QUOTE(Baronė @ 2011 07 03, 14:07)
Lankaus pas Kirkutį

O pradžioje porą metukų prognozavo... ne daugiau

O laikas vis bėga, apie nuėmimą net nekalba, aišku dantukai gražesni šiek tiek nei buvo, bet kokiu atveju, tačiau kartais atrodo kad kažko gal nedadaro ar tiesiog laiką tempia

Žodžiu, esu mačiusi prastesnes situacijas nei mano buvo, o rezultatas nepalyginamai geresnis, bet aišku, kiekvienas atvejis kitoks

Dažnai pagalvoju kad turbūt geriau būtų estetinis plombavimas ir laiko sutaupius būčiau ir dantukai gražesni
Jo, abidna kai tiek uzsitese gydymas. O nebandei klausti kada pabaiga ir ko truksta iki Holivudo? Kazkaip nesinoretu galvot kad orto special tempia guma kad tik pasipelnyti, bet kas zino
QUOTE(vertejaxxx @ 2011 07 03, 14:12)
Jo, tas tarpas tai jau baigia uzknist, net svepluot jau pradejau

Laukiu nesulaukiu kada jau ji prades uztraukinet. Bet jau issilygino pirmukai, tai tikiuosi jau kita vizita kazka su tuo tarpu darys.
Papildyta:
Viskas priklauso nuo taves, kiek noresi ko rodyt
Pas mane irgi priekyje buvo tarpas kai Herbsta nueme. Laukiau kada uzsitrauks. pakankamai greitai pirmukai sueina, leciau juda kruminiai. Vienoj pusej ir iltinukas nelabai skuba, bet juda pobiski. Man svarbu kad "fasadas" be tarpu
QUOTE(Novia @ 2011 07 03, 14:50)
mergaites turiu klausimeli, itariu, kad kvaila, bet vistiek paklausiu
Jei virsuje dantukai tiesus ar vistiek tektu deti breketus ant abieju zandikauliu, ar imanoma ir ant vieno tik (siuo atveju apatinio?)
O kas sake kad virsus geras? Tu pati taip manai ar tau orto pasake kad virsus geras? Nes zinok ir as galvojau kad TIK virsu pasitvarkysiu

kas mate mano foto gali dabar pasijuokti is manes

nes turejau dideliu problemu ir su apacia ir su sakandziu. Tai suzinojau tik kai nuejau pas orto. Siaip tai retai kada taiko toki gydyma kai deda breketus tik virsuje ar apacioje. Pasitaiko, bet retai. Tiksliau tau orto pasakys, kai nueisi i vizita