[quote=Maggie,2011 07 07, 16:19]
*Pandre, neblogi sitie bandymai, nors ir archyviniai, pirmoji man ishvis gerai atrodo, del 2 pati viska ishsakei, pakirp kvadratu, duok kontrasto, pastumdyk curves. as manau, kad sitie kadrai visai neblogi, vaikai grazhiu fotkiu tures. paskutine sukele sypsena
** (as patenkinta nerealiai, nes auksciau panasiai ishsakiau savo nuomone apie ta foto, na kad ranku noretusi, tad mastau teisingai, o tas dziugina, nes Yvette mato fotkes ir dazhnai gerai pataria kas kaip kur su kuo)
[/quote]
*Aciu labai..bet jei tai butu dabar, tai tikrai daryciau kiek kitaip
Tikrai malonu girdeti tokisu zodeliu, kad vaikiukai tures graziu nuotraukyciu, kad tik ir kelias
** zinok, man irgi..berods, pati pirmoji nedrasiai uzsiminiau, kad noretusi ranku...tai po to, paskaicius Yvettes nuomone apie ranku trukuma, taip tyliai tyliai sau i usa nusisypsojau...pasikeliau sau uodega, bent tuom
ot, bus yvettei skanaus juoko, paskaicius si mano posta
[quote=Kikirike,2011 07 07, 16:33]
[/quote]
per pilka...ypac kojos,o va pati suknele sviesi...nu kazkas ni to....
[quote=Vanillla,2011 07 07, 16:35]
*as irgi
mazapape ir irgi vis atkreipiu demesi i sia detale tvarkydama foto
** o del stiliaus, tai nustebinai :tik grizus pamatau, galejau padaryt ta, galejau ana, kodel nenufotkinau va sitaip ir va taip

labai ant saves pykstu po fotosesiju
[/quote]
*
** Zinok, tikrai ji turi...yra tavo braizas...toks sakyciau siek tiek mados stilius....man, kaip neturinciai dar jokio stiliaus grazu..ivairus stiliai man dar grazu
[quote=Kikirike,2011 07 07, 16:44]
man patinka jb
[/quote]
Aciu!
[quote=Akasha,2011 07 07, 16:51]
Pirmoji, su tiesia tvora geriau...
Antroj, jb smagus ir apklotelis nekliuva... smagi emocija...
Trecioje, toks kadravimas man nekliuva, tik vaikucio zvilgsnio noretusi kitur, dabar taip ziuri i krasta ir tas zvilgsnis nieko nesako...
[/quote]
Aciu!
[quote=Rico,2011 07 07, 16:52]
kad pirma nera visai tiesi, bet man patiesinta geriau atrodo.
jb geras,
man atrodo i tokias smulkmenas kai tiek mazai uzsiraites paklotelis nekreipk demesio
[/quote]
Aciu, Rico!
[quote=Kikirike,2011 07 07, 16:56]
dar viena
[/quote]
zinok, patinka poza..kadravimas visai smagiai man ziurisi, tik va tas toks stambus seselis ant veido ne
[quote=maija,2011 07 07, 17:11]
Man pirmoji graziau, kai tiesus horizontas Jb labai grazus, o vaiko israiska kokia faina
[/quote]
Aciukas!
[quote=dosa,2011 07 07, 17:25]
Kur patiesinta graziau, faina mergicka tavo
J.B. miela nuotraukyte, nekliuna tas apklotelis uzsiraites i akis
Trecioje man kadravimas nelabai...
[/quote]
Aciu, Dosa!Gaila nepamaciau Tavo auto

Lauksiu dar
[quote=virdzzinija,2011 07 07, 17:26]
as ateinu su keliais darbeliais savo nedrasiai
[/quote]
Pirma astri, ryski! J/B gerulis, tik noretusi gal kiek sviesiau! O del kadravimo, gal kiek virsaus kirpciau
Antroji, tai j/b..bet siaip tas akmuo ryskiai per stambus(j/b jis nublanksta kiek,tai geriau) bet siaip mesciau out as ta kadra, nes man ten smilgos pernelyg veida uzstoja
ot kokia as pikta siandien
[quote=Kikirike,2011 07 07, 17:56]
O šiaip nežiūrint apdirbimo ,kaip jums foto?
[/quote]
Siaip,sakai?! Siaip tai gal kiek daugiau noretusi tu katerio sukeltu bangu noretusi matyti
tai siek tiek daugiau erdves us nugaros...ir nezinau ar dera cia jos uzsimerkimas...gal jei jau uzsimerkusi, butu smagiau, kad galva butu kiek pakelta i virsu.Atrodytu labiau uzsisvajojusi, besimegaujanti...