QUOTE(krumkrum @ 2012 11 09, 16:54)
Na va, skirtumas tas, kad as kaip tik ir planuoju ieskotis padavejos darbo
kiek zinau is savo patirties (esu gyvenus JAV), padaveju darbas gerose vietose daznai netgi geriau apmokamas negu paprastas ofisinis. Maza to, geriausias uzdarbis vakarais ir naktim, kai vaikai miega, tai, manau, gal nebutu labai sudetinga rasti zmogu, kuris pasedetu paziuretu tv su mieganciu vaiku uz minimalia kaina
niekaip nenoreciau patiketi, kad salyje, kurioje taip isvystytas turizmas, mase imigrantu, kurie visi kazkur dirba ir toliau verziasi i ta sali (ir i kuriuos vietiniai neziuri kaip i kazkokius potencialius priesus kaip kai kuriose ES salyse) galima butu nerasti darbo
Be to, mes dar turim ir teti, kuris visa beda kad nenori vaziuoti i ta Australija, nes turi gera darba Europoj, bet bent jau menesi ar pora paatostogautu ir pabutu ten su mazium, kol as rasciau ta darba, ieiciau su viskuo i ritma ir pan. O paskui galetu prisideti ir prie musu pragyvenimo islaidu padengimo, kai jau liktume vieni
Zodziu, roziniai akiniai man dar nenukrito

Be to, mes dar turim ir teti, kuris visa beda kad nenori vaziuoti i ta Australija, nes turi gera darba Europoj, bet bent jau menesi ar pora paatostogautu ir pabutu ten su mazium, kol as rasciau ta darba, ieiciau su viskuo i ritma ir pan. O paskui galetu prisideti ir prie musu pragyvenimo islaidu padengimo, kai jau liktume vieni

Na ką aš galiu pasakyti, tikrai rožiniai akiniai, jei manai kad australai tave taip ims ir priims kaip savą

Nors ką aš čia rašau, aišku kad verta važiuoti