Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 11, 13:54)
Na tikiuyosi,man tas pats bus. parasysiu smile.gif

Na tikiuosi ir Jums patiks ji 4u.gif Mano dvi drauges ejo pas ja, tai ir jos ji patiko,joms taippat pildosi jos burimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2011 10 11, 22:22)
Na tikiuosi ir Jums patiks ji 4u.gif  Mano dvi drauges ejo pas ja, tai ir jos ji patiko,joms taippat pildosi jos burimai smile.gif

nu, tai laukiam ivertinimu. Nes po ju padarysiu lemiama sprendima. KAzko bijau kaip paaugle... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 12, 10:06)
nu, tai laukiam ivertinimu. Nes po ju padarysiu lemiama sprendima. KAzko bijau kaip paaugle... bigsmile.gif

As atrodo nebijau, bet zinau kai reiks pas ja eiti, bus neramu... na nedaug liko, sestad as jau busiu ten... ir pasidalinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 12, 13:06)
As atrodo nebijau, bet zinau kai reiks pas ja eiti, bus neramu... na nedaug liko, sestad as jau busiu ten... ir pasidalinsiu smile.gif

nu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 15, 18:28)

Sveikos... smile.gif 4u.gif na as siand po Janinos... nezinau, siaip viskas grazu ir gerai, duok Dieve kad viskas issipildytu, treciad suzinosiu, ar mano klausimas uzduotas del konkretaus zmogaus bedu issispres, sake viskas bus gerai, na dar nezinau. Siaip pasak jos po naujuju metu, viskas bus ok mano gyvenime, tad as labai laukiu, ir labai tikiuosi, kad tai issipildys... Dar sake masina isigysiu (labai labai noriu jos) smile.gif blush2.gif apie mano busenas siaip dienai labai taikliai pasake, tiesiog nezinau ka pasakyti. Tiesa prie keleta men esu buvusi pas Petra, tai apie ta pati zmogu vienodai sneka man jie abudu ... Petro dalis pildosi, o toliau dar truputi viskas ateity, tai gal ir patenkinta... smile.gif
P.S. i pievas, kai kazkas rase ji neina, nei man nei draugei mano, grynai nupasakojo viska, kas pas mus siai dienai vyksta... Zodziu laikas viska parodys, nedaug cia ir liko laukti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O as ketvirtadieni ryte planuoju skambintis ir rasytis pas Genute,nes tik ketvirtadieni yra skirta viena valanda registracijai biggrin.gif kazkaip jau gyvenimo situacijos papuolancios privede iki smalsumo ir burejos duru smile.gif
Atsakyti
Kas kada buvo pas Rasa? Kokie atsiliepimai?

Nes po Jonavos Janinos kazkaip tik abejoniu liko..Arba Giedraitee nemokejo gerai pareklamuot bigsmile.gif
Atsakyti
Man už Janiną dar geresnės nepasitaikė, nebent Zinaida panašiai.
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 10 16, 15:18)
Kas kada buvo pas Rasa? Kokie atsiliepimai?

Nes po Jonavos Janinos kazkaip tik abejoniu liko..Arba Giedraitee nemokejo gerai pareklamuot bigsmile.gif

As galesiu mazdaug po keturiu menesiu, pasakyti ar ji teisybe sake, tad nezinau kaip ja reklamuoti, as patenkina, o ar issipildys, ateitis parodis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2011 10 16, 15:40)
Man už Janiną dar geresnės nepasitaikė, nebent Zinaida panašiai.

Ar daznai tenka pas ja lankytis. ar viskas pildosi, ka ji sako smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Giedraiteee @ 2011 10 16, 17:11)
Ar daznai tenka pas ja lankytis. ar viskas pildosi, ka ji sako smile.gif ?

Buvau prieš maždaug 5 metus, kol kas viskas taip ir vyko, kaip sakė, o dabar buvau rugsėjo 1, tai kol kas sunku ką pasakyt, dar nieko ir neturėtų tokio vykti. Dabartinę padėtį apibūdino 100 proc
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 10 16, 17:12)
Buvau prieš maždaug 5 metus, kol kas viskas taip ir vyko, kaip sakė, o dabar buvau rugsėjo 1, tai kol kas sunku ką pasakyt, dar nieko ir neturėtų tokio vykti. Dabartinę padėtį apibūdino 100 proc

Geras, man ji sake, kad jau po nauju metu kazkur pasitrauksiu is moteriskos kompijos, ir bus vyras vaikai ir t.t. ( siai dienai esu vienisa) smile.gif tikiuosi 100 % nuspasakojo viska ir man smile.gif
Atsakyti
man janinos pildosi, po metu., del darbo s.. niekas, nu as stabdis, gal, kur prameciau koki sansa, bet visa kita... eina... link...
Atsakyti