Įkraunama...
Įkraunama...

O vis dar tokia dieviška žiema - princesių metas

Aciu uz nuosirduma bigsmile.gif Tiesiog parasiau tai, kas manyje gyvena... biggrin.gif
Atsakyti
Nesigraužk Jolitele kad pati nepagimdei. Juk tai ne nuo tavęs priklauso...
Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi ir gali savo stebuklą glaust prie krūtinės wub.gif
Aukit ir žydėkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai graziai viskas aprasyta wub.gif Taip isijauciau, kad net pravirkau unsure.gif
Aukite, sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Visus skaiciusius ir skaitancius sia istorija sveikinu su ateinanciu sauletu pavasariu! sunglasses2.gif
Giedros ir sypsenu jusu namams!!! angel.gif
Atsakyti
Grazu 4u.gif Ir tuo paciu pradedu pati bijoti, kad netektu Cezario kada isgyventi unsure.gif
Atsakyti
cray.gif apsizliumbiavojau....Turi mamyte lengva ranka rasyti, kad taip graziai viska supasakojo thumbup.gif Ir nereikia jaustis kaltai, kad ne viskas vyko pagal idealu plana, svarbu juk viso vyksmo rezultatas - puiki dukryte ir ja besidziaugiantys teveliai, ar ne? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai jausminga istorija, net apsiašarojau.
Aukit didutės ir sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija, tikrai net asara nubraukiau 4u.gif
man kaklelis irgi nenorejo atsiverti, bet baigesi viskas gerai ir jis atsivere 4u.gif
Jau maniau kad ir man teks gultis ant operacinio stalo, bet as priesingai nei tu, kadangi man gimdymas velavo..buvau taip isvargusi, kad man atrode jog dabar svarbiausia kad tik mano mazyle isvystu pasauli nesvarbu kokiom aplinkybem...
o dabar prisiminus labai susigraudinu ir dziaugiuosi kad pagimdziau pati...
Stiprybes Jums, aukite sveikutes!!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Būkit sveikos ir laimingos. Nė neabejoju, kad apie geresnę mama mažylė negalėtų nė svajoti. 4u.gif
Atsakyti
Ši istorija 2006 m. kovo mėn. "Gimdymo istorijų" konkurse laimėjo III vietą ir yra apdovanota firminiu supermama.lt bronzos medaliu:

user posted image
Atsakyti
Būkit laimingos 4u.gif
Atsakyti
nu žinote, mamyte, Jūs sutverta romanus rašyti, sakau tai vsai be ironijos... Apsiašarojau visa baisiausiai user posted image.. Aukit didelės ir sveikosuser posted image
Atsakyti