Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

QUOTE(gabiux25 @ 2011 07 03, 18:20)
O nenoretum cia ideti nuotraukeles,galetumem visos paziureti?  ax.gif Kartais paciam daug baisiau atrodo nei kad istikruju yra, mes breketinikes net prie maziausio pakrypimo ir t.t. kabinames, bet kiti to "minuso/problemos" net ir labai noredami neiziuretu...  mirksiukas.gif

Galėsiu įkelti, baterijos kraunasi dabar ax.gif
Atsakyti
Ilgai neatnaujinau albumelio blush2.gif Idejau kelias naujas nuotraukeles jei kam idomu 4u.gif
Atsakyti
Gretooti, kas pas tavi is vidines dantuku puses virsutiniam zandikauly?
Gabiuks25, pokyciai gerai atroda!
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 07 03, 18:53)
Ilgai neatnaujinau albumelio  blush2.gif Idejau kelias naujas nuotraukeles jei kam idomu 4u.gif

bigsmile.gif tikrai matosi pasikeitimai 4u.gif
dantukai tvarkingai stovi lanke smile.gif o kas ten yra apacioj tarp priekiniu pirmuku? toks kaip papildomas metaliukas?
Sakandi su elastikais tau tvarko, ane? kaip reikia elastikus kabinti?
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 07 03, 17:07)
Gretooti, kas pas tavi is vidines dantuku puses virsutiniam zandikauly?
Gabiuks25, pokyciai gerai atroda!

Aciu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 07 02, 14:45)
jo, super 4u.gif siaip sako, kad apatiniai paprastai greiciau juda nei virsutiniai

laukiu nesulaukiu kada prikabins ta nelaimeli....
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 03, 17:34)
bigsmile.gif  tikrai matosi pasikeitimai  4u.gif 
dantukai tvarkingai stovi lanke  smile.gif  o kas ten yra apacioj tarp priekiniu pirmuku? toks kaip papildomas metaliukas?
Sakandi su elastikais tau tvarko, ane? kaip reikia elastikus kabinti?

Aciu. 4u.gif Man kaip smagu kad jau geriau atrodo dantai. ax.gif Ten papildomas kabliukas, man ji uzdejo pries 2 vizitus,bet dar neteko jo naudoti,tad nelabai ir zinau kam jis man ten yra (per praeita vizita nenueme-tai turbut visdar zada naudot). Pirmais nesiojau ant 6-uko virsuj ir 3-uko apacioj kaireje(tas man sakandi biski gal ir patvarke-plius antrukas desnej i virsu islindo, kaip ir centrus), o dabar tarpa tarp virsutinio lanko ir apatinio lanko desnej bando sumazint nes kai sukandu dantis labai didelis tarpas tarp ju,tai elastikus nesioju ant 3&5-uku virsuj ir 4-uko apacioj.Ir praeita ir si karta nesioju antilopes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2011 07 03, 19:59)
Aciu.  4u.gif Man kaip smagu kad jau geriau atrodo dantai. ax.gif  Ten papildomas kabliukas, man ji uzdejo pries 2 vizitus,bet dar neteko jo naudoti,tad nelabai ir zinau kam jis man ten yra (per praeita vizita nenueme-tai turbut visdar zada naudot).  Pirmais nesiojau ant 6-uko virsuj ir 3-uko apacioj kaireje(tas man sakandi biski gal ir patvarke-plius antrukas desnej i virsu islindo, kaip ir centrus), o dabar tarpa tarp virsutinio lanko ir apatinio lanko desnej bando sumazint nes kai sukandu dantis labai didelis tarpas tarp ju,tai elastikus nesioju ant 3&5-uku virsuj ir 4-uko apacioj.Ir praeita ir si karta nesioju antilopes.  smile.gif

aiskutis. jauciu ir man panasiai reikes nesiot. nes irgi yra sioks toks tarpas tarp virsutinio ir apatinio lanko.
Atsakyti
gabiux, ką tu turi omeny sakydama pavirtę dantys? Aš kaip norėčiau, kad pas mane daugiau būtų į priekį atsikišę, man kaip gražu, bet sakė gydytoja neįmanoma to padaryt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 07 02, 21:30)
Nešioju paprastus, metalinius breketus, jau keturis metus, o nepatenkinta nes dantys nepasiduoda taip kaip reikia, na lanku sustojo, nors vienas dantukas priekinis labiau vidun įlinkęs ir nepasiduoda, nėjosi atitraukti taip kaip norėjom, dabar viršutinių centras truputį nuvažiavo į šoną, nedaug, bet aš matau unsure.gif O dar ir dantų forma pati tokia nežinau nei kaip pasakyti, be ryšio biggrin.gif Žodžiu po tiek metų nešiojimo tikėjausi daugiau bet abejoju ar pavyks rolleyes.gif  Kažkada buvau čia foto įdėjusi... Pažiūriu čia merginų šypsenas, panešiojus kelis mėnesius ar bent pusę laiko kiek aš nešioju tai net baltas pavydas ima  biggrin.gif

Būtų smagu nuotrauką pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 07 03, 19:02)
gabiux, ką tu turi omeny sakydama pavirtę dantys? Aš kaip norėčiau, kad pas mane daugiau būtų į priekį atsikišę, man kaip gražu, bet sakė gydytoja neįmanoma to padaryt. verysad.gif

Pavirte, tai kai stovi dantys (mano priekiniai) taip " / "o ne taip " l ". doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 03, 13:30)
Pasikeitimai pastebemi.  Ypac virsuje drinks_cheers.gif ir ta operacija tikrai i nauda  bigsmile.gif
Jauciu virsuje tas tarpas nervuoja,ane?  blush2.gif

Kažką panašaus ir norėjau atsakyti, tai nebesikartosiu, tik pritarsiu biggrin.gif

Balalaika, gal rašei, o tau priekinius pašlifavo, ar taip susilygino dydžiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 liepos 2011 - 20:21