Įkraunama...
Įkraunama...

Tolima Australija

Sveikutes thumbup.gif Gal kuri esate susidurusios su studijomis Australijoje? Ar galbut ka nors zinote apie finansavima? Ar imanoma gauti stipendija ar kazka panasaus lietuviams? Butu smagu, jei turetumete info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karutis @ 2011 07 19, 03:30)
blush2.gif prie fb nesijungsiu, nes nesu pilnateise forumo dalyve  4u.gif

Junkis junkis.... Nezinau kas cia nusprendzia kas "pilavertis" kas "nepilavertis".. Nugi visos kalbam ir bendraujam, tai didelio skirtumo nera kaip ka bepavadinsi - zmones gi tie patys smile.gif

Idomu ar galima sujungti FB is SM... mmmm... reiks pasiknisti.... (vadinasi isnaudoju darbine patirti... Neseniai klientas kazko panasaus uzsiprase... )....

O mes smagiai suvalgem Napoleoncika.. Kaimyne ruse, sake, kad paskutini karta napoleona valge kai jai buvo 12 metu, o jai apie 60 dabar. Tai smagiai pasisedejom, rusisku bandeliu pagrauzem salia visko....

Dar liko torciuko gabalas, bent jau man tai jis 3 dienoj skaniausias.. smile.gif Na, jei kas planuojat uzsukt i svecius, tai skubekit kol yra smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaAustralijoj @ 2011 07 19, 03:02)
Dar liko torciuko gabalas, bent jau man tai jis 3 dienoj skaniausias.. smile.gif Na, jei kas planuojat uzsukt i svecius, tai skubekit kol yra smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

MamaAustralijoj ir Flour-pasta, galima napaleono tesla food processor sumaisyti, ar butinai rankiniu budu sviesta su miltais sukapoti? Mat planuoju iskepti, isgirtaji, napaleona dukros pirmajai komunijai. ax.gif Nemoku as saldumynu gaminti, bet bandysiu paekspermentuoti, kelios dienos pries svente, nes jei nesigaus, leksiu pirktinio torto ieskoti. lotuliukas.gif
Atsakyti
Karuti, aisku, junkis, neprisigalvok, kvieciam, reikalavimu neiskele gi niekas , o forume aktyviai dalyvauji.

Jorja, oi nepatarciau tokiais sudetingais tortais uzsiimineti svarbiai progai, jei patirties nera. As Lietuvoj tik koki tingini ir obuoliu pyraga obuolingais metais kepdavau, nes vis tiek tokiu skaniu daiktu gali nusipirkti ir visai nebrangiai, o kai pats gamini, tiek atima laiko ir dar del rezultato nervuokis.
Cia Australijoj pramokau tokiu dalyku, kuriu niekada nedariau arba dariau per mokyklos darbu pamokas. Pirmakart net komplimentu susilaukiu uz visai nesudetingus pyragus ir sausainiukus (zinoma,ne is misinio), aisku, Lietuvoje ju nesusilaukciau, manau biggrin.gif vyras ismoko skanius kibinus daryt.
O del tortu, siuo metu apsiriboju paprastu, bet neprastu gaiviu, nekeptu tortu. Bandziau kazkada meduti, taip apsidziaugiau, kad lakstai puikiai pavyko, uztat nepavyko kremas. Grietinele man per riebu, zelatinos deti nenorejau, o grietine nesutirstejo tiek kiek reikia, todel gavosi sausas gan. Beda cia su grietine, ji arba light arba nelight ir suprask,kiek ten tu procentu. Uztat neses vyras i darba ir vaisino kolegas, kadangi nekoks gavos biggrin.gif tiems skanus buvo :DDDD

o siandien vel su mieline tesla zaidziu, gal pavyks pagaliau taip, kaip turi buti. Nenoriu pasiduoti nors tu ka. Bet ir vargo su ja.
Atsakyti
Na turiu dziugias naujienas. Gavome viza thumbup.gif clap.gif clap_1.gif Taip kad liko isigyti lektuvo bilietus, ir spalio men. busim Sidnejuj.
Tikiuosi ir mane priimsit i FB grupe, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2011 07 19, 05:25)
Bandziau kazkada meduti, taip apsidziaugiau, kad lakstai puikiai pavyko, uztat nepavyko kremas. Grietinele man per riebu, zelatinos deti nenorejau, o grietine nesutirstejo tiek kiek reikia, todel gavosi sausas gan. Beda cia su grietine, ji arba light arba nelight ir suprask,kiek ten tu procentu. Uztat neses vyras i darba ir vaisino kolegas, kadangi nekoks gavos biggrin.gif tiems skanus buvo :DDDD

