Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 8 tema

QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 19, 20:33)
koks tau poveikis nuo ju? naudoji grynus ar ilasini i aliejus? as turiu abiejus, bet neisskirciau kazkokio ypatingai matomo poveikio, tik tik, kad duoda teigiamus rezultatus odai smile.gif

*Elguna, aš tai nerolio eliksyrą gryną naudoju, tepu prieš tai papurškus nerolio hidroliato. Ar lašinant į aliejų jis kažkokį kitokį efektą duoda? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 13:57)
*Elguna, aš tai nerolio eliksyrą gryną naudoju, tepu prieš tai papurškus nerolio hidroliato. Ar lašinant į aliejų jis kažkokį kitokį efektą duoda? blush2.gif

aš nerolį irgi gryną tepuosi vakarais. man net mintis nekilo jį skiest g.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 11 20, 14:04)
aš nerolį irgi gryną tepuosi vakarais. man net mintis nekilo jį skiest  g.gif

Todėl ir įdomu, ar verta. Šiaip man jis ir vienas labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 12:57)

na man, kad butu dar daugiau naudos, tai ilasinu ji i kelis aliejus ir ant veido smile.gif

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 20, 13:52)
Todėl ir įdomu, ar verta. Šiaip man jis ir vienas labai labai wub.gif

koks tau poveikis nuo jo?
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 20, 21:34)
koks tau poveikis nuo jo?

Neleidžia odai taip greitai riebaluotis, bet jos nesausina (kaip kai kurie anksčiau naudoti kremai). Oda taip greit neužsiteršia, mažėja inkštirų ir bėrimų. Ir dar didžiulis jo privalumas - svaiginantis kvapas.
Atsakyti
Sveikutės, jei maitinu savo leliuką MP ar visus produktus galiu naudoti, turiu omeny EA, aliejus arba eleksyrus.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 19, 13:30)
Ramintele 26, o kokį aliejų naudojai? Ar čia kalbi apie nerolio eliksyrą? Jį ir aš turėjau - labai patiko. Vasarą nusipirkau ir vis dar naudoju Gyduolį. Dideli komplimentai jam - mano odai labai, pasitepus jausmas labai malonus wub.gif

kalbu apie eliksyrus smile.gif sudominai gyduoliu bigsmile.gif kazi jautriai odai tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 11 21, 21:42)
kalbu apie eliksyrus smile.gif sudominai gyduoliu bigsmile.gif kazi jautriai odai tiktu?

Manau, kad turėtų tikti. Bent jau taip atrodo žiūrint į ingridientus. Aišku, nebent kas nors iš jų alergizuoja, tada gal ir nelabai.
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 11 21, 20:42)

mano jautri, man puikiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 21, 22:28)
Manau, kad turėtų tikti. Bent jau taip atrodo žiūrint į ingridientus. Aišku, nebent kas nors iš jų alergizuoja, tada gal ir nelabai.

Mano jautroka, tai susierzinimo kažkokio nėra, bet tepiau ryte ir vakare jį, tai pasausėjo mano oda kai kuriose vietose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 22 lapkričio 2011 - 11:12
QUOTE(kregzde @ 2011 11 22, 12:12)
Mano jautroka, tai susierzinimo kažkokio nėra, bet tepiau ryte ir vakare jį, tai pasausėjo mano oda kai kuriose vietose  4u.gif

jo jo, pastoviai aš irgi nenaudoju, nes oda reikalauja drėgmės:) nors ir gausiau apipurkštą hidrolatu veidą tepu, bet vis tiek dažnai naudoti netinka. bent jau man:)
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 11 22, 12:12)
Mano jautroka, tai susierzinimo kažkokio nėra, bet tepiau ryte ir vakare jį, tai pasausėjo mano oda kai kuriose vietose  4u.gif

Kaip įdomu. Aš labiau išsausėjusias vietas mėgstu Gyduoliu patepti, ir man turi teigiamą poveikį ax.gif
Atsakyti