Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 26 tema

QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 07 06, 11:26)
Kazko siandien ramu. smile.gif

Kazkuri uzsakinejot sita maudymuka, gal jau gavot?
http://www.jcrew.com...37343/37343.jsp

As uzsisakinejau, ir jau gavau mirksiukas.gif
Virsu emiau 32B (nesioju 32C), tai kaip tik, manau dar ir daugiau tilptu. Liemenele tvirta tokia, pilnai dengianti, viduje yra lankeliai, nusegama petnesele per kakla, jau isbandziau - laiko tvirtai thumbup.gif
Kelnaites emiau S su 91-92, tai del tvirtumo butu geriau XS, vandenyje butu geriau, bet labai nemegstu kai isirezia kelnaites, tad S vaizdas labai priimtinas.

Maudymukas realiai lygiai toks pat grazus wub.gif

Beje, jau spejau isbandyti maudynese ir sugadinti doh.gif teko uzsisakineti naujas kelnaites doh.gif Buvom Vichy vandens parke ir nusileidinejant ciuzimo takeliu iplese audini verysad.gif Taip kad, i tokias vietas pasirodo negalima eiti su geru maudymuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 07 06, 14:57)
As uzsisakinejau, ir jau gavau mirksiukas.gif
Virsu emiau 32B (nesioju 32C), tai kaip tik, manau dar ir daugiau tilptu. Liemenele tvirta tokia, pilnai dengianti, viduje yra lankeliai, nusegama petnesele per kakla, jau isbandziau - laiko tvirtai thumbup.gif
Kelnaites emiau S su 91-92, tai del tvirtumo butu geriau XS, vandenyje butu geriau, bet labai nemegstu kai isirezia kelnaites, tad S vaizdas labai priimtinas.

Maudymukas realiai lygiai toks pat grazus wub.gif

Beje, jau spejau isbandyti maudynese ir sugadinti doh.gif teko uzsisakineti naujas kelnaites doh.gif  Buvom Vichy vandens parke ir nusileidinejant ciuzimo takeliu iplese audini verysad.gif Taip kad, i tokias vietas pasirodo negalima eiti su geru maudymuku doh.gif

Aciu KRISTELA uz atsakyma, tai jeigu nesioju virsu a , tai imti 32A, nes mazesnio tai ner?

As ne i tema, bet taip pat ciuozdama Druskininkuose nuo kalnelio ant szpakalio skyle pasidare, bet man pradegino, kad net uzpakalyje randas buvo. O maudymukas tai REPLAY buvo ir dar koks brangus, nes Lietuvoj buvo pirktas. Bet as ejau ieskoti teisybes, nes tipo gi apdrausta viskas, tai i namus atvaziavo ekspertas, liepe uzpakay duot nufotkint, tai buciau uz zala dar pinigu gavusi, bet kazkaip buvo sarmata svetimam vyrui rodyti uzpakaly, tai atsisakiau gauti draudimo ismoka kuria butu jie nustate.
Isvada, kad su gerais maudymukais i parkus tokius negalima detis! poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 07 06, 15:08)
Aciu KRISTELA uz atsakyma, tai jeigu nesioju virsu a , tai imti 32A, nes mazesnio tai ner?

As ne i tema, bet taip pat ciuozdama Druskininkuose nuo kalnelio ant szpakalio skyle pasidare, bet man pradegino, kad net uzpakalyje randas buvo. O maudymukas tai REPLAY buvo ir dar koks brangus, nes Lietuvoj buvo pirktas. Bet as ejau ieskoti teisybes, nes tipo gi apdrausta viskas, tai i namus atvaziavo ekspertas, liepe uzpakay duot nufotkint, tai buciau uz zala dar pinigu gavusi, bet kazkaip buvo sarmata svetimam vyrui rodyti uzpakaly, tai atsisakiau gauti draudimo ismoka kuria butu jie nustate.
Isvada, kad su gerais maudymukais i parkus tokius negalima detis! poster_offtopic.gif

Tai belieka A imti, o jei daugoka vietos pasirodys, tai galima ir kokias pagalveles viduje isiuti mirksiukas.gif

O del draudimu, tai Vichy pasirodo net parasyta taisyklese (paskaiciau, aisku, jau po laiko ), kad parkas neatsako uz bikini sugadinima, matyt jau ne vienas atvejis toks buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 07 06, 16:47)
ingutia, taigi pagūglinti galima  mirksiukas.gif Man tai kažkokį 'visiškai nieko gero' lenciūgėlį išmeta g.gif

Nuoroda neaktyvi, o goolint vaizdų negaliu kažkodėl unsure.gif Užsidaro visi atidaryti puslapiai iš karto..
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 07 06, 15:18)
Tai belieka A imti, o jei daugoka vietos pasirodys, tai galima ir kokias pagalveles viduje isiuti  mirksiukas.gif

O del draudimu, tai Vichy pasirodo net parasyta taisyklese (paskaiciau, aisku, jau po laiko ), kad parkas neatsako uz bikini sugadinima, matyt jau ne vienas atvejis toks buvo doh.gif

O kiek jusu apimtis? Nes galvoju ar 32 ar 34 imti, nes mano -90cm krutines apimtis?
O tie raistukai susiristi tempiasi kiek nori?

