QUOTE(Activia @ 2011 07 29, 01:01)
labas vakaras, esu naujoke Australijoje, gyvenu Perth, mano vyras cia dirba, as atvykau neseniai. Lankiausi pas gydytoja, nes laukiuosi vaikelio jau 6 menesiai ir labai nustebino, kad man tik pamatavo spaudima, pasvere, paklause pilva. Lietuvoje butu buvusi ir echoskopija, ir kraujo, slapimo tyrimai ir t.t. Ar man tik pasirode, ar is tiesu cia medicina pavirsutiniska? Sumokejau uz vizita 60 doleriu. Gal galit kas placiau pakomentuoti, nes laukia gimdymas cia ir bijau net galvot...Is anksto dekoju!
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti, ar Perth yra reklamos agenturu, kiek isvystytas yra reklamos verslas?

Drauge

Kaip man linksma kai lietuves pradeda piktintis, kad niekas cia neshciu moteru steriliom salygom nelaiko ir neaukstina

Laukiuosi jau antro ir Australijoj, tai net nenoreciau buti nescia LT. Uztenka kiek paskaitau SM

Cia ligu niekas tau neieskos, skanai priklauso 3, tiek ir gausi, jei turi dokumentus is LT kad viskas gerai, paskutini echo AU darys apie 34 sav. Siulyciau tau uzhsiregisruoti ligonineje, kuriuoje gimdysi, nes ten lankantis vizitas nemokamas ir susipazinsi su vietiniais daktariukais, kuris gal po gimdymo ateis i tave paziureti

Be to, jei jiems kas nepatiks, vietoj be jokiu siuntimu ar mokejimu tave paechoskopuos. Jei nenori moketi pinigu pas GP (jei gerai jautiesi) gali eiti karta i menesi, svarbiausi vizitai i ligonine!
Tikiuosi neisgasdinau, jei nori daugiau info parasyk i AZ savo tel nr su kodu, pasuksiu, papasakosiu;)
Papildyta:
QUOTE(karutis @ 2011 08 08, 08:25)
i fb persekelet?
MissMartini sveikinimai
Aciu uz sveikinimus, O del FB, daug nepraradai, pasnekejo apie maista ir apie parduotuves, nebent turi kokiu interesu sitose srityse, parasyk MamaAustralijai prijungs ir tave, ten visi Welcome