Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

QUOTE(bonza @ 2011 09 30, 20:11)
Labai rimti klausimai  biggrin.gif

1. ar i kuno losjona galima ivarvint kelis lasus petrazoliu ir salieru ea? Noriu balinancio efekto...
2. tas pats is esmes - ar tu alieju ea galima ilasint i veido krema arba tiksliau i KN spauoguotos odos emulsija? Arba i nerolio eliksyra?

Aciu  4u.gif

tai ar bus kas patars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2011 10 17, 14:33)
tai ar bus kas patars  ax.gif

manau po kelis lasus tikrai drasiai gali lasinti. Kiek zinau salieru EA padidina odos jautruma saulei, tai geriau teptis vakare.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 17, 13:46)
Dar pristveriau palmarozu ir didramuniu hidrolatus, gasulo molio,

turejau tuos hidroliatus, o gasulis mano kasdienybe smile.gif didramunes tikrai kartosiu 2 karta, dabar noriu kraujazoles ar kaip jis ten tas hidroliatas
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 17, 14:01)
turejau tuos hidroliatus, o gasulis mano kasdienybe smile.gif  didramunes tikrai kartosiu 2 karta, dabar noriu kraujazoles ar kaip jis ten tas hidroliatas

O tu uostei kraujažoles? Man jos pagal veikimą tiktų, bet kvapas tai neee, reiktų pasipratinti gerokai, tiek to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 10 18, 13:27)
pagaliau isikurem Facebooke, prisijunkite - is ten greiciausiai naujienos ateis. prisijunkite  4u.gif

Norejau paklausti per gamybos vakarelius ka galima pasidaryt? Kas siuloma?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 10 18, 14:39)
Norejau paklausti per gamybos vakarelius ka galima pasidaryt? Kas siuloma?

kremus veidui, kunui, prausiklius su gasulo moliu, sveitiklius ir pan.- keliolika receptu, galima issirinkti is ju kas labiau tinka.
Atsakyti
Sveikos,
As cia daug perskaiciau apie alieju misini, jei neklystu, pavadinimu "Gyduolis". Bet nieko KN puslapyje apie toki nerandu. Mane domina jo naudojimas, kokiai odai labiausiai tinka, kokiais atvejais geriausiai padeda ir kaip reiktu taisyklingai ji naudoti. Noreciau apie tai rasti informacijos kn puslapyje arba bent jau cia. Nes manau yra daugiau potencialiu klientu, kurie taip galbut ir nesuzino apie jiems tinkamo ir gero produkto egzistavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 10 18, 12:30)
O tu uostei kraujažoles? Man jos pagal veikimą tiktų, bet kvapas tai neee, reiktų pasipratinti gerokai, tiek to  biggrin.gif

tu uostei gryna nimbamedi? man po jo jokia kraujazole nebus baisesne uz ji
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 19, 18:46)
tu uostei gryna nimbamedi? man po jo jokia kraujazole nebus baisesne uz ji

Prie nimbamedžio jau pripratau, nuvariau kraujažolės pirkti, tai kvapas man blogesnis nei nimbamedžio biggrin.gif Tiek to, nenoriu aš jos biggrin.gif

O kaip naujas rožių hidrolatas kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiction @ 2011 10 19, 19:31)
Sveikos,
As cia daug perskaiciau apie alieju misini, jei neklystu, pavadinimu "Gyduolis". Bet nieko KN puslapyje apie toki nerandu. Mane domina jo naudojimas, kokiai odai labiausiai tinka, kokiais atvejais geriausiai padeda ir kaip reiktu taisyklingai ji naudoti. Noreciau apie tai rasti informacijos kn puslapyje arba bent jau cia. Nes manau yra daugiau potencialiu klientu, kurie taip galbut ir nesuzino apie jiems tinkamo ir gero produkto egzistavima smile.gif

Gyduolio puslapyje nera, nes jis kol kas gaminamas tik pagal uzsakymus; norim jo formule dar labiau patobulinti, isbandyti, ir tada jau paleisti i platesnius vandenis smile.gif turi buti tobulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 10 20, 12:22)
Gyduolio puslapyje nera, nes jis kol kas gaminamas tik pagal uzsakymus; norim jo formule dar labiau patobulinti, isbandyti, ir tada jau paleisti i platesnius vandenis smile.gif turi buti tobulas smile.gif

o jo receptas kazkur yra? man sake, kad galiu pati sumakaluoti, pigiau iseis, o repetas jo kur? lens.gif
ir dar: ar priimate buteliukus nuo hidroliatu? ar tik nuo kremu?
Atsakyti
QUOTE(HellsBells @ 2011 10 20, 13:22)

Tai tada lauksim labai jo puslapyja smile.gif Bet vis dar noreciau isgirsti apie jo naudojima, kada ir kaip naudoti, kokiai odai labiausiai tinka ir panasiai blush2.gif Didelis dekui!
Atsakyti