Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo šokiai

Sveikutes 4u.gif labai zaviuosi pilvo sokiais,nesenai ir pati lankiau juos,labai patiko.po vasaros ruosiuosi vel lankyti blush2.gif
Atsakyti
Na galiu pagirti Bozena is Venus uz tai, kad ji moka visokiu sokiu stilius. Bet man asmeniskai nepatinka, kad is to padaromas sou. O cia jau neklasikinis pilvo sokis. Muzika jau su bumcikais naudojama ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 20 liepos 2009 - 15:03
Aš maniau, kad yra dvi Boženos - pagal pasirodymą Panoramoje blush2.gif Venus šoko mano profaniškom akim žiūrint labai techniškai - judesiai, kurių aš dar gal metų metais nepadarysiu ir neišlavinsiu taip kūno - sunku fiziškai, ir šoko 7 mūzų grupė - na, ten nieko įspūdingo - jausmas, kad mergaitės susibėgo iš vakaro, parepetavo valandą kitą ir į sceną. Nors pati idėja, choreografija tikrai nieko. Nors jau ir tai, kad merginos eina į sceną - pasiekimas. Va taip ir susibalamutinau - kiek tų Boženų g.gif Tiesą sakant, nei vienos nežinau - tik tiek, kiek mačiau Panoramoje ir spręsti apie pasirodymus, įdirbį iš vieno pasižiūrėjimo negaliu - tiesiog spontaniški įspūdžiai 4u.gif
QUOTE(radulia @ 2009 07 20, 16:03)
Na galiu pagirti Bozena is Venus uz tai, kad ji moka visokiu sokiu stilius. Bet man asmeniskai nepatinka, kad is to padaromas sou. O cia jau neklasikinis pilvo sokis. Muzika jau su bumcikais naudojama ir t.t

Na, taip, šou, aš ten (Venus) mačiau tik gerą fizinį pasiruošimą, gražų šou, bet pilvo šokio - gal ir ne g.gif Na, bent jau nemačiau to varianto, kurį mokiausi pati, bet ar tai klasikinis pilvo šokis - negaliu spręsti. Kartais man labai gaila, kad nieko nesusigaudau pilvo šokio teorijoje blush2.gif Ir nežinau, kur tų žinių pasirankioti blush2.gif

Atsakyti
gali paskaityti www.kairozvaigzde.lt, o jei moki rusiskai - www. bellydance.ru
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 07 20, 16:28)
gali paskaityti www.kairozvaigzde.lt, o jei moki rusiskai - www. bellydance.ru

Lietuvišką - skaičiau, rusų kalba - kažkada praverčiau blush2.gif Reikėtų pasižiūrinėti rimčiau - ačiū smile.gif Kartais pasigooglinu šį tą ax.gif Bet man to maža. Norisi žinoti stilių, jį pabandyti pašokti, choreografijos komponavimo principus, judesio techniką. Teoriją derinant su praktika ax.gif Gal kada nors praprusiu smile.gif Gaila, vasara - nebešokam sad.gif
Atsakyti
Bezdzione, pabandyk parsisiusti video su sesem Veena ir Neena:
yra 4 dalis- Танец живота для начинающих
ir dar 3 dalis:
The Sensual Art Of Bellydance. Basic dance
The Sensual Art Of Bellydance. Beyond Basic dance
The Sensual Art Of Bellydance. Mystic dance
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radulia: 21 liepos 2009 - 07:41
QUOTE(radulia @ 2009 07 21, 08:41)
Bezdzione, pabandyk parsisiusti video su sesem Veena ir Neena:
yra 4 dalis- Танец живота для начинающих
ir dar 3 dalis:
The Sensual Art Of Bellydance. Basic dance
The Sensual Art Of Bellydance. Beyond Basic dance
The Sensual Art Of Bellydance. Mystic dance

Ačiū smile.gif Bandysiu. Vieną dalį kažkur pirkau, be to, dar kelis kitokius DVD turiu - perku viską, ką randu smile.gif
Atsakyti
merginos papasakokit ką nors apie galimybes Klaipėdoje mokintis pilvo šokio. Gal kuri lankėte, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 21 liepos 2009 - 18:45
QUOTE(TingiKace @ 2009 07 21, 19:44)
merginos papasakokit ką nors apie galimybes Klaipėdoje mokintis pilvo šokio. Gal kuri lankėte, kokie atsiliepimai?

Aš Klaipėdoje Kitonijos sporto klube senamiestyje lankiau. Labai patiko. Tik gal ne visiškai klasikinis pilvo šokis, o daugiau treniruotė su pilvo šokio elementais.
Atsakyti
aha, aiškumėlis, reiškias lieka Naimos studija.....
Atsakyti
po festivalio Klaipedoje siais metais Naima man paliko labai bloga ispudi
Atsakyti
Radulia, o kodėl? gal gali papasakot kas negerai? Nesinori pasirinkt netinkamai ir pinigelius paleist vėjais... o ir pasirinkimas klp skurdus tuo klausimu.
Atsakyti