Ir dar kuom skiriasi kelnaites:
http://www.jcrew.com...37347/37347.jsp
http://www.jcrew.com...D=1309958587617
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 07 06, 15:23)
O kiek jusu apimtis? Nes galvoju ar 32 ar 34 imti, nes mano -90cm krutines apimtis?
O tie raistukai susiristi tempiasi kiek nori?

Ir dar kuom skiriasi kelnaites:
http://www.jcrew.com...37347/37347.jsp
http://www.jcrew.com...D=1309958587617

Pas mane per krutine apie 86-87 (be liemeneles, su liemenele apie 88), po krutine 70cm, liemeneles perku 70 apimties. O raistukai tempiasi gerai, tik trumpi pakankamai - neiseina uzristi su kilpele, reikia dviguba mazga - laiko tai labai gerai, bet kai atristi reikia, tai jau sunkoka blush2.gif

Kelnaites bikini yra aukstesnio liemens ir uzpakaliuka labiau dengiancios nei draped - tos zemesnes ir atviresnes. Ir priekyje rauksleles draped modelio, o bikini lygios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 06 liepos 2011 - 15:31
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 07 06, 16:23)

Pirmųjų priekyje tokia užlenkta juosta raukta yra, antrosios lygios.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2011 07 06, 16:19)
Nuoroda neaktyvi, o goolint vaizdų negaliu kažkodėl  unsure.gif  Užsidaro visi atidaryti puslapiai iš karto..

Supratau drinks_cheers.gif Man štai tokį rodo 4u.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2011 07 06, 15:57)
nusileidinejant ciuzimo takeliu iplese audini verysad.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 07 06, 16:08)
nuo kalnelio ant szpakalio skyle pasidare, bet man pradegino, kad net uzpakalyje randas buvo.

O siaube! blink.gif Nieko sau 'pramogų' apturėjot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 07 06, 17:35)
Supratau  drinks_cheers.gif Man štai tokį rodo  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 07 06, 15:35)

O siaube!  blink.gif Nieko sau 'pramogų' apturėjot  doh.gif

Aha pramogos nekokios buvo, kazkaip ir nelabai dabar manes ten traukia! schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(KRISTELA @ 2011 07 06, 15:30)

Kelnaites bikini yra aukstesnio liemens ir uzpakaliuka labiau dengiancios nei draped - tos zemesnes ir atviresnes. Ir priekyje rauksleles draped modelio, o bikini lygios mirksiukas.gif

Na pagaliau viska issiaiskinau, palauksiu dar kokio koduko ir reiks jamti! smile.gif

Tiesa KRISTELA, o pati kokias emet kelnaites? Ir ar patiko ar imsit kita kelnaiciu modeliuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 07 06, 15:35)
O siaube!  blink.gif Nieko sau 'pramogų' apturėjot  doh.gif

na gerai dar, kad pavyko naujas uzsisakyt, nes jei butu sold out, tai isvis pikta butu mad.gif

QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 07 06, 16:06)
Na pagaliau viska issiaiskinau, palauksiu dar kokio koduko ir reiks jamti! smile.gif

Tiesa KRISTELA, o pati kokias emet kelnaites? Ir ar patiko ar imsit kita kelnaiciu modeliuka? g.gif

As bikini pirkau, ir dabar tokias pat - man kazkaip jau atsibodo tos visos kelnaites super zemu liemeniu, prie klasikinio kirpimo labiau traukia ax.gif

O jei galvojat pirkti, tai dabar kaip tik geras metas - minus 20% ir free ship, as jo nuo pavasario jau norejau, bet vos atsirado nauja kolekcija juos labai greitai ispardave ir kelis menesius net nebuvo. Buvo galima pirkti, bet rase, kad issiustu tik birzelio gale, na atsiunte siek tiek anksciau. Bet visus kitus jau seniai paleido i sale, o siems nebuvo jokiu nuolaidu, ir neaisku ar bus - jei juos gerai perka, tai nenustebciau jei ir nebeimes i sale g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2011 07 06, 15:08)

As panasu buvau uzsisakius, irgi pe petneseliu, tai man nesiojanciai 34A, 34A buvo didelis, perleidau nesiojanciai gera 34B, kelnaites uzsisakiau XS, man jos tiko, niekur nesireze
va si:
http://www.jcrew.com...D=1295010543535
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 06 liepos 2011 - 21:24