Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

gal kada prie progos ir rasiu. nes tai ne pusmecio senumo biggrin.gif ikeltas i sm darbelis pagyru puode 4u.gif
va ka ant greicio radau tavo smalsumuij patenkinti, bet cia ne sm rodyti darbeliai, o tikrai ju buvo. prasom http://www.facebook....1...e=1

atradau ir salnes kazkada kelta kriksto dezute ir prie jos padarytas dezutes dantukui ir dar kazkam. galima ir data paziuret, kada ji generavo sia ideja 2009 04 08
kriksto dezute
http://www.supermama...430129-300.html
gaila tik kad googlej radau nuotrauka su dviem tom dezutem fotkinta viduij, o atidarant nuoroda butent nebemeta. na bet perskaicius jos posta -bus viskas aisku biggrin.gif

ir tikrai ju buvo ne viena ir dvi kurios jas dare. tik nebepamenu ju niku ax.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 22 rugpjūčio 2011 - 23:12
L.M.A. vestuvinis komplektas fantastiškas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
http://images109.fot...100_6270-vi.jpg[/url][/IMG]
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintan: 23 rugpjūčio 2011 - 09:29
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 22, 20:50)
viresniosios dukros dantukas saugomas akylai. pokolkas be spec dezutes smile.gif.

panos, dantukų fėjos dėžutes visgi reikia iškloti minkštai, nes ... mano vaiko visi dantukai buvo sudėti plastikinėje dėžutėje, žiūrimi labai retai, bet po kelių metų radom kelis perskilusius perpus, nors tikrai nebuvo sugedę.
Klausiau dantų gydytojos, paaiškino kad tie dantai būna "trumpalaikio naudojimo" prigimties ir per laiką tampa trapūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 23 rugpjūčio 2011 - 10:06
QUOTE(Whatever? @ 2011 08 22, 22:07)
Oj, man negaila, jei ir butu nukopinta.. Mes vienos nuo kitu dezes kopinam. dezes, taupykles, pakabas juk dekoruojame visos... 4u.gif

Bet va kas anksciau dare, tai noreciau pamatysi.. Nors viena pvz idek, prasau... Nes nu atvirai sakau, kad nesu maciusi... Butu smagu paziureti... Nes dekupazuoti dantuko dezute sugalvojau pati, pamaciusi pagaminta metaline....  ax.gif

Sruogeles ir as turiu smile.gif

Oi baik tu biggrin.gif , pries du metus jau tikrai maciau dantukams, plaukuciams ir t.t.
Man pavyzdziui tas nelabai patinka, kad laikomi dantukai, tai as tokiu nedarau, darau ziedui tokias mazas biggrin.gif

P.s. musu dantukus nusinesa pelyte, uz tai palieka dovanele tongue.gif
Atsakyti
na sita dezute jau iskeliavo tokia be paminkstinimo. reikes apziuret savaji dantuka nuo viresniosios, kokioj buklej jis dabar 4u.gif . musu dantukus irgi pelyte/feja nusinesdavo ir pinigeli padedavo uz tai. bet visgi ta pirmaji pasiemus issaugojau smile.gif .

isties kurios dekupazo katile verda ne vienerius metus yra maciusios ivairiausiu darbu. ir sugalvoti naujos paskirties daikta isties labai sunku. o plius ir pati technika labai placiai pritaikoma, galima apdekupazinti praktiska viska biggrin.gif . ir rodyta pagiru puode apdekupazintu batu, gitaru ir kitu ekskliuzivesniu daiktu.

o konkreciai sitas komplektukas pagyru puode rodomas tik del misinio digital crapbooking+dekupazas. vien dekupazas pastaruoju metu nebepatenkina manes, vis norisi ji su kazkuom sumiksuoti.

gintan gitan puiki dezute. anksciau jau buvo rodytas su siuo motyvu dezute, bet jusiske taisiklingiau padaryta. turiu omeny motyvas uzklijuotas tiesiai kaip ir aidarinejama dezute. patiko sterilumas, man toky darbely sunku padaryt vis nesustabdau saves biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 22, 21:09)
L.M.A. bigsmile.gif mano akys tiesiog prilipo prie ekrano. labai patiko 4u.gif . tik gal filco spalva man nepatinka. turbut geriau ziuretusi balta

Oho, aciu labai wub.gif drinks_cheers.gif Smagu thumbup.gif
Del filco...Man nuotraukoje taip pat jis per ryskus, bet foto tos spalvos nevisai atitinka realybe doh.gif Is ties tiek atlasine juostele yra svelniai kremine, tiek visa kita spalva, kur nuotraukoje atrodo visiskai balta, nera jau tokia balta. Bandziau balta filca deti, bet nesiziurejo... Nuotraukoje abeju sirdeliu fonas atrodo baltas, o is ties sidabrines sirdutes fono spalva viduje kremine-kuno spalva mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Whatever? @ 2011 08 22, 21:22)
L.M.A - labai sventiskai ziurisi... Dailu  4u.gif
Idomu, tie taskeliai ant dangcio, tai cia su kuo tu juos padarei?

