Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 43 tema :)

QUOTE(natale @ 2011 07 03, 09:38)
bye1.gif  o pas ka lankais? kokioj klinikoj? o tau pacioj pradzioj prognazavo taip ilgai nesiot, ar cia taip neplanuotai uzsitese gydymas?  smile.gif

Lankaus pas Kirkutį mirksiukas.gif O pradžioje porą metukų prognozavo... ne daugiau unsure.gif O laikas vis bėga, apie nuėmimą net nekalba, aišku dantukai gražesni šiek tiek nei buvo, bet kokiu atveju, tačiau kartais atrodo kad kažko gal nedadaro ar tiesiog laiką tempia unsure.gif Žodžiu, esu mačiusi prastesnes situacijas nei mano buvo, o rezultatas nepalyginamai geresnis, bet aišku, kiekvienas atvejis kitoks smile.gif Dažnai pagalvoju kad turbūt geriau būtų estetinis plombavimas – ir laiko sutaupius būčiau ir dantukai gražesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 03, 14:30)
Pasikeitimai pastebemi.  Ypac virsuje drinks_cheers.gif ir ta operacija tikrai i nauda  bigsmile.gif
Jauciu virsuje tas tarpas nervuoja,ane?  blush2.gif

Jo, tas tarpas tai jau baigia uzknist, net svepluot jau pradejau doh.gif Laukiu nesulaukiu kada jau ji prades uztraukinet. Bet jau issilygino pirmukai, tai tikiuosi jau kita vizita kazka su tuo tarpu darys.
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2011 07 03, 14:35)
Zekit, jei as i albuma noriu idet savo kaplius, uzteks kad nutrauksiu dabartinius? Nes as nesifotkinau ju nei pradzioj, nei eigoj... Bet pamaniau, kad jau kai dabar atstatinesman ta centra, tai gal butu idomu fiksuot.

Viskas priklauso nuo taves, kiek noresi ko rodyt smile.gif
Atsakyti
mergaites turiu klausimeli, itariu, kad kvaila, bet vistiek paklausiu blush2.gif

Jei virsuje dantukai tiesus ar vistiek tektu deti breketus ant abieju zandikauliu, ar imanoma ir ant vieno tik (siuo atveju apatinio?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 07 03, 14:50)
mergaites turiu klausimeli, itariu, kad kvaila, bet vistiek paklausiu  blush2.gif

Jei virsuje dantukai tiesus ar vistiek tektu deti breketus ant abieju zandikauliu, ar imanoma ir ant vieno tik (siuo atveju apatinio?)  g.gif

Nemanau, todel kad issilygins apatiniai ir pasidarys blogas sakandis, gali jie atsikisti, todel geriau detis ant abieju, kaip gydytoja ir rekomenduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 07 02, 12:33)
Nu man tai kai nesiseka tai nesiseka... Šiandien naktį prabudau, girdžiu trakšt..

Ziauru! Ma jauc but pasaulini krizi tokiu atveju!

QUOTE(ajaja @ 2011 07 02, 14:45)
jo, super 4u.gif siaip sako, kad apatiniai paprastai greiciau juda nei virsutiniai
as cia vel biski off topic, bet kas kojai atsitiko?  blink.gif

eina sau tikrai vargas jeigu taip issiimineji ir isidedineji po pokalbiu telefonu. nu del to,kad reikia kazkur eiti i tulika ar ka. nes as siaip prie zmoniu vengiu issiimineti ir isidedineti kapas, man negrazu kazkaip  blush2.gif nors kai slidineti buvom, tada dar turejau visa para jas nesioti, tai kalnuose pietaujant kartais prie stalo issiimdavau pasilenkus, nes ten i tulika eiti reikedavo laiptais i apacia, tai su tais slidinejimo batais tingedavau...

