Kuri rotušės a. dirbo... Gal kontaktus turite? Ačiū

QUOTE(borooze @ 2011 10 03, 09:34)

Man asmeniskai tai visai ne patiko,ir neko ne padejo,tik mokek pinegu,ir vel praso kad ateitum. Uz 15 min mokejau liktai 60 lt,uz neko.
QUOTE(borooze @ 2011 10 03, 09:34)
Borooze, o pas Gerda nenori...? manau, kad pas ja tiksliausia info gautum

Sveikos, užsiregistravau pas Sofiją, dirbančią šalia Urmo bazės. Draugė sakė, kad ji ne tik būrėja, bet ir numerologė. Ar kas nors lankėtės pas ją? Įdomu kokie įspūdžiai.
Pati esu buvusi vienąkart pas būrėją, gyvenančią Šilainiuose, Rasytės g. Tai daug ką ir dabar prisimenu. Nemažai išsipildė. Tik nepatiko, kad pasakė daug tokių faktų, kurie išties yra baisūs ir man dabar neduoda ramybės
Ir dukart lankiausi pas senutę prie Savo. Niekas neišsipildė, bet galbūt padėjo man nusiraminti, tuomet rūpimais klausimais ir pačiai pradėti eiti tuo keliu, kokiu teisingiausia (tikėjimas, kad viskas pasikeis kartais stabdo ir lauki, lauki, lauki. Ji pasakydama, kad laukia visgi bloga baigtis, padėjo man pasiryžti). Bet šiaip pas ją daugiau neičiau.
Pati esu buvusi vienąkart pas būrėją, gyvenančią Šilainiuose, Rasytės g. Tai daug ką ir dabar prisimenu. Nemažai išsipildė. Tik nepatiko, kad pasakė daug tokių faktų, kurie išties yra baisūs ir man dabar neduoda ramybės

Ir dukart lankiausi pas senutę prie Savo. Niekas neišsipildė, bet galbūt padėjo man nusiraminti, tuomet rūpimais klausimais ir pačiai pradėti eiti tuo keliu, kokiu teisingiausia (tikėjimas, kad viskas pasikeis kartais stabdo ir lauki, lauki, lauki. Ji pasakydama, kad laukia visgi bloga baigtis, padėjo man pasiryžti). Bet šiaip pas ją daugiau neičiau.
QUOTE(gintaryte1 @ 2011 10 05, 13:39)
Hm... nžn, ne sau ieškau ... O Gerda t.y.?

QUOTE(Avocado @ 2011 10 05, 15:02)

kaip sakoma, kiekvienam pagal save, as ir neiciau, reikia rast savaja..
As rekomenduoju zinaida, maryte rasytes gatveje netoli tiesos buvo, regina velgi neblogai bure, kalbu apie plento gatve. Daugiu vaikscioti ps burejes nenusiteikusi, man atrodo, kad kartos rodo , tai kas gludi giliai musu pasamoneje, o kip dryti geriau niekas nezino, pasako, kaip bus, o jeigu taip nebu, jeigu as pakreipsiu likima kita linkme,, vat ir idomu, ar kortos pasako viska, shiaip zinaida pasake daugiausia, nusake pati visa situacija, ji mn pasirode stipriausia, ir sakychiau is jos isejau daugiausiai supratusi ir gavusi atsakyma i mano klausima.
QUOTE(borooze @ 2011 10 05, 16:26)
Gerda senamiestyje yra, na kiek as esu buvus ir kiek atsiliepimu girdejau ir skaiciau cia, forume, tai ji geriausia manau.
QUOTE(gintaryte1 @ 2011 09 08, 09:32)
jauciu kokie 50-60-80 lt?? Man reiketu konkrecios burejos, ne apie meiles klausiu

QUOTE(Tairune @ 2011 10 06, 15:22)
nueik pas Rasa. ji kaip ir Gerda dirba senamiestyj. Jei turi rimtu problemu, tai ji tikrai pades tau jas issprest.
Rasos kontaktu 1psl. nera, gal kur forume...Galima issamiau? Aisku, ir kaina svarbu. 50 lt moket, mano galva, nesamone, bet...