QUOTE(airv @ 2011 07 06, 22:47)
Vienintele, labai liuks modeliukas. Pakankink dar, nuimk akinius - gerų kadrų turėtum išgauti kai prisijaukinsi. Fotogeniška panelė.
QUOTE(dosa @ 2011 07 06, 23:29)
pirma man patinka, ir pritariu, dazniau pafotografuok ta mergaite-labai fotogeniska jinai
QUOTE(Amaja @ 2011 07 07, 06:51)
Vienintele, vaje kaip puola jus ligos, šanuolė, kad laikais

Dėl foto, tai modeliukas išties gražus

, tik akinukai mergytę kažkokią "vyriškesnę", "berniukiškesnę" padaro, o čia tarp gėlių norisi švelnumo. Dar man maikutė užkliuvo tokia juoda su baltais paveiksliukais, per grubi šiamk fonui.
dėkui, šiaip čia buvo visai neplanuota, važiavom dviračiu pamačiau gražias gelytes ir pikštelėjau, čia vyro dukterėčia gyvena ne lietuvoj tai turbut nelabai ir pavyks pakankinti dažniau
QUOTE(juratike13 @ 2011 07 07, 11:24)
Vienintele, paskutine j/b

ir grazu man ten akinukai ir ta piene...,liuks...
dėkui
QUOTE(maija @ 2011 07 07, 14:03)
Truputi pagaudziau siandien savo vaikus
antra žiauriai faina, tik berniuko veidas man kiek nefokuse atrodo ir veidukas čiut pilkokas, bet šiaip tikrai labai patiko
QUOTE(rG @ 2011 07 07, 14:38)
Ok, paskatinot. Gal ir sutarsim, nors jau ir dabar, nepasakosiu kaip jaučiuosi

Patirtis gal ir gera, nors vestuvių fotografe būti nesvajoju. Tačiau tai iššūkis (jei susitvarkysiu su tuo, kas nelabai patinka, bus tik smagiau
Ačiū.
na ir šaunuolė, lauksim rezultatų
QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 07, 16:26)
as ateinu su keliais darbeliais savo nedrasiai
pirma nepatiko kokiu kampu fotkinta ir truputi veidai iškraipyti, o antroj tikrai smilgos vagia dėmesį, bet šaunuolė kad fotkini, išmoksi pamatyt dar prieš paspaudžiant mygtuka, svarbu norėt ir bandyt
QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 07, 20:34)
kad per skubejima nesufokusavau tiksliai, manau nereiskia, kad nemoku fokusuoti

gi kituose viskas ok. o del daiktu, nu sorry, nesiruosiu pirkt balto daikto del supermamu ND
as irgi draugiskai
oi kaip man nepatinka tokie rašymai, taip neskaniai skaitosi, netikiu kad balto daikto namie nėra, aš tiesiog balta popieriaus lapa fotkinau, kai noro nėr tai ir balto daikto nerandi
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 07, 21:03)
pirma tai faina