Aciu uz nuosirduma
Tiesiog parasiau tai, kas manyje gyvena...
Nesigraužk Jolitele kad pati nepagimdei. Juk tai ne nuo tavęs priklauso...
Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi ir gali savo stebuklą glaust prie krūtinės
Aukit ir žydėkit
Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi ir gali savo stebuklą glaust prie krūtinės
Aukit ir žydėkit
Labai graziai viskas aprasyta
Taip isijauciau, kad net pravirkau
Aukite, sveikutes
Aukite, sveikutes
Visus skaiciusius ir skaitancius sia istorija sveikinu su ateinanciu sauletu pavasariu!
Giedros ir sypsenu jusu namams!!!
Giedros ir sypsenu jusu namams!!!
Grazu
Ir tuo paciu pradedu pati bijoti, kad netektu Cezario kada isgyventi
Labai jausminga istorija, net apsiašarojau.
Aukit didutės ir sveikutės
Aukit didutės ir sveikutės
Labai grazi istorija, tikrai net asara nubraukiau
man kaklelis irgi nenorejo atsiverti, bet baigesi viskas gerai ir jis atsivere
Jau maniau kad ir man teks gultis ant operacinio stalo, bet as priesingai nei tu, kadangi man gimdymas velavo..buvau taip isvargusi, kad man atrode jog dabar svarbiausia kad tik mano mazyle isvystu pasauli nesvarbu kokiom aplinkybem...
o dabar prisiminus labai susigraudinu ir dziaugiuosi kad pagimdziau pati...
Stiprybes Jums, aukite sveikutes!!!!
man kaklelis irgi nenorejo atsiverti, bet baigesi viskas gerai ir jis atsivere
Jau maniau kad ir man teks gultis ant operacinio stalo, bet as priesingai nei tu, kadangi man gimdymas velavo..buvau taip isvargusi, kad man atrode jog dabar svarbiausia kad tik mano mazyle isvystu pasauli nesvarbu kokiom aplinkybem...
o dabar prisiminus labai susigraudinu ir dziaugiuosi kad pagimdziau pati...
Stiprybes Jums, aukite sveikutes!!!!
Būkit sveikos ir laimingos. Nė neabejoju, kad apie geresnę mama mažylė negalėtų nė svajoti.
Ši istorija 2006 m. kovo mėn. "Gimdymo istorijų" konkurse laimėjo III vietą ir yra apdovanota firminiu supermama.lt bronzos medaliu:
nu žinote, mamyte, Jūs sutverta romanus rašyti, sakau tai vsai be ironijos... Apsiašarojau visa baisiausiai
.. Aukit didelės ir sveikos
.. Aukit didelės ir sveikos