Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 26 tema

UŽUOJAUTA verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 07 01, 19:24)
O kaip ten vietos uodegai? Jei viršus gan siauras, tai ir žemiau ankšta?  g.gif  Ir kokia krūtinė tilptų?  ax.gif

Uodega telpa, bent jau maniske (iki 50x2 cm turetu tilpt) biggrin.gif O krutine.. manau B-C rolleyes.gif
Atsakyti
surasysiu ir cia "Factory flora paisley lily short" (pale lilac) 2 dydzio sortuku ismatavimus, gal kam pravers rolleyes.gif
liemuo 40
klubai 48
nuo klyniuko i virsu 20
Papildyta:

QUOTE(linamog @ 2011 07 01, 18:44)
Jep, man tas pats. 8 dydis tokios pat ankstokas po krutine, 10 butu idealiai. Sio modelio suknutes iki 8 dydzio tik toms, pas kurias po krutine ne daugiau 75cm.

Niu tai va, man suknute jauciu tiktu, ale progu nera, nors nusisauk, o jau taip kokios "veseilios" noreciau biggrin.gif ir dar su tokia suknute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 07 01, 19:03)
Pas mane po krutine 81-82 cm, o sios suknytes apimtis 38x2 cm.. taip, kad man ten be sansu  verysad.gif
Gerai Linamog sako, kieno apimtis ne daugiau kaip 75 cm, tom butu gerai  mirksiukas.gif

Isiterpsiu,as ir sitos sukneles laukiu,bet mano apimtys kur kas didesnes...emiau 14 dydi su 89 po krutine, dabar bijau ir as kad netiplsiu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Dedu jūsų teismui šortukus, nežinau, man atrodo, kad man jie didoki visdelto g.gif 0 dydis - 88 cm klubai ...
Jaučiu gal bandyt nešt siaurint? g.gif

user posted image user posted image

Sorriukas už tokias foto, vienai neišeina gražiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 07 02, 08:16)
Dedu jūsų teismui šortukus, nežinau, man atrodo, kad man jie didoki visdelto  g.gif 0 dydis - 88 cm klubai ...
Jaučiu gal bandyt nešt siaurint?  g.gif

Sorriukas už tokias foto, vienai neišeina gražiai  doh.gif

Iš tikrųjų atrodo dideli g.gif Jūsų kojos labai lieknutės, gal dėl to neužtenka tik klubų apimties. Šortus iš tikrųjų labai sudėtinga siaurinti, nes per šonus eina siūlės, o liemens juosta vientisa, todėl reikia ją beveik visą nuimti, susiaurinti šonus, naujai praplatinti kišenes, nes kitaip rankų neįkištumėt į jas, tada ties nugaros viduriuku sutrumpinti liemens juostą, perkelti diržo kilputes ir užsiūti juostą atgal. Už tokį darbą siuvėja drąsiai galėtų prašyti vos ne tiek, kiek patys šortukai kainavo rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Linutelia,2011 07 02, 09:16]
Dedu jūsų teismui šortukus, nežinau, man atrodo, kad tai nenesciau taisyt man jie didoki visdelto g.gif 0 dydis - 88 cm klubai ...

As tai nenesciau taisyti, nebent tik smuksta, o ir vaikscioti pas siuvejas nemegstu,tai tuomet parduociau. Man atrodo viskas gerai pirmoje foto, o antroje tai poza tokia pritupusi,todel keistai atrodo.
Atsakyti
Linutelia, o jei tik sonuose "kliosiukus" nuimt, gal gerai buru.. Nes man klubai kaip ir gerai, bet kojytes lb kudos ir neispildo 4u.gif
Atsakyti
aha, prie jusu liesu koju sie sortai atrodo per dideli...
Atsakyti

Sorriukas už tokias foto, vienai neišeina gražiai doh.gif
[/quote]

Taip taip, jie Jums dideli ax.gif As su tokiom pat apimtimis turejau nulinuka parduoti... Ypac negraziai atrode tarpas tarp koju (mano slaunytes irgi kudos).

Dabar uzsisakiau Jcrew sortu 00 dydi (nebuvo lengva pagaut), ziuresiu,kas bus blink.gif
Atsakyti
[quotenutelia,2011 07 02, 08:16]
Dedu jūsų teismui šortukus, nežinau, man atrodo, kad man jie didoki visdelto g.gif 0 dydis - 88 cm klubai ...

[/quote]
man su 90cm klubais factory 0 irgi didelis,panasiai kaip jums atrodo,bandziau kazkaip nesiot bent namie tai po pusdienio dar prasitempe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 07 02, 10:27)
Linutelia, o jei tik sonuose "kliosiukus" nuimt, gal gerai buru..

As irgi manau, kad kliosa pamazint, ir viskas.
As su Vérité cinema short, 4 dydis:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 02 liepos 2011 - 10:12