Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

o as buvau pas Mociute biggrin.gif Ir man ji labiau tiko nei Piotras wub.gif Taip, tiesa, kalba paprastai, bet isgrynintai. Ir viska pataike thumbup.gif. Manau, kad toks zmogus tokiame amziuje su savo motinos burimo patirtim perimta, zino ka sako, skaito kortas, o ne bando itikti klientui. Viska, ka sake apie dabarti- 100%. Ryt eina mano drauge

Kiekvienam savas burejas, griztu prie savo tiesos.
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 24, 09:27)
o as buvau pas Mociute biggrin.gif Ir man ji labiau tiko nei Piotras wub.gif Taip, tiesa, kalba paprastai, bet isgrynintai. Ir viska pataike thumbup.gif. Manau, kad toks zmogus tokiame amziuje su savo motinos burimo patirtim perimta, zino ka sako, skaito kortas, o ne bando itikti klientui. Viska, ka sake apie dabarti- 100%. Ryt eina mano drauge

Kiekvienam savas burejas, griztu prie savo tiesos.

o kiek ta močiutė ima? ar praeitį pasako? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasele2 @ 2011 11 24, 12:30)
o kiek ta močiutė ima? ar praeitį pasako? ax.gif

Ar praeities eini ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 11 24, 16:14)
Ar praeities eini ieškot?

na ne praeities g.gif bet mano nuomone, moteris kuri buria visada turi pradėti savo būrimą nuo tavo praeities, jei ji pasako tiesos, vadinasi ji tikrai supranta savo burimą. o jei apie praeitį nieko nepasako arba pasako nesąmones, tai nejaugi ji gali tada tiksliai burti apie ateitį? a?
žmogaus gyvenimas susideda: praeitis, dabartis, ateitis./ir jei praeitį ir dabartį tiksliai būrėja apibūdina, tada galima manyti kad ji išmano savo darbą ir atetį gal tiksliai apibūdins.
mirksiukas.gif
Atsakyti
na, man pas Mociute uzteko, kad tiksliai dabarti pasake. O praeitis kortu atzvilgiu 4m atgla pakankamai nuobodi: vaikai-namai 2m, vaikai- namai 2m. Tai ir pasake, kad korta rodo vaikus, tvirta seima.
Is kur ji zino, kad baiginejm statyt nama? Kad zadam imr kredita, kad su advokatu turim reikalu? Kad 2men diena is dienos verciu skelbimus ir ieskau darbu, o seno verlso test nenoriu? biggrin.gif Pataike
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2011 11 25, 11:46)
na, man pas Mociute uzteko, kad tiksliai dabarti pasake. O praeitis kortu atzvilgiu 4m atgla pakankamai nuobodi: vaikai-namai 2m, vaikai- namai 2m. Tai ir pasake, kad korta rodo vaikus, tvirta seima.
Is kur ji zino, kad baiginejm statyt nama? Kad zadam imr kredita, kad su advokatu turim reikalu? Kad 2men diena is dienos verciu skelbimus ir ieskau darbu, o seno verlso test nenoriu?  biggrin.gif Pataike

Blyn as vis dar galvoju gal pas kokia nueiti,nors sakiau jau neisiu, bet dar trecios nuomones noriu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tinax @ 2011 11 23, 16:19)
Na kai apsilankysi, papasakok, kaip sekesi smile.gif

Kai paskambinau, visai graziai snekejo. Labai norejau treciadieni pas ji patekti (arba bent jau sia savaite), bet pasake, kad neturi kur manes iterpti ir uzrase tik ateinanciam treciadieniui. Tai dabar laukiu. Kai nueisiu, butinai parasysiu ispudzius.
Atsakyti
Sveikos.
Ir vel antra karta negaliu nuvykt pas Janina(Ralio g.).Esu po raisciu plysimo ir visgi dar ryt nenuvaziuosiu ir nepaeisiu, taigi:
RYTOJ 11 VAL.VIZITAS.Gal kuri norite vietoj manes?
Atsakyti
Gaila, bet mociute prie savo jau nepriimineja ir neburia. serga ir sake, kad aplamai galvoja nebeburt.
Atsakyti
Laba diena
siek tiek gal ne i tema, nes ne burejos ieskau, o labiau bioenergetikes- ekstrasenses, bet rasiau cia, nes gal jus kaunietes zinosite ka. O ieskau vienos moters telefono. Vardas Stase, gyvena Kaune, buvusi medike is onkologinio skyriaus, pasakoja liesdama nuotrauka arba ziuredama i zmogu, jei reikia paciupinedama ji, pasako kokius vaistus reik vartoti, jei naudoji kokius tai vaistus, pasako ar jie tinka ar ne. Jokom kortom neburia, tad nemaisyti su kazkokia ten bureja Stasele. Sitoji labiau bionergetike. Zinau , kad ji visiskai nesiafisuojasi, todel jei kas zinote apie ka sneku ir turite jos telefona ar zinote buda, kaip patekti pas ja, prasau parasykite i AZ, dekui.
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote kontaktus burejos Marijos?
Buvau labai senai pas ja, tada gyveno Taikos pr. daugiaaukstyje salia vaistines, kitoje puseje, buvusios "Svajones", netoli telekomo.
Labai ieskau jos kontaktu. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*dela* @ 2011 11 30, 00:24)
Sveikos, gal kas zinote kontaktus burejos Marijos?
Buvau labai senai pas ja, tada gyveno Taikos pr. daugiaaukstyje salia vaistines, kitoje puseje, buvusios "Svajones", netoli telekomo.
Labai ieskau jos kontaktu.  4u.gif

Marijos tel. Nr. 869815806. O kai buvai seniau pas ja, kas nors pildesi tau?
Atsakyti