Sveikos, merginos,
Siandien buvau pas Petra - man patiko (turiu siokia tokia patirti su burejomis). Dave kelis patarimus- reikes pritaikyti gyvenime ir ziuresim, kas bus. Sake, kad vieni dalykai turetu paaisketi iki Nauju metu, kiti - issipildyti per 19 menesiu, o dar kiti- per tris metus. Perdaug i praeiti nelindo, bet kai kuriuos dalykus pataike. Visumoje isejau geresnes nuotaikos negu atejau, o tai irgi pasiekimas. Bendras ispudis- fainas diedukas, labai geranoriskai nusiteikes. Norejau, bet neisdrisau paklausti, kaip jis susidomeju burimu, nes dazniausiai tuo uzsiima moterys.
QUOTE(tinax @ 2011 11 30, 18:30)
Marijos tel. Nr. 869815806. O kai buvai seniau pas ja, kas nors pildesi tau?
Jeigu rimtai tai buvau prieš kokį 10 metų. Nelabai ir prisimenu, ką ji sakė. Tik atsimenu, kad tada labai patiko. Pribrendo rimtas reikalas pas būrėją nueiti ir apie ją pagalvojau.
Dabar pati susimasčiau, kad gal ir kvailai atrodo

Gal kas buvote nesenai?
Na as pati pas ja buvau rugsejo menesi, na siaip ji gana aisq pasake, tik aisq ziuresim kaip issispres ta situacija, kaip ji sake, bet kai kurie dalykai gal po biski bent man ima pildytis... buvo ir drauge mano, jai tai pogi keletas dalyku issipilde, bet ji is jos isejo susinervinus, nes per daug tiesos pasake... Siaip pas ja kainos dideles db nuo 70-120. cia priklauso kiek laiko buni...
Nenoriu girti jos, bet tiesios is visu kiek teko man ji apsilankyt arciausiai tiesos kalbejo apie praeiti, ir dabarti... ir ateiti, nes as pas ja antra syki lankiausi... pirma syki, nemazai nusake tiesos...
Nenoriu girti jos, bet tiesios is visu kiek teko man ji apsilankyt arciausiai tiesos kalbejo apie praeiti, ir dabarti... ir ateiti, nes as pas ja antra syki lankiausi... pirma syki, nemazai nusake tiesos...

Sveikos panos labai noreciau nueit pas bureja,bet kartu ir bijau gal zinot kokia gera Kaune kuri sneketu teisybe nepasakotuu labai baisiu dalyku apie mirti ir pan.

Rasos tel. pirmame puslapyje nera. Gal gali parasyti jos tel.?
Taip, as taip pat jau kuris laikas galvoju apie Rasa, reiks turbut nueit, nes ir bendradarbe mano ja rekomendavo ir cia matau kad rasote gerai apie ja.
QUOTE(Tairune @ 2011 12 03, 12:06)
Rasos telef. nr. 867007319
Laba,o kiek ji ima ir kokiam rajone?
QUOTE(Tairune @ 2011 12 03, 14:21)
As pati jau senai buvau. Drauge buvus pries pora men. tai sake kad nuo 30-60 priklauso nuo laiko. Cia ji Senamiestyj jau daug metu dirba.
Aisku.Dekui.O is kortu tik buria ar dar ka?