Whatever, didelis aciu drinks_cheers.gif
Taskeliai padaryti konturiniais dazais, pirkau vienoje dailes reikmenu parduotuveje. Bet dabar jau gal nebetaskuociau, nes kai prilipdziau juosteles, kaspineli... visko daug ir tu taskiuku mano akimis jau ir nebereikia smile.gif
Atsakyti
tai jau taip darbo nufotografavimas atskiras menas biggrin.gif doh.gif , pas mane irgi gaunasi tokiu dalykeliu, kad spalvas iskraipo 4u.gif .
Atsakyti
Kvartetas žiūrėjau ir galvojau ar man patinka toks screbdeko ir padariau išvadą, kad patinka tongue.gif O jau ta įstrižinė juosta kaip sužavėjo, kartais viena detalė padaro darbą išskirtiniu. Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 22, 23:35)
gal kada prie progos ir rasiu. nes tai ne pusmecio senumo  biggrin.gif  ikeltas i sm darbelis pagyru puode 4u.gif
va ka ant greicio radau tavo smalsumuij patenkinti, bet cia ne sm rodyti darbeliai, o tikrai ju buvo. prasom http://www.facebook....1...e=1

atradau ir salnes kazkada kelta kriksto dezute ir prie jos padarytas dezutes dantukui ir dar kazkam. galima ir data paziuret, kada ji generavo sia ideja 2009 04 08
kriksto dezute
http://www.supermama...430129-300.html
gaila tik kad googlej radau nuotrauka su dviem tom dezutem fotkinta viduij, o atidarant nuoroda butent nebemeta. na bet perskaicius jos posta -bus viskas aisku biggrin.gif

ir tikrai ju buvo ne viena ir dvi kurios jas dare. tik nebepamenu ju niku ax.gif  doh.gif

Aciu uz nuorodas 4u.gif
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 08 23, 11:23)
Oi baik tu  biggrin.gif , pries du metus jau tikrai maciau dantukams, plaukuciams ir t.t.
Man pavyzdziui tas nelabai patinka, kad laikomi dantukai, tai as tokiu nedarau, darau ziedui tokias mazas  biggrin.gif

P.s. musu dantukus nusinesa pelyte, uz tai palieka dovanele  tongue.gif

ok baigiu biggrin.gif Pries du metus as temos nesekiau blush2.gif
pas mus pelyte 5 litus atnesa, o mama pasislepia pirma dantuka smile.gif

QUOTE(kvartetas @ 2011 08 23, 11:38)
na sita dezute jau iskeliavo tokia be paminkstinimo. reikes apziuret savaji dantuka nuo viresniosios, kokioj buklej jis dabar 4u.gif . musu dantukus irgi pelyte/feja nusinesdavo ir pinigeli padedavo uz tai. bet visgi ta pirmaji pasiemus issaugojau smile.gif .
isties kurios dekupazo katile verda ne vienerius metus yra maciusios ivairiausiu darbu. ir sugalvoti naujos paskirties daikta isties labai sunku. o plius ir pati technika labai placiai pritaikoma, galima apdekupazinti praktiska viska biggrin.gif . ir rodyta pagiru puode apdekupazintu batu, gitaru ir kitu ekskliuzivesniu daiktu.

Dabar zinosiu... biggrin.gif
Atsakyti
zinok as digital screp tema uzsiprenumeravus gal metus laiko. bet vis nezinojau ar man tai patinka, ar visdelto ne. bet ilgainiuj kazkaip vistik norejosi tai isbandyti. ir plius kadangi esu praktike man labai svarbu, kaip tas daiktelis atrodys po naudojimo, tarkim metu. turiu omeny, kad visokios juosteles nerinukai betkokiu atveju nors ir lakuotos, bet savo nelygumais turetu kaupti dulkes. o cia ganetinai neblogas varijantas. toks tarpinis biggrin.gif

tai tiek prisisiunciau visokiu juosteliu, gelyciu, foniuku tam reikaluij. uzkimsau kompa lotuliukas.gif .

jei kazkam idomu kreipkites uzrodysiu tema kur tokiu prisirankioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 23, 14:57)
zinok as digital screp tema uzsiprenumeravus gal metus laiko. bet vis nezinojau ar man tai patinka, ar visdelto ne. bet ilgainiuj kazkaip vistik norejosi tai isbandyti. ir plius kadangi esu praktike man labai svarbu, kaip tas daiktelis atrodys po naudojimo, tarkim metu. turiu omeny, kad visokios juosteles nerinukai betkokiu atveju nors ir lakuotos, bet savo nelygumais turetu kaupti dulkes. o cia ganetinai neblogas varijantas. toks tarpinis  biggrin.gif

tai tiek prisisiunciau visokiu juosteliu, gelyciu, foniuku tam reikaluij. uzkimsau kompa lotuliukas.gif .

jei kazkam idomu kreipkites uzrodysiu tema kur tokiu prisirankioti 4u.gif

reikia reikia, atsiusk nuorodas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
ADREV i sveikata. pradek ziuret nuo pirmo psl. kaikurios nuorodos pasenusios nebeveikia... ir forumas tik srepui yra, ten taip pat nemazai nuorodu i nemokamus parsisiuntimus 4u.gif . reikia siek tiek valdyt photospopa ar kita kokia nuotrauku redagavimo programa. Na idomu bus pamatyti siuo derinuku ir kitu darbu. mamukasindriukas atrodo irgi kazkada dare 4u.gif
http://www.supermama...;#entry48781053
Atsakyti