ir idomu smile.gif
[/quote]
Eidavau kas menesi veidoskuros valymui i pan.Susidrapalinau koja- grozia proceduras buva nutrauktas. Ale fain budava.Ypac is po itemptos darba dienos.

O jus kan mislijot?Ka nors kur nors "prisidejau", ka nors kur nors nusisiurbiau? lotuliukas.gif
Atsakyti
O jus kan mislijot?Ka nors kur nors "prisidejau", ka nors kur nors nusisiurbiau? lotuliukas.gif
[/quote]
Ta ir pamislijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2011 07 01, 15:47)
Eik tu sau, o aš jau buvau įsitikinus, kad nuliuką vistik vieną be reikalo prirašei.. Niu ir brangus malonumas..  doh.gif 

Ateis ir tavo pabaiga greit, net nepastebėsi.. irnesakyk.gif Nors man ir pačiai dar niekas tos pabaigos nežadėjo..  lotuliukas.gif  Ai, bet aš dabar kitu laukimu gyvenu, tai dzin tie breketai.. hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif patiko pasisakymas lotuliukas.gif
man irgi liepos gale vizitas. jei visi tarpai uzsidarys tada keis vielas i storiausias ir des metaline grandinele dantukams palaikyti clap_1.gif gaaal hihihi.gif dar kitus elastikus turetu isduoti ax.gif tikiuos visi tarpau uzsidarys. rolleyes.gif viena puse leciau juda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 01 liepos 2011 - 18:21
Atnaujinau albuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 07 01, 21:14)
Atnaujinau albuma thumbup.gif

Sveikinu, pokyciai nemazi. smile.gif

Man niekas niekur nejuda. g.gif Zinau zinau, dar anksti.. O svarbiausias dantukas dar net neprikabintas. Bet taip norisi to rezultato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 07 01, 14:52)
Nu biski, kaip Ramintuska saki,paslifava. blush2.gif

Kas per žodis biggrin.gif
Kaina „graži“ unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 02 liepos 2011 - 03:58
QUOTE(Emukas21 @ 2011 07 01, 19:18)

Ta ir pamislijau  lotuliukas.gif

But gerai.... gal kada nors...

QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 02, 04:55)
Kas per žodis  biggrin.gif
Kaina „graži“  unsure.gif

Ale gers zodis smile.gif
Del kainas grozia nesigincyju,ale kan padarysi. By tik macytu visostos proceduras. mirksiukas.gif
Atsakyti