Aš maniau, kad yra dvi Boženos - pagal pasirodymą Panoramoje

Venus šoko mano profaniškom akim žiūrint labai techniškai - judesiai, kurių aš dar gal metų metais nepadarysiu ir neišlavinsiu taip kūno - sunku fiziškai, ir šoko 7 mūzų grupė - na, ten nieko įspūdingo - jausmas, kad mergaitės susibėgo iš vakaro, parepetavo valandą kitą ir į sceną. Nors pati idėja, choreografija tikrai nieko. Nors jau ir tai, kad merginos eina į sceną - pasiekimas. Va taip ir susibalamutinau - kiek tų Boženų

Tiesą sakant, nei vienos nežinau - tik tiek, kiek mačiau Panoramoje ir spręsti apie pasirodymus, įdirbį iš vieno pasižiūrėjimo negaliu - tiesiog spontaniški įspūdžiai

QUOTE(radulia @ 2009 07 20, 16:03)
Na galiu pagirti Bozena is Venus uz tai, kad ji moka visokiu sokiu stilius. Bet man asmeniskai nepatinka, kad is to padaromas sou. O cia jau neklasikinis pilvo sokis. Muzika jau su bumcikais naudojama ir t.t
Na, taip, šou, aš ten (Venus) mačiau tik gerą fizinį pasiruošimą, gražų šou, bet pilvo šokio - gal ir ne

Na, bent jau nemačiau to varianto, kurį mokiausi pati, bet ar tai klasikinis pilvo šokis - negaliu spręsti. Kartais man labai gaila, kad nieko nesusigaudau pilvo šokio teorijoje

Ir nežinau, kur tų žinių pasirankioti