Buvau issidrebus kaip karvi slidinejima trasoj.uzdariau slidinejima sezoną pernai su trenksmu. Biski raiscius apsidraskiau, vėliau meniska apkarpi i pan.
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 07 03, 14:07)
Lankaus pas Kirkutį mirksiukas.gif O pradžioje porą metukų prognozavo... ne daugiau unsure.gif O laikas vis bėga, apie nuėmimą net nekalba, aišku dantukai gražesni šiek tiek nei buvo, bet kokiu atveju, tačiau kartais atrodo kad kažko gal nedadaro ar tiesiog laiką tempia unsure.gif Žodžiu, esu mačiusi prastesnes situacijas nei mano buvo, o rezultatas nepalyginamai geresnis, bet aišku, kiekvienas atvejis kitoks smile.gif Dažnai pagalvoju kad turbūt geriau būtų estetinis plombavimas – ir laiko sutaupius būčiau ir dantukai gražesni  doh.gif

Jo, abidna kai tiek uzsitese gydymas. O nebandei klausti kada pabaiga ir ko truksta iki Holivudo? Kazkaip nesinoretu galvot kad orto special tempia guma kad tik pasipelnyti, bet kas zino g.gif
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 07 03, 14:12)
Jo, tas tarpas tai jau baigia uzknist, net svepluot jau pradejau  doh.gif  Laukiu nesulaukiu kada jau ji prades uztraukinet. Bet jau issilygino pirmukai, tai tikiuosi jau kita vizita kazka su tuo tarpu darys.
Papildyta:
Viskas priklauso nuo taves, kiek noresi ko rodyt smile.gif

Pas mane irgi priekyje buvo tarpas kai Herbsta nueme. Laukiau kada uzsitrauks. pakankamai greitai pirmukai sueina, leciau juda kruminiai. Vienoj pusej ir iltinukas nelabai skuba, bet juda pobiski. Man svarbu kad "fasadas" be tarpu biggrin.gif

mergaites turiu klausimeli, itariu, kad kvaila, bet vistiek paklausiu  blush2.gif

Jei virsuje dantukai tiesus ar vistiek tektu deti breketus ant abieju zandikauliu, ar imanoma ir ant vieno tik (siuo atveju apatinio?)  g.gif

O kas sake kad virsus geras? Tu pati taip manai ar tau orto pasake kad virsus geras? Nes zinok ir as galvojau kad TIK virsu pasitvarkysiu blush2.gif kas mate mano foto gali dabar pasijuokti is manes lotuliukas.gif nes turejau dideliu problemu ir su apacia ir su sakandziu. Tai suzinojau tik kai nuejau pas orto. Siaip tai retai kada taiko toki gydyma kai deda breketus tik virsuje ar apacioje. Pasitaiko, bet retai. Tiksliau tau orto pasakys, kai nueisi i vizita mirksiukas.gif
Atsakyti

smile.gif mano situacijoje man ortodontė siūlė dėtis tik apatinį lanką, nes viršus buvo tvarkingas. Bet būtų reikėję trauktis apačioje vieną dantį, todėl aš atsisakiau (nes man dantų traukimas vyksta pilnoje narkozėje) - tai dėjo abu lankus. Ir jei būčiau dėjusi vien tik apačioje, būtų neatstatinėję centro - dabar gi atstatinėja ir jį.
Žodžiu vieną ar abu lankus dėtis turi patarti ortodontas, o ne forumietės, nes kiekvieno situacija individuali, kaip ir norai individualūs - ar tik išsitiesinti dantis, ar keliauti iki pilno holivudo su centrais ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 03 liepos 2011 - 16:27
QUOTE(natale @ 2011 07 03, 17:12)
Jo, abidna kai tiek uzsitese gydymas. O nebandei klausti kada pabaiga ir ko truksta iki Holivudo? Kazkaip nesinoretu galvot kad orto special tempia guma kad tik pasipelnyti, bet kas zino  g.gif

