Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 05, 17:31)
Aš tai tyliu, kaip vaikus fotkinau ir atsipeikėjau, kad jie su crocsais doh.gif  blink.gif  biggrin.gif

...aš ir tyliu, nes tik dabar pastebėjau, jog mano jaunoji buvo su... juodom šliopkėm frusty.gif angel_sadangel.gif pamačiau ir žaktelėjau...net nežinau ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 07 05, 21:34)
Cha, sakiau, kad panašios foto į tą, kurią rodžiau, papuoštų temą  smile.gif
Džiugina, kad yra priimančių iššūkius. Šaunuolė, Bizytė. Visos mielos, bet dvi išsirinkau. Vieną, kur mažesnė iš nugaros prigludusi, o kita jb kvadratas kur mažesnė rodos atsimerkusi, vyresnė užsimerkusi.
Taip ir toliau.

pritariu thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 05, 21:38)
...aš ir tyliu, nes tik dabar pastebėjau, jog mano jaunoji buvo su... juodom šliopkėm  frusty.gif  angel_sadangel.gif pamačiau ir žaktelėjau...net nežinau ką daryt...

na gal daryk ,kad nesimatytų tų šliopkių g.gif gal perkadruok,o šiaip jos labai į akis lenda ? g.gif
Atsakyti
Bizyte wub.gif Super, super, super.
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 07 05, 19:30)

kadangi užsikepiau žūt būt padaryti Yvettes rodytą foto su mergaitėm, tai šiandien pabandėm, aišku taip įtaigiai nepavyko (uch...kokios uaraganės maniškės doh.gif ), bet vistiek, žinau, kad šios foto man bus labai brangios, nes kartu nufotografuotų abiejų dukryčių nelabai turiu, todėl labai laukiu kritikos ir pastabų unsure.gif

dar kelios flickre smile.gif

Išsižiojau ir likau tokioj būsenoj net nežinau kiek laiko thumbup.gif liuks! nuotraukytės į parodą dėt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 05, 21:40)

na gal daryk ,kad nesimatytų tų šliopkių  g.gif gal perkadruok,o šiaip jos labai į akis lenda ?  g.gif

Krenta į akis, krenta... mėginsiu kirpt. Jaunoji - nėštukė paskutinio mėnesio, tai juodai kojos tino, tai ir persiavė.

Kikirike, man tavo vaikų portretukų aštrumas nerealus! Kaip tu jį tokį išgauni? 4u.gif pasidalink patirtimi 4u.gif ar čia objektyvai tokį aštrumą duoda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 07 05, 21:54)

Kikirike, man tavo vaikų portretukų aštrumas nerealus! Kaip tu jį tokį išgauni?  4u.gif pasidalink patirtimi 4u.gif ar čia objektyvai tokį aštrumą duoda? ax.gif

ačiū labai blush2.gif na ištikro nieko įpatingo nedarau...na nustatymus kaitalioju,bet čia nuo situacijos,nieko vienodai nedarau...tik jeigu jau iš arčiau fotkinu tai diafragma šiek tiek didesnė padarau,nu nedarau f1,4 ,nes gali netyčia kuri nors akis nefokuse būti... šiaip mano visi failai su exif tai gali pasižiūrėti kas kaip kur fotkinta,aš kažkaip pagal situaciją reguliuoju blush2.gif
beje, anksčiau man irgi nesigaudavo,nežinau kodėl...manau gal patirtis, aišku ir optika duoda savo,nors aš anksčiau irgi turėjau savo 17-50sigma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 05 liepos 2011 - 21:02
QUOTE(rG @ 2011 07 05, 21:34)
Bizyte, čia jau lygis, gražu žiūrėti photo.gif  Šaunuolės visos trys smile.gif

jokio čia lygio nėra...idėja tai pasiskolinta... blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 07 05, 21:34)
Cha, sakiau, kad panašios foto į tą, kurią rodžiau, papuoštų temą  smile.gif
Džiugina, kad yra priimančių iššūkius. Šaunuolė, Bizytė. Visos mielos, bet dvi išsirinkau. Vieną, kur mažesnė iš nugaros prigludusi, o kita jb kvadratas kur mažesnė rodos atsimerkusi, vyresnė užsimerkusi.
Taip ir toliau.

turiu tau padėkoti, kad priminei man TĄ foto...nesvarbu kaip man gavosi, svarbu, kad turėsiu savo albume tokias foto, kur vaikai kartu ax.gif tiesiog negalėjau paleisti šitos minties ax.gif
Atsakyti

