QUOTE(mama-jolia @ 2011 07 15, 06:09)
o man juodos duonos gali ir nebuti. Dievinu bulkutes visokias ir balta duona, batonus.

tai tikiuosi man sios problemos nebus atvaziavus. Bet kaip zinia ko nera to kaip tycia ir norisi
Man juodos visada reikėjo... Dabar sugebėjau nusipirkti ruginių miltų, netgi salyklo, kad tikrai juoda gautųsi. Tik su dabartinėm sąlygom nelabai įsivaizduoju kaip raugą pasigaminti 72 valandas išlaikyti 25 laipsnius - misija neįmanoma mano atveju. Nieko, atšils, sugalvosim
QUOTE(Blyksteli @ 2011 07 15, 10:10)
As tai atsiveziau Vilniaus duonos is LT

sedi saldiklyje ji dabar pas mus - karts nuo karto kelias riekeles issitraukiu ir pasikepam su cesnaku

mmmm niam niam niam su alum

o siaip man patinka Aldi duonyte - jie turi ten toki a lia Palangos duonos varianta, visai skanu, kai norisi kazko tokio

Ir apskritai Aldi produkcija arciausiai sielos - sokoladai, sausainiai, kava, marinuoti agurkeliai, alyvuoges, duonyte - visa tai perkam pagrinde is ten

Dar vienas pliusas, kad pigu
Sakė kad ir pirkti yra, tik baisiai daug kainuoja

Aišku kai labai labai norisi - galima gabaliuką, bet pabandysiu pati išsikepti.
O gal Aldi duonos galėtum pasidalint pavadinimu? Mes irgi beveik viską ten perkam, bet duonos vienintelį pirmą kartą pataikiau ant tos pačios forminės atrodė tokia potamsė, bet skonio veu, kaip pjuvenų briketas, kramtai ir drožlės jaučiasi

Kokią kavą perki Aldi? LT labiausiai mėgau Paulig President (žalia), čia dar kol žalia, tai sulaukiau Woolworths'e nuolaidos kai Lavazza trečdaliu nupigino, nusipirkau pora pakelių, kitų bijau pirkt, nepigu, o skonio visai nežinau.