Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 26 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 07 01, 15:25)
o as vakare buvau uzsimetus pora kartu... mane tas jo trumpumas varo is proto, negaliu  doh.gif

O tai jus ji ant nuogo kuno rengiates? g.gif As tai maikute po apacia deduos... Kiti panasus Jcrew kardiganai, man rodos, irgi tokio ilgio, bet as megstu po jais maikutes nesiot, o kardiganus - atsegtus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 07 01, 17:35)
O tai jus ji ant nuogo kuno rengiates?  g.gif As tai maikute po apacia deduos... Kiti panasus Jcrew kardiganai, man rodos, irgi tokio ilgio, bet as megstu po jais maikutes nesiot, o kardiganus - atsegtus.  ax.gif

O as kazkaip nesioju ant nuogo kuno, uzsegtus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 01, 17:25)
Verkiu kruvinom asarom... mano uzsakyta suknyte krikstynom, maza konkreciai  verysad.gif

UZUOJAUTA console.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 07 01, 16:40)
O as kazkaip nesioju ant nuogo kuno, uzsegtus  ax.gif

Aaaa, viskas aisku smile.gif Tada tai gal ir trumpas...
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 07 01, 17:51)

aciu 4u.gif ne tas zodis kaip abydna.. dabar noriu greiciau parduot rolleyes.gif Ir kaina manau gera padarysiu, kad tik kas ja nupirktu.. negaliu ziuret, toks grozis, o uzsidet negaliu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 01, 18:10)
aciu  4u.gif  ne tas zodis kaip abydna.. dabar noriu greiciau parduot  rolleyes.gif  Ir  kaina manau gera padarysiu, kad tik kas ja nupirktu.. negaliu ziuret, toks grozis, o uzsidet negaliu  cray.gif

su kokiom apimtim jus? man irgi aktualu suknyte krikstynom, bet nezinau kokio dydzio reiktu g.gif man kazkaip atrodo, kad mes panasaus sudejimo, o as dar net apie 4 ar 6 dydi galvojau doh.gif kokiom apimtim ta suknute tiktu?
Papildyta:
QUOTE(VVaiva @ 2011 07 01, 17:35)
O tai jus ji ant nuogo kuno rengiates?  g.gif As tai maikute po apacia deduos... Kiti panasus Jcrew kardiganai, man rodos, irgi tokio ilgio, bet as megstu po jais maikutes nesiot, o kardiganus - atsegtus.  ax.gif

niekad as nenesioju ant nuogo kuno mirksiukas.gif ant maikutes, bet man vistiek net labai ilgio labiau noris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 01, 17:25)
Verkiu kruvinom asarom... mano uzsakyta suknyte krikstynom, maza konkreciai  verysad.gif  Pirkau 6 dydi, o man jauciu reiktu kokio 10  doh.gif

Jep, man tas pats. 8 dydis tokios pat ankstokas po krutine, 10 butu idealiai. Sio modelio suknutes iki 8 dydzio tik toms, pas kurias po krutine ne daugiau 75cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 liepos 2011 - 17:45
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 01, 18:32)
su kokiom apimtim jus? man irgi aktualu suknyte krikstynom, bet nezinau kokio dydzio reiktu  g.gif  man kazkaip atrodo, kad mes panasaus sudejimo, o as dar net apie 4 ar 6 dydi galvojau  doh.gif  kokiom apimtim ta suknute tiktu?

Saimita, tau didesnes nei 4 tikrai nereikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 01, 18:32)
su kokiom apimtim jus? man irgi aktualu suknyte krikstynom, bet nezinau kokio dydzio reiktu  g.gif  man kazkaip atrodo, kad mes panasaus sudejimo, o as dar net apie 4 ar 6 dydi galvojau  doh.gif  kokiom apimtim ta suknute tiktu?

Pas mane po krutine 81-82 cm, o sios suknytes apimtis 38x2 cm.. taip, kad man ten be sansu verysad.gif
Gerai Linamog sako, kieno apimtis ne daugiau kaip 75 cm, tom butu gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 07 01, 18:52)
Saimita, tau didesnes nei 4 tikrai nereikia cool.gif

Nebemanau taip biggrin.gif pas mane apie 74cm po krutine, tai kazi kokio reiktu g.gif daug suknuciu jcrew su ta juosta po krutine, tai aktualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 01, 19:13)
Nebemanau taip biggrin.gif  pas mane apie 74cm po krutine, tai kazi kokio reiktu g.gif  daug suknuciu jcrew su ta juosta po krutine, tai aktualu 4u.gif

Nu tikrai ne 4 dydzio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 01, 18:03)
Pas mane po krutine 81-82 cm, o sios suknytes apimtis 38x2 cm.. taip, kad man ten be sansu  verysad.gif
Gerai Linamog sako, kieno apimtis ne daugiau kaip 75 cm, tom butu gerai  mirksiukas.gif

O kaip ten vietos uodegai? Jei viršus gan siauras, tai ir žemiau ankšta? g.gif Ir kokia krūtinė tilptų? ax.gif
Atsakyti