Karuti, aisku, junkis, neprisigalvok, kvieciam, reikalavimu neiskele gi niekas , o forume aktyviai dalyvauji.
Jorja, oi nepatarciau tokiais sudetingais tortais uzsiimineti svarbiai progai, jei patirties nera. As Lietuvoj tik koki tingini ir obuoliu pyraga obuolingais metais kepdavau, nes vis tiek tokiu skaniu daiktu gali nusipirkti ir visai nebrangiai, o kai pats gamini, tiek atima laiko ir dar del rezultato nervuokis.
Cia Australijoj pramokau tokiu dalyku, kuriu niekada nedariau arba dariau per mokyklos darbu pamokas. Pirmakart net komplimentu susilaukiu uz visai nesudetingus pyragus ir sausainiukus (zinoma,ne is misinio), aisku, Lietuvoje ju nesusilaukciau, manau

vyras ismoko skanius kibinus daryt.
O del tortu, siuo metu apsiriboju paprastu, bet neprastu gaiviu, nekeptu tortu. Bandziau kazkada meduti, taip apsidziaugiau, kad lakstai puikiai pavyko, uztat nepavyko kremas. Grietinele man per riebu, zelatinos deti nenorejau, o grietine nesutirstejo tiek kiek reikia, todel gavosi sausas gan. Beda cia su grietine, ji arba light arba nelight ir suprask,kiek ten tu procentu. Uztat neses vyras i darba ir vaisino kolegas, kadangi nekoks gavos

tiems skanus buvo :DDDD
o siandien vel su mieline tesla zaidziu, gal pavyks pagaliau taip, kaip turi buti. Nenoriu pasiduoti nors tu ka. Bet ir vargo su ja.