Įkraunama...
Įkraunama...

Tolima Australija

QUOTE(storasmeskius @ 2011 07 13, 15:55)
Liuks tada, tai pradedam sarasiuka  smile.gif

1 flour-pasta
2 storasmeskius
3 MissMartini

Belieka susitarti kuris savaitgalis labiausiai tinka  mirksiukas.gif

Na tai jei lauki konteinerio, tai turbut po to kai jau isikursit? Musu visi like liepos savaitgaliai laisvi, o jus ziurekit kaip jums patogu. Jei tik tarkos reikia, galiu atvezti, be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2011 07 13, 06:44)
Jo zinau as tuos mirgejimus, bet mum nieko nesake, ka ji ten padauzys knopkes ir tiek smile.gif

o mane stipriai ir griežtai barė, nors mano supratimu, tai tokiems mažiems, kurie dar nesuvokia kas ir kam ten, tai neturėtų galioti. Va jei pasiūsčiau ten jau dešimtmetį ir su moneta rankoj, tai galėtų bartis. Aj na bet vadė sakė, vadė žino ir nesiginčyjau aš su ja smile.gif

QUOTE(MissMartini @ 2011 07 13, 07:05)
Na tai jei lauki konteinerio, tai turbut po to kai jau isikursit? Musu visi like liepos savaitgaliai laisvi, o jus ziurekit kaip jums patogu. Jei tik tarkos reikia, galiu atvezti, be problemu  mirksiukas.gif

Tai ir be cepelinų gi galim susitikti biggrin.gif Ar jie privalomi? biggrin.gif
Mes laisvi birželio 30 d. arba liepos 6 d. Visa kita gi varžybos ir varžybos, ir dar kartą varžybos.
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2011 07 13, 16:20)

Mes laisvi birželio 30 d. arba liepos 6 d. Visa kita gi varžybos ir varžybos, ir dar kartą varžybos.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif No offense, bet gal geriau nusiprk kalnedoriu ar ka? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Uzhsizhvengiau, tai klaidu pridariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissMartini: 13 liepos 2011 - 07:32
QUOTE(MissMartini @ 2011 07 13, 07:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  No offense, bet gal geriau nusiprk kalnedoriu ar ka? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jaja my mistake blush2.gif

liepos 30 d. ir rugpjūčio 6 d. turėjo būti

man smegeninę užgulė problema, tai va kas išėjo, kai ją spresdama rašiau doh.gif
o problema, tai kad baigiasi mažylio paso galiojimas metų pabaigoj. LT ambasados nėra, bet galim be problemų jam Švedijos pasą padaryti. Tai vat aiškinuosi dabar kaip su vizos reikalais, nes ji išduota LT paso pagrindu.
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2011 07 13, 07:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  No offense, bet gal geriau nusiprk kalnedoriu ar ka? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Uzhsizhvengiau, tai klaidu pridariau smile.gif

smile.gif turbut liepos 30d. rugpjucio 6d. turejo omenyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2011 07 13, 16:39)
jaja my mistake  blush2.gif

liepos 30 d. ir rugpjūčio 6 d. turėjo būti

man smegeninę užgulė problema, tai va kas išėjo, kai ją spresdama rašiau  doh.gif
o problema, tai kad baigiasi mažylio paso galiojimas metų pabaigoj. LT ambasados nėra, bet galim be problemų jam Švedijos pasą padaryti. Tai vat aiškinuosi dabar kaip su vizos reikalais, nes ji išduota LT paso pagrindu.

Man liepos 30 tinka smile.gif O del paso, no problem, Puslapi kuriame yra viza reikia palikt ir tiek.
Nauja daryk pas Shvedus, o viza gal Australai perklijuos?
Atsakyti
Kaip gaila, kad cia atstumai tokie dideli, nes mielai prisijungciau ir as ax.gif Na kagi, yra kaip yra smile.gif
Mes irgi turim ir saslykine normalia, ir tarka gera - tik va Upsiukas LT siuo metu, kazi ar Dax nores su savo mazyle iki musu pavaziuot blush2.gif

Siandien uzsukau i vietine Health shop, galvojau rasiu ciobreliu arbatos, taciau nebuvo tokios lentynose schmoll.gif bet mielai sutiko uzsakyt, ir tiketina kita savaite galesiu megautis jau thumbup.gif

Beje turiu klausimuka toms, kurios is temporary i permanent resident (partnership visa) perejo. Siandien gavau laiska, kur parasyta, kad jau tuoj svarstys, ar suteikti man permanent vizos statusa. Aisku ten, kaip visada, reikalauja kruva popieriuku surinkt, taciau man neaiskus keli punktai yra g.gif
Prie reikalavimu jie praso: "original overseas penal certificate for any country you have visited for a cumulative period of 12 months or more". Blynas, mes LT menesi praleidom, tai ka vel is naujo man ta pazyma apie teistuma uzsakinet reikia? doh.gif ar cia jei praleidi daugiau nei 12 men. tik kitoj saly?
Ir dar reikia is Australu policijos pazymas gaut. Tai irgi su ta forma nueit i bet koki komisariata??? blink.gif PLS, kas susiduret su tuo - padekit, maziau nervu lasteliu sudeginsiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(storasmeskius @ 2011 07 13, 13:12)
Tai pasidomekit, mums irgi smagiau butu, musu namas naujos statybos, tai kai as atsikrausciau beveik tuscias buvo, dabar jau baigia butai uzsipildyti.

