Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

user posted image

4u.gif
Atsakyti
LMA, Sobieska, Bitutė,, šaunuolytės, malonu žiūrėt į jūsų grožybes drinks_cheers.gif 4u.gif

Dowi,
pamaloninai rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 17, 09:54)

Wau! bigsmile.gif šita su kmynais ar kas ten bebūtų - superinė! wub.gif Nu žiauriai gražu wub.gif

Išduokit paslaptį, su kuo išorė dažyta? Beicuota gal?
Atsakyti
pritariu ir as, kad paskutine Sobieskos dezute - ziauriai grazi... thumbup.gif
Ir arbatine grazi, bet sita "Kmynine" tai turbut graziausias darbas temoje wub.gif
Labai subtili ir skoninga.... thumbup.gif Dziaugiuosi, kad tavo darbai mano akiai vis grazeja ir grazeja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 17 spalio 2011 - 12:55
QUOTE(Whatever? @ 2011 10 17, 13:55)
thumbup.gif Dziaugiuosi, kad tavo  darbai mano akiai vis grazeja ir grazeja  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Wou...nu super, smagu , kad ir į tą pusę pataikau thumbup.gif ...ačiū 4u.gif

Bus_ka...dėkui

Meškuole...dėkavoju 4u.gif ...o atsakymą rasi ČIA...tai papraščiau negu paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 17, 14:09)
Wou...nu super, smagu , kad ir į tą pusę pataikau thumbup.gif ...ačiū 4u.gif

bigsmile.gif 4u.gif Mano skoniui puiki raktine 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 17 spalio 2011 - 14:04
labukas, jau laukiu kalėdinių nuotaikų 4u.gif

O aš kažkada buvau žadėjus, kad jeigu darysiu tokius darbus, tai neišvengiamai rodysiu smile.gif ir stengsiuosi praplėsti dekoravimo horizontus 4u.gif Naudota: akriliniai dažai, pieštukai, pastelės, reljefinė masė. Dėžė pati didžiausia is Ermitažo.

user posted image

user posted image

vėliau įkelsiu berniuko dėžę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 17 spalio 2011 - 18:15
QUOTE(sobieska @ 2011 10 17, 10:54)

O man tas zalumas viduje ties sujungimu truputi atspalviu neatitinka... netgi galejo buti visiskai viduje ne purvina smile.gif Man isorinis atspalvis toks tobulas ir visiskai realiai atrodo, kad viduje pilnai tik motyvo uztenka... arba is tos skales siek tiek atspalvio jau tada.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 10 17, 19:12)
labukas, jau laukiu kalėdinių nuotaikų  4u.gif

O aš kažkada buvau žadėjus, kad jeigu darysiu tokius darbus, tai neišvengiamai rodysiu smile.gif ir stengsiuosi  praplėsti dekoravimo horizontus  4u.gif  Naudota: akriliniai dažai, pieštukai, pastelės, reljefinė masė. Dėžė pati didžiausia is Ermitažo.

vėliau įkelsiu berniuko dėžę.

Lachese, be zodziu... Tobula wub.gif Be galo grazu, subtilu ir stilinga... 4u.gif
Atsakyti
Lachese...o jau pieštos mergaitės akių švelnumas wub.gif ...labai išraiškingas veidukas
Atsakyti
O aš su netapyta mergaite šiandien atejau smile.gif

Mažosios fejos daiktadėžė

user posted image
Atsakyti
Eina sau, koks sitas puslapis turtingas blink.gif blink.gif Trys vienas uz kita ispudingesni darbai, nerealu wub.gif wub.gif wub.gif

P.S. bus ka, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.M.A.: 18 spalio 2011 - 14:03