QUOTE(bizyte @ 2011 07 05, 18:30)

kadangi užsikepiau

Oje. Verta buvo skaityti ką priplepėjot... Nuostabiai gražu. j/b kvadratas pasakiškas. Nuostabu. Mergaitės Tavo išskirtinai turtingo laukinio grožio... Ačiū už tokį pasimėgavimą akims.
Atsakyti
laba
na as kaip tampa iprasta man,"praskrolinu" ir stai kas uzkliuvo smile.gif

[quote=Yvette,2011 06 30, 14:30]
nenauja, bet man tokia miela.
[/quote]

japstararai kokia faina nuotrauka smile.gif

[quote=maija,2011 06 30, 17:43]
user posted image
[/quote]

labai patiko, man tavo verimas i JB fainas smile.gif per gradient verti?

[quote=juratike13,2011 06 30, 19:48]
Ir dar viena pernai daryta dar...pries metus laiko...labai man ji miela, tik nesutvarkau as jos...lenda visi negeri dalykiukai..bet ji man sirdziai be galo miela
[/quote]

sita man bene geriausia is visu visu tavo rodytu mirksiukas.gif

[quote=bizyte,2011 07 01, 16:29]
user posted image
[/quote]

negaliu atsiziureti smile.gif aplamai, noriu tave pagirti ir isliaupsinti, esi saunuole,darai nuotrauka,s nuo kuriu negaliu atitraukti akiu,tiek spalvom, tiek emocijos jos tiesiog traukia smile.gif mergaites tures superiniu nuotrauku, saunuole mama esi 4u.gif

[quote=gotte,2011 07 01, 22:49]
Kaip žiūrisi ši kompozicija? Geriau spalvota ar JB?
[/quote]

man abu variantai gerai ziurisi rolleyes.gif

[quote=Laukine25,2011 07 03, 23:21]
Kai niekas nebeskambina:
[/quote]

man patinka tiek foto tiek apdirbimas rolleyes.gif

[quote=Kikirike,2011 07 04, 01:02]
user posted image
[/quote]

ka norejau pasakyti apie JB
sios sukneles spalva JB nuotraukoje neraziai atrodo, tampa ji kazkokia beforme bespalve, tai vien del to man nespalvotos nuotraukos sios sesijos nesiziuri smile.gif

[quote=airv,2011 07 04, 01:25]
Aš irgi prie naktinių jungiuosi biggrin.gif šiek tiek kitokia nuotrauka, dėl įvairumo
[/quote]

kazkaip nesukele nei slogios nuotaikos nei ramybes, tiesiog ilgai tyrinejau, ypac ta "kasa" is skraistes smile.gif

[quote=airv,2011 07 04, 15:37]
Paskutinė iš šitos serijos Reikia nuomonės dėl rankų (auskaras - taip, blogis)
[/quote]

o va sioji man is visu kur kelei spalvotu sioje temoje ir anoje geriausiai ziurisi, anose tas geltonumas viska permusa,o sioje iziuriu ne tik geltonuma bet jau ir mergaite rolleyes.gif

[quote=Alabama,2011 07 05, 10:53]
"Kai uzaugsiu, busu juru plesike"
[/quote]

fainuoleeee

[quote=fox.,2011 07 05, 12:00]
Labai perlenkiau lazda?
[/quote]

ne kiek, labai geros spalvos rolleyes.gif

[quote=Ka,2011 07 05, 14:29]
Užknisiu aš jus su tom kojom. Bet sugalvojau pabandyti padaryti koliažą.
[/quote]

tai va tik sis koliazas patiko, kazkaip man vienos kojos nelabai..

o as per si savaitgali tiek prifotkinau...buvau vestuvese,bet kaip svecias,ir pasiemiau fotika smile.gif aisku gaila, fotorafai man is karto uzdraude fotkinti,nors tai man kaip komplimentas buvo lotuliukas.gif bet kita diena tai pasidarbavau su merginom, tik kolkas neturiu leidimo publikuoti,bandysiu gauti,ir kazka parodyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 05 liepos 2011 - 21:45
QUOTE(Zirzė @ 2011 07 05, 22:43)
labai patiko, man tavo verimas i JB fainas smile.gif per gradient verti?

Aciu 4u.gif Taip per gradient ir paskui dar curves pastumdziau smile.gif
Atsakyti
Na pasirodysiu ir aš iš bendros fs su maija smile.gif ir žinoma kas netyngit komentuojam mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir dar kelios flickr
Atsakyti
user posted image
tongue.gif
Atsakyti
Bizyte, labai patiko kadrai thumbup.gif
Atsakyti