Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 26 tema

Kazkaip temutej siandien ramu, gal tyla pries audra biggrin.gif , juk ketvirtadienis siandien, gal bus geras papildymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 07 07, 12:13)
Kazkaip temutej siandien ramu, gal tyla pries audra  biggrin.gif , juk ketvirtadienis siandien, gal bus geras papildymas  ax.gif

Man po to laisvadienio sitaip galva susisuko, jau norejau gincytis - kooooks ketvirtadienis? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 07 07, 12:13)
Kazkaip temutej siandien ramu, gal tyla pries audra  biggrin.gif , juk ketvirtadienis siandien, gal bus geras papildymas  ax.gif

As ta pati zadejau parasyti, kad taip tylu temuteje ax.gif Siandien didysis ketvirtadienis, bet per nuorodas nieko nera doh.gif
Atsakyti
Aha, maniskes irgi tuscios.
Atsakyti
Kqip suprantu jau pailde, nieko nesupratau.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 07 07, 12:32)
Kqip suprantu jau pailde, nieko nesupratau.... blink.gif

Papildė, tik mažai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 07 07, 12:20)
Man po to laisvadienio sitaip galva susisuko, jau norejau gincytis - kooooks ketvirtadienis? tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikras pasityciojimas is papildymo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 07 07, 12:37)
Tikras pasityciojimas is papildymo doh.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif
nieko doro
Atsakyti
ryte buvo kalba apie maudukus, kaip Jums toks? Ar kuri jį pirkot, nes ryte dar buvo 4 DYDIS, o dabar ne. Kas pakomentuos, gal LINAMOG? Ar 4 dydis, tai toks, jei dėvima 4 dydžio bliuzeles? Į tai orientuotis?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbulas: 07 liepos 2011 - 12:17
QUOTE(bumbulas @ 2011 07 07, 13:05)
ryte buvo kalba apie maudukus, kaip Jums toks? Ar kuri jį pirkot, nes ryte dar buvo, o dabar ne.

man grazus wub.gif, kaip as jo anksciau nepamaciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 07 liepos 2011 - 12:12
QUOTE(bumbulas @ 2011 07 07, 14:05)
ryte buvo kalba apie maudukus, kaip Jums toks? Ar kuri jį pirkot, nes ryte dar buvo 4 DYDIS, o dabar ne. Kas pakomentuos, gal LINAMOG? Ar 4 dydis, tai toks, jei dėvima 4 dydžio bliuzeles? Į tai orientuotis?

Ir man jis labai gražus. Jau anksčiau aš jį pastebėjau wub.gif
Atsakyti