Būtinai pasidomėsiu rolleyes.gif Jei ne tam pačiam, tai bent netoli kur nors.

QUOTE(MissMartini @ 2011 07 13, 13:32)
Aaaa tai po 3 metu realiau atrodo. O as pati buvau su student dependant visa, tai neturejau jokiu apribojimu darbui. Bet jei vyras dirbs, koki nelabai kvalifikuota darba, tai visada gali susitarti del tu valandu rasymo ir deklaravimo.
Kontaktu duoti negaliu, kol neatsiklausiau, zmoniu mirksiukas.gif  Ki jie duos leidima, pasidalinsiu.

Tai vyras ir dabar dirba, visai niekas niekur nesirašo, sumoka dienos gale grynais ir tiek. Tik ryt va išsilaikys tą baltą ar žalią kokią ten saugumo kortą ir galės jau legaliai pradėt darbuotis.

Būsiu labai labai labai dėkinga, jei paklausi 4u.gif

QUOTE(flour-pasta @ 2011 07 13, 14:12)
Tai vat kažkaip nebenoriu aš ten, nes nei pašnekėčiau, nei pavalgyčiau.

Ai, tai spėju ne viena tokia būtum biggrin.gif

QUOTE(storasmeskius @ 2011 07 13, 14:55)
Liuks tada, tai pradedam sarasiuka  smile.gif

1 flour-pasta
2 storasmeskius
3 MissMartini

Belieka susitarti kuris savaitgalis labiausiai tinka  mirksiukas.gif

1 flour-pasta
2 storasmeskius
3 MissMartini
4 Jurgele
blush2.gif

Mum kol neturim nusistovėjusio grafiko tinka vos ne bet koks laikas, tai galim derintis prie daugumos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissMartini @ 2011 07 13, 08:24)
Man liepos 30 tinka smile.gif O del paso, no problem, Puslapi kuriame yra viza reikia palikt ir tiek.
Nauja daryk pas Shvedus, o viza gal Australai perklijuos?

mes įklijuotos vizos neturim. nuėjom, atstovėjom eilę ir dėdulė mums pasakė: o kam jums to reikia? mes gi viską kompiuteryje matom biggrin.gif

pasiskambinsiu į migracinę tarnybą ir susižinosiu, nes jei iš jų puslapio gerai suprantu, tai pakeisti paso numуrį - jokių problemų. bet va ar pakeisti visus paso duomenis bus leidžiama g.gif būtų pasaka!
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 07 13, 15:38)
Kaip gaila, kad cia atstumai tokie dideli, nes mielai prisijungciau ir as  ax.gif Na kagi, yra kaip yra smile.gif
Mes irgi turim ir saslykine normalia, ir tarka gera - tik va Upsiukas LT siuo metu, kazi ar Dax nores su savo mazyle iki musu pavaziuot  blush2.gif 

Siandien uzsukau i vietine Health shop, galvojau rasiu ciobreliu arbatos, taciau nebuvo tokios lentynose  schmoll.gif bet mielai sutiko uzsakyt, ir tiketina kita savaite galesiu megautis jau  thumbup.gif

Beje turiu klausimuka toms, kurios is temporary i permanent resident (partnership visa) perejo. Siandien gavau laiska, kur parasyta, kad jau tuoj svarstys, ar suteikti man permanent vizos statusa. Aisku ten, kaip visada, reikalauja kruva popieriuku surinkt, taciau man neaiskus keli punktai yra  g.gif
Prie reikalavimu jie praso: "original overseas penal certificate for any country you have visited for a cumulative period of 12 months or more". Blynas, mes LT menesi praleidom, tai ka vel is naujo man ta pazyma apie teistuma uzsakinet reikia?  doh.gif ar cia jei praleidi daugiau nei 12 men. tik kitoj saly?
Ir dar reikia is Australu policijos pazymas gaut. Tai irgi su ta forma nueit i bet koki komisariata???  blink.gif PLS, kas susiduret su tuo - padekit, maziau nervu lasteliu sudeginsiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pazymas reikia pateikti is visu saliu kuriose praleidai daugiau nei 12 men sudejus.........

As irgi noriu cepelinu... rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaAustralijoj @ 2011 07 13, 10:45)
As irgi noriu cepelinu...  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Kvietimas neapsiriboja Sidnėjaus ar NSW mamyčiu ratu 4u.gif Priimsim visus norinčius smile.gif Jei kam reiks, tai ir nakvot kelias galvas galim priimti

Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2011 07 13, 23:03)
Kvietimas neapsiriboja Sidnėjaus ar NSW mamyčiu ratu  4u.gif  Priimsim visus norinčius  smile.gif Jei kam reiks, tai ir nakvot kelias galvas galim priimti

Kaip cia viskas draugishkai ax.gif Tai visi sutariam 30d? Su vyrais ir vaikais? Nu as tai su vyru busiu ir dukryte mirksiukas.gif

As cia galvojau galvojau apie maistus visokius, ir kadangi frour-pasta prijaucianti virtuvei, gal sakau, kada gyvenime bandei kepti Napoleono torta? Nes AU jis kazkoks netoks schmoll.gif O taip norisi trapaus tokio gerulio gabaliuko su kafke ax.gif

O facebook'e gali mamos prisijungti prie AUSSIE LITS ir Sydnejaus Lietuvaiciai mirksiukas.gif Ten jaunesni zmones raso.
Atsakyti