Šiaip dabar tarpukus man užtraukinėjo, tas tęsęsi apie 3 metus unsure.gif Prieš porą savaičių kai buvau, klausiau, gal nuėmus breketus truputį dantukus aptvarkys dar, kad gražesni būtų, matau kad ir jam rezultatas nelabai gražus atrodo, nes kaip sakiau mano pačios dantukai nelabai kokio grožio, tai sako, nu žiūrėsim aišku kažką g.gif Kitą savaitę eisiu ir jau konkrečiai klausiu kada ir kas, nes tarpukai jau užsitraukė rolleyes.gif
Nors vis svarstau, gal reiktų kitam ortodontui pasirodyti kad įvertintų g.gif

O kaip nusipelnyti prisijungimo duomenis į jūsų albumiuką, taip norėč pavėpsoti biggrin.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 03 liepos 2011 - 16:55
Gretoote, paziurejau tavo albumiuka, kokie grazus ir balti tavo dantukai! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 07 03, 17:40)
Šiaip dabar tarpukus man užtraukinėjo, tas tęsęsi apie 3 metus unsure.gif Prieš porą savaičių kai buvau, klausiau, gal nuėmus breketus truputį dantukus aptvarkys dar, kad gražesni būtų, matau kad ir jam rezultatas nelabai gražus atrodo, nes kaip sakiau mano pačios dantukai nelabai kokio grožio, tai sako, nu žiūrėsim aišku kažką g.gif Kitą savaitę eisiu ir jau konkrečiai klausiu kada ir kas, nes tarpukai jau užsitraukė rolleyes.gif
Nors vis svarstau, gal reiktų kitam ortodontui pasirodyti kad įvertintų g.gif

o tau nepatinka dantu forma? gi galima paslifuoti. man pirmukus virsuje ir apacioje slifavo. ilgai tarpai uzsitraukinejo pas tave. gal cia nuo dantuku priklauso, pas kazka greiciau jie juda, pas kazka leciau.
nu gal ir idomu butu suzinot ir kito orto nuomone, bet manau jam reiketu tada ir pradine dantu maketa nesti. Kad jis kazka galetu pakomentuot.
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 07 03, 17:58)
o tau nepatinka dantu forma? gi galima paslifuoti. man pirmukus virsuje ir apacioje slifavo. ilgai tarpai uzsitraukinejo pas tave. gal cia nuo dantuku priklauso, pas kazka greiciau jie juda, pas kazka leciau.
nu gal ir idomu butu suzinot ir kito orto nuomone, bet manau jam reiketu tada ir pradine dantu maketa nesti. Kad jis kazka galetu pakomentuot.

Joo, ir forma nepatinka, jie pas mane kaip A raidė, ir dantukas vienas priekinis nenori stoti į lanką, čiut įlinkęs vidun, kažkaip visi jie lyg šonan paėję, lyg susiskersavę, vyras sako, nu kai įsižiūri tai gaaal šiek tiek, o man labai matosi, aj nežinau, sunkiai kažkaip jie pasiduoda doh.gif Na bet dar ne pabaiga, tikiuosi kad bus dar geriau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2011 07 03, 16:04)
Joo, ir forma nepatinka, jie pas mane kaip A raidė, ir dantukas vienas priekinis nenori stoti į lanką, čiut įlinkęs vidun, kažkaip visi jie lyg šonan paėję, lyg susiskersavę, vyras sako, nu kai įsižiūri tai gaaal šiek tiek, o man labai matosi, aj nežinau, sunkiai kažkaip jie pasiduoda  doh.gif Na bet dar ne pabaiga, tikiuosi kad bus dar geriau rolleyes.gif

O nenoretum cia ideti nuotraukeles,galetumem visos paziureti? ax.gif Kartais paciam daug baisiau atrodo nei kad istikruju yra, mes breketinikes net prie maziausio pakrypimo ir t.t. kabinames, bet kiti to "minuso/problemos" net ir labai noredami neiziuretu... mirksiukas.gif
Atsakyti