Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Seniai bebuvau uzsukusi cia... Darbai vieni uz kita grazesni ir ispudingesni 4u.gif thumbup.gif .

L.M.A - tikrai labai spalvingos ir vaikiskai zavios pakabeles wub.gif .
Bitute- oho kokia darbu gausa thumbup.gif 4u.gif .
bus_ka - labai svelni ir mergaitiska paskutine dezute, o Paryziaus dvasia perteikta puikiai wub.gif .
Lachesės dezutes tokios paprastos, bet kartu nepaprastos... wub.gif . Ir jos kazkokia trauka turi, nes vis norisi i jas ziureti ir ziureti thumbup.gif .
Dar labai patiko sauluutte dezute su mergaite 4u.gif .
Sobieskos darbai nerealus, man jie visi labai patinka wub.gif .
Paminejau, kas labiausiai uzstrigo, visoms kitoms darbstuolems po 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 10 21, 18:03)
Net ėjau žiūrėti į forumo žinutes  unsure.gif  pasirodo, kad pirmą darbą padariau 2007m sausio 7 dieną  lotuliukas.gif 

Linut, sveika sugrįžus į dekupažą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O ką sakiau - kad negalėsi išsiskirti? mirksiukas.gif Pameni? biggrin.gif
Labai gražios naujos dėžutės, bet personažų veideliai man panašūs į ... tavo thumbup.gif

O dėl furnitūros: pasikartosiu ką tau jau sakiau, kad baltų kampukų negamina.
Atsakyti
dekupažan negrįžau rolleyes.gif su kojinytėmis tas darbelis yra pirmas gyvenime dekupažuotas daiktas smile.gif o šiaip tai jau supratau dėl kampelių ir apskritai dėl furnitūros... liks mano viena dėžė neužbaigta...

o kilo mintis, gal tie auksiniai kampukai nusišveičia iki baltumo?
jeigu užbaigsiu, tai pasirodysiu, ten yra šiek tiek dekupažo, bet atrodo, kad dekupažuoti sunkiai man sekasi ir tik iš bėdos priklijavau servetėlę...

yra tokia terorija, kad dailininkai visus portretus padaro kažkiek į save panašius doh.gif

gvazdikeli, ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 23 spalio 2011 - 17:16
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 10 23, 19:36)

thumbup.gif , bet raudoni skanesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 10 23, 18:14)
o  kilo mintis, gal tie auksiniai kampukai nusišveičia iki baltumo? 

greičiau iki auksinio blizgesio lotuliukas.gif (pagrindas - žalvaris ar vario mišinys)

Linut, o kodėl nenori juos padažyt su purškaimais sidabro spalvos dažais???
Atsakyti
sobieska, bitutė, Lachesė, Fajeta, Whatever?, vilze, gintan ir bus_ka, visų darbeliai super good.gif
Atsakyti
Truputėlis darbelių cool.gif
Dekupažas
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2011 10 21, 11:50)
Ačiū, tik ji man kiek per ryški, gal tikrai prieš žiemą smile.gif
Tikra arbatos dėžutė, tokia grynai arbatinė  4u.gif

Oi kokia švelni, neperkrauta  4u.gif Liuks thumbup.gif
O bantuka ir sagute su klijais tvirtinate?
užrašas klijuotas ar rašyta kažkaip?  blush2.gif

Skirtukas "Auksinis" pasirodau :

Aciiu smile.gif
sagute prisiuvau prie bantuko, bantuka prisiuvau prie kaspino, o kaspina klijavau prie dezes su piestukiniais klijais.. 4u.gif
Uzrasas spausdintas ant serveteles, o tada ant virsaus su dazais uzrasyta 4u.gif

Grazus skirtukas 4u.gif
QUOTE(bitutė @ 2011 10 21, 11:56)
Kaip visada labai kruopštus ir dailus darbelis smile.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(rosebud1 @ 2011 10 24, 23:18)
sobieska, bitutė, Lachesė, Fajeta, Whatever?, vilze, gintan ir bus_ka, visų darbeliai super good.gif

Dekui 4u.gif

Lacheses deze su berniuku labai grazi.. Kaip ir su mergaite... Berniukas siek tiek primena mazojo princo iliustracijas, gal to ir noreta...
Labai skoningas ir stilingas darbas... Papuosalas namams...

Dar patiko dezute apie rudeni 4u.gif 4u.gif

Prisiminiau, kad dar nerodziau vieno gabaritais nemazo daikto, iskeliausiancio i Kauna :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 25 spalio 2011 - 17:23
QUOTE(snaigute @ 2011 10 25, 09:15)
Truputėlis darbelių  cool.gif
Dekupažas

mano akiai tai dezute labai grubiai padaryta g.gif , pries dekupazuojant reiketu ja nuslifuoti, nes matosi visi nelygumai.O siaip viskas gerai, tik krenta i akis tie visi iskilimai
Atsakyti
Du nauji eksperimentiniai darbai 4u.gif
Viduje įklotas filcas, ant dugno priklijuoti guminiai padeliai, kurie neleidžia slidinėti ar braižyti jūsų baldus. Abu padėkliukai nulakuoti stiklo efekto laku, dekoruota stikliniais mikrorutuliukais.
Panaudojimas gali buti pats įvairiausias: galima naudoti kaip papuošalinę jūsų buduare, dar tai gali būti jūsų akinių laikymo vietelė, galima sudėti stalo įrankius dviem žmonėm...

"Buda"
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

"Graffiti kitaip"
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
LMA, o ar čia panaudoti tokie mažyčiai stikliniai karoliukai (apdailai)? Tokius spalvotus mačiau Artmanijoj?
Stilingas padėkliukas. Gražu 4u.gif
---
Atsakyti