Tai kokia ten grietine perki? As is Coles imu, tokiam kartoniniam pakelyje, man ji tinka ir patinka, dariau kelis kart torto pertepima meduciui is jos, viskas gerai gavosi. Nei zelatino reikejo det nei ka, tik citrinkos sulciu ir cukraus pudros.
As irgi mezgu minti Napoleona kept, kazkur isknisau sena recepta, ziuresiu, gal pavyks pagamint kai grisiu.
Dabar Lietuvoj ne iki tortu. Valgau visokias uogas, siandien pietums voverusku gaminau, zodziu, stengiuos valgyt viska, ko Australijoje taip lengvai negautume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 19 liepos 2011 - 13:10
Idomu, kiek jus priaugat per atostogas Lietuvoje? biggrin.gif
Man atrodo, as valgyciau ir valgyciau be sustojimo :DDDDD cepelinus, kugeli, skilandi, lasinius, kepeneles, mesos vyniotinius, barscius su baravykais "Berneliuose",visokius varskes surelius ir varskes, uogas, grybus, tortus, pyragus, saldainius :DDDDD grizciau is atostogu kaip backa
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2011 07 19, 14:54)
Man atrodo, as valgyciau ir valgyciau be sustojimo :DDDDD cepelinus, kugeli, skilandi, lasinius, kepeneles, mesos vyniotinius, barscius su baravykais "Berneliuose",visokius varskes surelius ir varskes, uogas, grybus, tortus, pyragus, saldainius :DDDDD grizciau is atostogu kaip backa

Turbut tik taip atrodo wink.gif Mes kai buvom pajuryje, prisipirkom rukytos zuvies DAUG. Valgiau net ausys linko, bet viskas baigesi bemiege naktim apsikabinus tualeta doh.gif verysad.gif po to jau rukytu gaminiu nesinorejo schmoll.gif
O siaip visko po truputi - neprivalgysi gi daugiau nei gali smile.gif Man labiau uz maista - bendravimas thumbup.gif va cia tai buvo besotizmas totalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga N @ 2011 07 19, 14:54)

As kaip tik Australijoje daug svorio priaugau...grizau Lietuvon, is spintos savo rubus traukiu, viskas per siaura, i senas kelnes vos sikna ispraudziu doh.gif
Sakiau grisiu atgal, sesiu ant grieztos dietos ir begiosiu, nes gresia veidrodine liga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 19 liepos 2011 - 20:08
QUOTE(Jorja @ 2011 07 19, 03:54)
MamaAustralijoj ir Flour-pasta,  galima napaleono tesla food processor sumaisyti, ar butinai rankiniu budu sviesta su miltais sukapoti?

neturėtų pakenkti food processor

man kazkokie nekalbadieniai pastaruoju metu. O dar siandien pro lango rema, virsuje, uz roletu eme trijose vietose vanduo laseti. Lasai teskiasi i palange ir aptasko lova, kilimine danga, darbo stala, kompa ir viska ant stalo. Fotkinu ir siunciu agentui. Tik ar tas pades. Atsimenat, apie sandeliuka pasakojau. Skundziames skundziames, o sandeliuko vis dar neturim nuo geguzes vidurio
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2011 07 20, 03:54)
neturėtų pakenkti food processor
man kazkokie nekalbadieniai pastaruoju metu. O dar siandien pro lango rema, virsuje, uz roletu eme trijose vietose vanduo laseti. Lasai teskiasi i palange ir aptasko lova, kilimine danga, darbo stala, kompa ir viska ant stalo. Fotkinu ir siunciu agentui. Tik ar tas pades. Atsimenat, apie sandeliuka pasakojau. Skundziames skundziames, o sandeliuko vis dar neturim nuo geguzes vidurio

tai tu nesiskusk jiems,o graziai jei nesupranta,gali ir labai negraziu tonu kalbet...Cia niekas neskuba,kol gerai i sikna neispiri ax.gif
Agentura toli nuo jusu namu?
Atsakyti
QUOTE(Jorja @ 2011 07 19, 10:54)
MamaAustralijoj ir Flour-pasta,  galima napaleono tesla food processor sumaisyti, ar butinai rankiniu budu sviesta su miltais sukapoti? Mat planuoju iskepti, isgirtaji, napaleona dukros pirmajai komunijai.  ax.gif Nemoku as saldumynu gaminti, bet bandysiu paekspermentuoti, kelios dienos pries svente, nes jei nesigaus, leksiu pirktinio torto ieskoti.  lotuliukas.gif

Atvirai sakant, gali naudoti puff pastry is parduotuves. Rezultatas nedaug kuo skiriasi. As dariau 2 tortus, nes per daug kremo pasidariau. Kadangi teslos nebeturejau, tai pabandziau su puff pastry. Rezultatas mazai kuo skiriasi smile.gif Tik kai dedi lakstus kepti nepamirst subadyti sakute, kad neissipustu i viena dideli burbula smile.gif
Atsakyti