Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo šokiai

QUOTE(TingiKace @ 2009 07 22, 11:22)
Radulia, o kodėl? gal gali papasakot kas negerai? Nesinori pasirinkt netinkamai ir pinigelius paleist vėjais... o ir pasirinkimas klp skurdus tuo klausimu.

del sokiu turbut viskas gerai, nes jos mokyklos merginos soka graziai....tiesiog pati Naima man nepatiko (cia turbut del to, kad buvo bloga organizacija)....na tiesiog toks ispudis lyg biski pasikelusi ax.gif
Atsakyti
Vat čia jau kitas klausimas.... aš jau antra savaitė laukiu atsakymo iš jos... Uždaviau klausimą apie studiją, kada kaip registruotis, ir t.t. ir kolkas nieko, gal sakau, kad vasara dėl to.... Nors kartais žmonės pasikeičia, kai juos aplanko pasisekimas ir pripažinimas....
Nium matysim rudenį, vistiek žadu neit pasižiūrėt, kaip ten ir kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2009 07 22, 11:40)
Vat čia jau kitas klausimas.... aš jau antra savaitė laukiu atsakymo iš jos... Uždaviau klausimą apie studiją, kada kaip registruotis, ir t.t. ir kolkas nieko, gal sakau, kad vasara dėl to.... Nors kartais žmonės pasikeičia, kai juos aplanko pasisekimas ir pripažinimas....
Nium matysim rudenį, vistiek žadu neit pasižiūrėt, kaip ten ir kas  smile.gif

zinai, jei vadove atostogauja-manau yra kitas pavaduojantis zmogus....ir siaip viskas priklauso nuo noro dirbti mirksiukas.gif
dar karta pasakysiu, kad nieko blogo apie mokykla ir mokytojas negaliu pasakyti, nes nepazistu juos rolleyes.gif
Atsakyti
A dar klausimelis, mergaites. Gal kuri turite kompakta " Pilvo šokio pamokų rinkinys (2007)"
https://www.level.lt...amoku-rinkinys/
Skambinausi ten, sake jau nebetures schmoll.gif
Gal kuri turit? ar vertas demesio ir tolimesniu paiesku ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(studente999 @ 2009 07 04, 01:07)
ir Aurum ir DevaSoul pilvo šokio srityje frusty.gif

Ka padarysi - visokiu buna visokiu reikia

lotuliukas.gif Puiku,kad pati daug nusimanote šioje srityje. Aš šoku dar tik 3metus,taigi,patirties,tikrai negaliu sakyti,kad daug,bet esu pakeitusi kelias mokytojas ir galiu bent jau jas palyginti. Ir,deja, Kairo žvaigždės mokytojos (šokau pas abi) ir pats stilius labiausiai nepatikęs. Per pamokas trūko krūvio netgi,ką jau kalbėti apie kitus dalykus. Komercija ten dabar vyrauja vien. (Žinoma,tai mano asmeninė nuomonė,kuria nieko nesiruošiu įžeidinėti) wink.gif
Atsakyti
As lankau Klotones klube, man labai patinka, labai faina vadove, jaunute, bet lengvai bendraujanti... ismankstina normaliai smile.gif statem kelis sokius, net pasirodymas buvo al divane smile.gif siaip sis sokis labai tinka moteriai (stiprina dubens raumenis) ir apima viska - ir kvepavima, ir treniruoja visus kuno raumenis, kuriu net nejudini sporto saleje... plius sokis, egzotika, judesiukai, gerina laikysena ... gaila, kad ne visada turiu laiko nueiti, bet man tai labai maloni treniruote...
Atsakyti
Aha, nium gal ir liux, tik kad tas klubas Kaune.... man kaip ir netinka ax.gif
Atsakyti
Neseniai cia aktyviai diskutavom apie Suha Deeb, ir kad nera viesai jokiu video, kad paziureti. Tai youtube pasirode jos video medziaga, tai kam idomu prasom. Iskart pamatysite skirtuma su siuolaikiniu pilvu sokiu (pagrindinis skirtumas-visi elementai atliekami su pilvu pagalba)
http://www.youtube.c...player_embedded

o cia visai graziai Shakira soka
http://www.youtube.c...h?v=aDL8cjSQSYA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 03 rugpjūčio 2009 - 13:37
QUOTE(Aurum @ 2009 07 23, 18:30)
lotuliukas.gif  Puiku,kad pati daug nusimanote šioje srityje. Aš šoku dar tik 3metus,taigi,patirties,tikrai negaliu sakyti,kad daug,bet esu pakeitusi kelias mokytojas ir galiu bent jau jas palyginti. Ir,deja, Kairo žvaigždės mokytojos (šokau pas abi) ir pats stilius labiausiai nepatikęs. Per pamokas trūko krūvio netgi,ką jau kalbėti apie kitus dalykus. Komercija ten dabar vyrauja vien. (Žinoma,tai mano asmeninė nuomonė,kuria nieko nesiruošiu įžeidinėti) wink.gif

Nu nezinau is kur tokios nsamones istrauktos?.. va orientalijoje tikrai vyrauja komercija. kiek girdejau pas onute taip pat
Atsakyti
QUOTE(studente999 @ 2009 08 03, 23:43)
Nu nezinau is kur tokios nsamones istrauktos?.. va orientalijoje tikrai vyrauja komercija. kiek girdejau pas onute taip pat

Panele, kaip Jus galite taip rasyti, Jus turite faktus? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 08 04, 07:32)
Panele, kaip Jus galite taip rasyti, Jus turite faktus? schmoll.gif

Aurum faktu irgi manau neturi, uzejo palankyti, palanke 2-3 dienas, kazka pamate, kazkas pasivaideno. ir jau turi nuomone apie mokyklos darba doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(studente999 @ 2009 08 04, 23:26)
Aurum faktu irgi manau neturi, uzejo palankyti, palanke 2-3 dienas, kazka pamate, kazkas pasivaideno. ir jau turi nuomone apie mokyklos darba  doh.gif  lotuliukas.gif

Mačiau aš ten daug.Ir langiau Truputį virš metų,todėl galėtumėt prieš teigdamą faktą pirmiau paklausti tikslios informacijos,o ne užgaulioti wink.gif Juk nereklamuoju čia,kad "ta ir ta mokytoja yra pati geriausia,visos bėkite pas ją,nes kitur viskas negerai". Tiesiog pasakau,kad būtent toje mokykloje kažkas nepatiko. Juk ir renginių ten stinga (ne visoms,naujokėms).Juk ant scenos neišleidžia pirmą pusmetį (geriausiu atveju) ar net metus smile.gif
Atsakyti