Įkraunama...
Įkraunama...

O vis dar tokia dieviška žiema - princesių metas

labai gražiai apraėei savo leliuko atėjimą į šį pasaulį 4u.gif būkit laimingos 4u.gif
Atsakyti
Viskas nesvarbu. Svarbu tik tai, kad tos dvi mergaites cia, salia, kartu, mylimos ir mylincios. Aukit sveikos. Tai svarbiausia. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Svarbiausia, kad viskas gerai dukrytei, nezinia, kaip butu baigesi, jei butum gimdziusi pati. O dabar baigese gerai. 4u.gif
Atsakyti
grazu.....ir svarbiausia, kad viskas gerai baigesi ir jau turite savo mazyle wub.gif
Atsakyti
tokios svelnios ir sirdi spaudziancios istorijos dar neskaiciau wub.gif linkiu jums dar daug ir graziu akimirku kartu o juk tai ir svarbiausia - JUS ESAT KARTU!!!!! wub.gif
Atsakyti
Ir nesvarbu,kad pati nepagimdei... svarbu esat sveikos ir kartu 4u.gif .Nors aš ir labai norėjau pati pagimdyt,deja deja.. ne nuo mūsų priklauso biggrin.gif .
Aukit sveikutės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai labai labai jaudinanti, šilta, nuoširdi, tyra ir atvira istorija.....Žinoma, susigraudinti neįmamoma cray.gif

Tiesiog reiktų džiaugtis, kad mergytė gimė sveika...Kaltinti save, kad pati nepagimdei tikrai neverta, juk esu pati nuostabiausia mama...vien tavo norai ir mintys, ko yra verti... 4u.gif
Atsakyti
Labai šilta ir nuoširdi istorija wub.gif Daug gražių jums akimirkų auginant jau du vaikučius 4u.gif
Atsakyti
grazu . . . truksta man zodziu wub.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti