Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis,12 tema

QUOTE(rAktyvi @ 2011 09 23, 15:26)

Picos skonio bandelės


Tešlos produktus sudedame į 3 l stiklainį, uždarius plastmasiniu dangteliu viską suplakame. Padedame stiklainį šiltai, kad tešla pakiltų (berūgstant mielėm dangtelis gali nušauti, tai patariu dar ir rankšluosčiu apdengti).

Ar butina daryti stiklainyje?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 09 30, 11:00)
Ar butina daryti stiklainyje?

jau buvo autore atrasiusi, kad ne rolleyes.gif
Atsakyti
Dėl pirktinės tešlos naudojimo, tai pati nesu naudojusi, tai nelabai ką ir pasakyti galiu 4u.gif bet kodėl nepabandžius smile.gif
Mano tešla jau rūgsta 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 09 23, 14:26)


Picos skonio bandelės





Man čia dabar toks klausimas iškilo, paimi stiklainį sumeti viską, miltus, kiaušinį ir t.t. ir taip stiklainyje purtai uždėjus dangtelį? o tai nesigauna gabalais? miltai sušokę į gumulus? Ar taip ir turi būti? g.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau nuoširdžiai padėkoti už duonelės receptuką, štai koks grožis iškepė ir puošė mūsų stalą.
user posted image
Ačiū, kad jūs esate. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rrrožytėėė: 30 rugsėjo 2011 - 15:03
QUOTE(Cabernet Sauvignon @ 2011 09 30, 14:54)
Man čia dabar toks klausimas iškilo, paimi stiklainį sumeti viską, miltus, kiaušinį ir t.t. ir taip stiklainyje purtai uždėjus dangtelį? o tai nesigauna gabalais? miltai sušokę į gumulus? Ar taip ir turi būti?  g.gif


Aš tą tirštumą su pienu ir miltais reguliuoju. Jei matau, kad per tiršta, tai dapilu pieno, jei per skysta - miltų. Stiklainy būna toks blyninės tešlos skystumas. Bet šiaip nėra man buvę, kad neišsiplaktų, na kad gumulais sušoktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 09 30, 10:00)
Ar butina daryti stiklainyje?

Nebūtina, pati abu kartus minkiau rankomis, ir gavosi thumbup.gif ir nesudėjau 1 kg miltų. Iš karto užmaišiau iš pusės kg, kai pakilo įdėjau tik kelis šaukštus, kad neliptų prie rankų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 09 28, 13:34)
drinks_cheers.gif  aciu ir nuo musu.Bus daznai kartojamas receptas



na maniskis irgi liepe padekoti super ideja , tik idarui dejome k/r sonine liesa , smulkiai pjaustyta svoguna, ir svieziu krapu virsuneles, suris ir padazas pomidoru , nu skonis tai thumbup.gif . dejom sonine nes slapiu desru nevalgom unsure.gif
Atsakyti
Siūlau užkandį prie vyno ar alaus taurės smile.gif

Biscotti su sūriu ir kumpiu

user posted image


Reikės:

* 100 g kambario temperatūros sviesto
* 3 kiaušinių
* 250 g miltų
* 200 g kieto sūrio “Gojus”
* 100 g rūkyto kumpelio
* 1 a. š. maltų juodųjų pipirų
* 1 a. š. druskos

Į dubenį sudėkite sviestą ir išplakite iki baltumo. Plakant toliau sumuškite kiaušinius, suberkite tarkuotą sūrį, pjaustytą kumpį. Suberkite druską ir pipirus. Suberkite miltus. Plakti darosi sunkiau, todėl aš pakeičiau mikserio antgalius. Plakiau su spiralėmis, skirtomis maišyti tešlai. Tešla gaunasi lipni. Drėgnomis rankomis suformuokite kepaliuką ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kepkite 20-25 min. Išimkite, palikite 15 min. kad atvėstų. Atvėsusį supjaustykite plonomis riekelėmis, jas dėkite į skardą ir kepkite po 10-15 min. iš kiekvienos pusės. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 150 laipsnių. Kai viena pusė apkeps, apverskite riekeles ir kepkite iš kitos pusės.

Skanaus!

Receptukas iš knygos "Dovanos iš virtuvės"

QUOTE(Rrrožytėėė @ 2011 09 30, 16:03)
Laba diena, norėjau nuoširdžiai padėkoti už duonelės receptuką, štai koks grožis iškepė ir puošė mūsų stalą.

Vau, kokia gražuolė wub.gif Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaP: 02 spalio 2011 - 23:37
[quote=daivaP,2011 10 03, 00:35]
Siūlau užkandį prie vyno ar alaus taurės smile.gif

Biscotti su sūriu ir kumpiu

Ragavau ragavau ragavau bigsmile.gif Labai skanu ir prie vyno ir vienus. O kokia nuotrauka wub.gif
Atsakyti
irv as ragavau bigsmile.gif biggrin.gif nuostabus,aciu issisaugau wub.gif

Kepiau Picu bandeles

bet miltu kilogramas ten niekaip netilptu su 250 ml. pieno schmoll.gif as su stalo pabarstymu 500 gr. sunaudojau smile.gif

skanutes wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Ule, ir man tas pats-kepiau iš dvigubos normos, tai kai pakildinau tešlą miltų reikėjo pridėti labai nedaug-tikrai ne 500 gramų...Galvojau, kad kažką ne ta padariau, bet gavosi skanios. kitą kartą dar pridėčiau kumpelio-dėl skonio, bet šiaip receptas puikus.
Atsakyti