QUOTE(Vandenė @ 2011 07 06, 22:29)
Aš vis tyliai skaitau, nes neturiu kada mokytis.
Pledukes nera taip blogai... Ipac siuo atveju ryskumo zona, gan siaura ir jb, tas pledukas negadina vaizdo.... Kirpciau siek tiek desines ir daryciau teisinga kvadrata.... Jb galetu but israiskingesnis, bet per laika tikrai ismoksi naudotis PS.... pabandyk praversti senesnes temas, ten buvo nemazai kalbeta apie vertima i JB.... Taip, kad nenukabink nosies ir bandyk toliau...

QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 06, 23:17)
daugiau nebedarysiu, nes matau, kad cia mes tik dvi naujokes snekames
man paciai sitas baltesnis uz ana ir balciausias is visu triju situ.

Kodel nebedarysi... Siuo atveju tu tikrai neismokai teisingai nusistatyti WB.... zaliuoja smarkiai tavo custom... pabandyk vietoj balto lapo naudoti kitoki balta daigta nusistatymui... isbandyk tualetini, plasmasini stiklainiu dangteli, saldytuva ar dar kanors... turetu pavykti...
QUOTE(dosa @ 2011 07 07, 00:29)
Nu patinka man tokios su charakteriu ir mintim

QUOTE(Vanillla @ 2011 07 07, 10:23)
Visai su Jumis nespeju, uzsivertsu darbais. O kazkaip net negera be jsuu komentaru
)) Uzsukit pas mane i flickr

Jau kazkas minejo, kad noretusi saiuresnes ryskumo zonos... Taip pat pirmoje gal labiau is priekio reikejo fotkint, nes supyniu soninis kuolas taip ilindes i kadra, blasko demesi...
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 07, 12:24)
Pakomentuokite prasau...vakar kol susiruosem i lauka, pradejo lyti, bet vakare nustojo, bandziau pagal Yvetes duota foto padaryti kazka, ale vaikai buvo visiskai nenusiteike, td nieko ir neisejo...viena rodau cia...ziuriu i ja ir nesuprantu kas, bet kazkas ne taip cia

Va as irgi uzmeciau aki ir iskart kazkas ni to... Kaip ir grazu, taciau nepatinka, kad mergaite taip zemai ir berniukas atrodo lyg spaustu ja.... gal jei butu susikeite vietom kiek kitaip atrodytu... ir siaip noretusi kad arciau susiglaude butu labiau jaustusi rysys... Siuo atveju matosi, kad jie tiesiog dukti norejo