Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 07 05, 19:32)

Jokubaite, grazus leliukas,  man toks apdirbimas nepatinka.

ačiū 4u.gif turiu ir normalų j/b (jei kartais mamytei schmoll.gif ), na bet užpalukė "pasepint" ir viskas blush2.gif
Atsakyti
As, kaip naujoke, irgi nepasislepiau krumuose - kaip ir kitos, cia pasisakusios, skaitau kas diena ir stengiuos kuo daugiau isideti i galva.

O kadangi dar nesu atlikusi 5 nd, tai nenoriu per daug komentuoti ar rodyti bent kazka is mano kasdieniniu pafotkinimu..

labai patiko Bizytes fs su duktrytem wub.gif wub.gif nu nerealiai.. ta nuotaika..aplinka.. artumo jausmas.. uch wub.gif
pati turiu du neklauzadas (dukryte ir sunu), noreciau kazka panasaus ateity padaryt..
Atsakyti
dėkui visom 4u.gif aš žiūriu mamos akim, negaliu jų vertinti, labai buvo įdomu kaip kiti mato, bet jei ir jums patinka, labai džiaugiuosi ax.gif jei turit pastabų, laukiu ax.gif
Atsakyti
Kikirike, graži mergytė ir foto žinoma thumbup.gif
QUOTE(bizyte @ 2011 07 05, 19:30)

kadangi užsikepiau žūt būt padaryti Yvettes rodytą foto su mergaitėm, tai šiandien pabandėm, aišku taip įtaigiai nepavyko (uch...kokios uaraganės maniškės doh.gif ), bet vistiek, žinau, kad šios foto man bus labai brangios, nes kartu nufotografuotų abiejų dukryčių nelabai turiu, todėl labai laukiu kritikos ir pastabų

wub.gif wub.gif wub.gif nu nerealios foto. Fonas kaip suprantu vanduo ania? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 07 05, 20:49)
Kikirike, graži mergytė ir foto žinoma thumbup.gif

ačiū,o kur čia taip žinoma foto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumerija @ 2011 07 05, 20:49)
Fonas kaip suprantu vanduo ania? g.gif

taip smile.gif
Atsakyti
Aš irgi visad ant laktos, rodyt nelabai ką gero turiu, ypač pasižiūrėjus ką kitos rodo... doh.gif

Nu aš nemoku tokio smeigtuko aštrumo portretų padaryt, po paskutinių diskusijų supratau, kad gal ir mano obj, netinkamas... reikia 50 tuko g.gif

O gal dar jūs naudojat ir trikojus??
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 05, 21:06)

Bet tu kažką dar papildomai darei tam fonui, na su PS? Nes negana to, kad jis gražiai išplaukęs, tai kai kuriose foto aplink dukrytes tarsi šviesesnė aureolė yra, na bent jau aš tai įžiūriu rolleyes.gif
Atsakyti
bizyte - nerealios foto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 05, 21:12)
Bet tu kažką dar papildomai darei tam fonui, na su PS? Nes negana to, kad jis gražiai išplaukęs, tai kai kuriose foto aplink dukrytes tarsi šviesesnė aureolė yra, na bent jau aš tai įžiūriu rolleyes.gif

fone ežeras, su PS dar tvarkiau raw, bet nedaug, kraštus tamsinau, kad labiau vanduo išryškėtų, šiuo momentu man taip gražu, po mėnesio gal jau nepatiks biggrin.gif
Atsakyti
Bizyte, čia jau lygis, gražu žiūrėti photo.gif Šaunuolės visos trys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2011 07 05, 20:11)
Nu aš nemoku tokio smeigtuko aštrumo portretų padaryt, po paskutinių diskusijų supratau, kad gal ir mano obj, netinkamas... reikia 50 tuko  g.gif
Ne nuo židinio aštrumas priklauso. O jei kalbėjo fotolama apie fiksus ir kintamus, tai turėjo omeny apskritai visus fiksus ar tai būtų 30 mm ar 80 mm, ar 50mm. Šiaip sako, kad yra jau niekuo nenusileidžiančių ir ne fiksų, bet matyt ir kainos atitinkamos.

Atsakyti
Cha, sakiau, kad panašios foto į tą, kurią rodžiau, papuoštų temą smile.gif
Džiugina, kad yra priimančių iššūkius. Šaunuolė, Bizytė. Visos mielos, bet dvi išsirinkau. Vieną, kur mažesnė iš nugaros prigludusi, o kita jb kvadratas kur mažesnė rodos atsimerkusi, vyresnė užsimerkusi.
Taip ir toliau.

Atsakyti