Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto pirkimas internetu

Tai organiska mesa reikia pirkti, jeigu norisi neprivarytos nieko ir negaila pinigu investuoti.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 11, 11:23)
O ar yra tokios apskritai?

As stengiuos pirkti tas vistos dalis, kur jie kaupiasi maziausiai.

O kuriose dalyse jie kaupiasi maziausiai??

Zodziu ateity nusimato butinybe vistu ferma namuose tureti... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 07 11, 09:23)
O ar yra tokios apskritai?

As stengiuos pirkti tas vistos dalis, kur jie kaupiasi maziausiai.

Aha,aš noriu sužinot kur jie kaupiasi mažiausiai,išduokit paslaptį.

QUOTE(jearmaine @ 2011 07 11, 11:14)
Tai organiska mesa reikia pirkti, jeigu norisi neprivarytos nieko ir negaila pinigu investuoti.

Kažin,ar ten jau tikrai organic? g.gif Nu nebetikiu nors tu ką.

Pradėjau pirkti Halal mėsinėse mėsą,gaila,kad kalakutai pas juos šaldyti...Bet šiaip,jautiena ir vištiena žymiai skanesnės nei iš supermarketo.
Atsakyti
sveikos 4u.gif as niekad nebandziau apsipirkineti internetu bet skamba patraukliai, o kiek kainuoja atvezimas ir nuo ko priklauso? ir pvz pas mus miesteli nera asdos artimiausia uz kokia 10 myliu ar imanoma uzsisakyt is jos ir atvezimas buna brangesnis del to?
Atsakyti
asda.co.uk ivesk post koda, suzinosi ar veza.
pristatymas nuo laiko priklauso.
Atsakyti
QUOTE(TSB @ 2011 07 12, 22:21)
Aha,aš noriu sužinot kur jie kaupiasi mažiausiai,išduokit paslaptį.

Jokia cia paslaptis biggrin.gif . Labiausiai kaupiasi slaunelese ir sparneliuise, maziausiai - file, krutinelej, tsakant.
Atsakyti
QUOTE(Viltuke84 @ 2011 06 28, 12:43)
Kiekviena sestadieni aukojame savaitiniam apsipirkimui.Automobilio neturime, tenka kelis kartus trenktis i prekybos centra ir kaip kupranugariams tempti maisus, jau vien vandens kiek reikia per karscius  doh.gif Ar esat isbandziusios maisto pirkima internetu su atvezimu i namus?  Jei taip- kuriu prekybos centru paslaugomis naudojates ir kokius produktus perkat?  4u.gif

Sainsburys,asda,tesco ir Iceland(sitoji tai apsiperki,maisus palieki ir jie pristato i namus)

QUOTE(Viltuke84 @ 2011 06 28, 13:21)
Tai vat ir as taip megstu apziuret kur mesos gabaliukas grazesnis, kad koks vaisius papuves nebutu.O gal ten galima nueit,viska issirinkt , susimoket ir jie viska atveztu?  g.gif

niekada neteko nusivilti produktai geri,parinkti kokybiski...

organic buna tik kai pats uzaugini,o ne didmeninese parduotuvese,kur vienas fabrikas pakuoja joms visu rusiu ir organic ir ne organic mesas is tos pacios linijos smile.gif
Atsakyti
cia turbut off topic ir as gal pasirodysiu naivi, bet netikiu, kad tokia issivyscius salis apgaudinetu pirkejus ir pakuotu ta pacia mesa i skirtingas pakuotes. tam gi yra konkretus nurodymai, sertifikatai, taisykles ir t.t. turbut ta organiska mesa ir nebus tokia kaip mociutes is kaimo dovanota, kur zinai visas pakampes, kur vista vaiksto ir ka valgo, bet vis tiek bus sveikesne negu paprasta. bent as tuo tikiu, nors kadangi pati dazniausiai perku paprasta, o ne organiska mesa, tai man visai gera naujiena butu, kad jos niekuo nesiskiria biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 14 liepos 2011 - 23:23
QUOTE(TSB @ 2011 07 13, 00:21)
Pradėjau pirkti Halal mėsinėse mėsą,gaila,kad kalakutai pas juos šaldyti...Bet šiaip,jautiena ir vištiena žymiai skanesnės nei iš supermarketo.

Halal cia UK visai ne Halal nes vistiena sisiputusi net turbut labiau nei kiek teko matyti kokiam supermarkete... doh.gif ...(iki siol tik is tu ale halal ir pikau)..

QUOTE(Kuzia @ 2011 07 13, 15:33)
Jokia cia paslaptis biggrin.gif . Labiausiai kaupiasi slaunelese ir sparneliuise, maziausiai - file, krutinelej, tsakant.

Bet labiausiai "istinusios" tai krutineles... biggrin.gif

QUOTE(niamniuska @ 2011 07 14, 14:51)

organic buna tik kai pats uzaugini,o ne didmeninese parduotuvese,kur vienas fabrikas pakuoja joms visu rusiu ir organic ir ne organic mesas is tos pacios linijos smile.gif

Man irgi taip atrodo..musu nusivylimui....

taip kad mergaites jungiames i darzininku ir mini farmeriu gretas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 07 15, 12:36)
Bet labiausiai "istinusios" tai krutineles... biggrin.gif

Na juk nebutinai visas shudas sueina ten kur butu labiausiai matomas rolleyes.gif .

Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 07 14, 22:21)
cia turbut off topic ir as gal pasirodysiu naivi, bet netikiu, kad tokia issivyscius salis apgaudinetu pirkejus ir pakuotu ta pacia mesa i skirtingas pakuotes.

Pati esu dirbus daržovių fabrike ir ten tas pačias daržoves pakuodavo į pvz.Tesco value ir į Organic pakuotes.Nuo tada ir aš nebetikiu tuom Organic.Tik morkas perku su lapeliais,jos mažiau su chemija apdorotos.
QUOTE(uzsiemusi @ 2011 07 15, 12:36)

Halal cia UK visai ne Halal nes vistiena sisiputusi net turbut labiau nei kiek teko matyti kokiam supermarkete... doh.gif ...(iki siol tik is tu ale halal ir pikau)..

Ai,aš ne del to perku,kad Halal,man ta mėsa skanesnė ir šviežesnė nei supermarkete.
Atsakyti
Vis nesiryzau pirkti internetu, bet buvau priversta del blogos savijautos tai padaryti, ryt galesiu parasyti kaip ir kas, nes prekiu nemazai,ir mesa, ir saldyti produktai, darzoves ir t.t. 4u.gif
Atsakyti