Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 07 07, 20:25)
ne esminis, taip, nu bet ple, tai kam daryt 1 namu darba (fokusuojam 3 daiktus), jei 5, wb, net sufokusuot neina normaliai. as manau, kad viskas turi atitikti namu darbuose, tiek ideja, bent jau minimaliai, o tai ausu krapshtukai, pastos, zaislai -  doh.gif
peace ;] as draugishkai.

pritariu.

Portfolio.
www.gude.lt
Nebaigtas. Bet panorau ir aš kažkaip parodyt. Nuo kovo dailinu lotuliukas.gif
About ir pan. ištryniau, nes dar nežinau ar tikrai taip noriu. Nuotraukas aišku keisiu / pildysiu. Kol kas kaip yra taip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 07 liepos 2011 - 21:31
QUOTE(airv @ 2011 07 06, 22:47)
Vienintele, labai liuks modeliukas. Pakankink dar, nuimk akinius - gerų kadrų turėtum išgauti kai prisijaukinsi. Fotogeniška panelė.

QUOTE(dosa @ 2011 07 06, 23:29)

pirma man patinka, ir  pritariu, dazniau pafotografuok ta mergaite-labai fotogeniska jinai  smile.gif

QUOTE(Amaja @ 2011 07 07, 06:51)
Vienintele, vaje kaip puola jus ligos, šanuolė, kad laikais  4u.gif Dėl foto, tai modeliukas išties gražus thumbup.gif , tik akinukai mergytę kažkokią "vyriškesnę", "berniukiškesnę" padaro, o čia tarp gėlių norisi švelnumo. Dar man maikutė užkliuvo tokia juoda su baltais paveiksliukais, per grubi šiamk fonui.

dėkui, šiaip čia buvo visai neplanuota, važiavom dviračiu pamačiau gražias gelytes ir pikštelėjau, čia vyro dukterėčia gyvena ne lietuvoj tai turbut nelabai ir pavyks pakankinti dažniau smile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 07 07, 11:24)
Vienintele, paskutine j/b wub.gif  ir grazu man ten akinukai ir ta piene...,liuks...

dėkui

QUOTE(maija @ 2011 07 07, 14:03)
Truputi pagaudziau siandien savo vaikus smile.gif

antra žiauriai faina, tik berniuko veidas man kiek nefokuse atrodo ir veidukas čiut pilkokas, bet šiaip tikrai labai patiko

QUOTE(rG @ 2011 07 07, 14:38)
Ok, paskatinot. Gal ir sutarsim, nors jau ir dabar, nepasakosiu kaip jaučiuosi biggrin.gif Patirtis gal ir gera, nors vestuvių fotografe būti nesvajoju. Tačiau tai iššūkis (jei susitvarkysiu su tuo, kas nelabai patinka, bus tik smagiau smile.gif

Ačiū.

na ir šaunuolė, lauksim rezultatų

QUOTE(virdzzinija @ 2011 07 07, 16:26)
as ateinu su keliais darbeliais savo nedrasiai  blush2.gif 

pirma nepatiko kokiu kampu fotkinta ir truputi veidai iškraipyti, o antroj tikrai smilgos vagia dėmesį, bet šaunuolė kad fotkini, išmoksi pamatyt dar prieš paspaudžiant mygtuka, svarbu norėt ir bandyt mirksiukas.gif

QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 07, 20:34)
kad per skubejima nesufokusavau tiksliai, manau nereiskia, kad nemoku fokusuoti biggrin.gif gi kituose viskas ok. o del daiktu, nu sorry, nesiruosiu pirkt balto daikto del supermamu ND biggrin.gif

as irgi draugiskai smile.gif

oi kaip man nepatinka tokie rašymai, taip neskaniai skaitosi, netikiu kad balto daikto namie nėra, aš tiesiog balta popieriaus lapa fotkinau, kai noro nėr tai ir balto daikto nerandi ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 07, 21:03)
pavįvarinimui...

pirma tai faina
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 07 07, 21:31)
na ir šaunuolė, lauksim rezultatų

Ačiū. Sutarėm. Buvau labai drąsi bigsmile.gif , t.y. išdėsčiau visus savo reikalavimus - kiekį, formatus, pasiūliau pažiūrėti nuotraukas ir t. t. . Ai kaip bus, taip smile.gif Gal apsigalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 07 07, 22:31)

oi kaip man nepatinka tokie rašymai, taip neskaniai skaitosi, netikiu kad balto daikto namie nėra, aš tiesiog balta popieriaus lapa fotkinau, kai noro nėr tai ir balto daikto nerandi  ax.gif

o man neskaniai skaitosi tokie kabinejimaisi prie sudniekiu. jei nebutu noro, nebuciau kelis kartus bandzius is naujo ir ieskojus ka fotkint. tai taip iseina, kad turiu namie baltu daiktu, bet specialiai fotkinu puodelius ir pastas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2011 07 07, 21:38)
o man neskaniai skaitosi tokie kabinejimaisi prie sudniekiu. jei nebutu noro, nebuciau kelis kartus bandzius is naujo ir ieskojus ka fotkint. tai taip iseina, kad turiu namie baltu daiktu, bet specialiai fotkinu puodelius ir pastas? biggrin.gif
Gal galima jau baigti šitas nesąmones mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
tai kad as cia visom kliunu, ne man reikia sakyti baigt.

kolkas turiu tik kitini, tai pirma foto daryta su skolintu 50tuku, antra su mano kitiniu, akivaizdus skirtumas fone smile.gif pirmoje virsugalvio gaila

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 07 liepos 2011 - 21:46
QUOTE(rG @ 2011 07 07, 22:24)
Portfolio.

I like it! bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Skaitinejuosi sia tema ne be reikalo, kadangi, gavau dovaneliu Nikon D90, tai niekur nedingsiu, turiu isnaudot visas jo galimybes. Toki fotika nuodeme butu spintoj uzslepta laikyt biggrin.gif

Tad labai idemiai skaitau jusu patarimus, apzvalgas ir pamokeles. Tik pamokeles atlikdama pati, matyt pradedu fotiko galimybes. Dabar bandau savo galimybes issiaiskint doh.gif
Jei kas ne taip su ND, iskalusysiu ir taisysiu klaidas, be jokiu spurdejimu 4u.gif

Rodausi savo ND Nr. 1

user posted image
user posted image
user posted image

Kikirike, pirmoji nereali ir kitos taip pat, bet si labiausiai krito i aki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2011 07 07, 22:49)
Rodausi savo ND Nr. 1

Regis gali judėti pirmyn su ND. Užskaitau. 4u.gif
Atsakyti
Kikirike paskutinė vestuvinė, kurią rodei, prie valčių, žinok patinka. Tik gal kokį aktioną dėjai. Tai vat, tuo noriu pasakzti, kad apdirbimas ne.
Aha, dabar matau, kad buvai ir jb įkėlusi. Toji patinka

Pandre mergaitės foto fainuoliška. Antros nematau.

Vanilla, nesupyk tik, bet žinok paskutinės dvi kur rodei tikrai nepatinka. Mergina atrodo normalaus kūno sudėjimo, gal net liekna, bet pirmoje foto taip išstorinta.

Maija žinok antrą foto kvadratuku kirpčiau ir jeeetau kokia miela būtų. Jb gal kitaip tvarkyčiau.Toje foto su vežimėliu, gaila, kad suknelės kraštas nukirptas, o vat kairės pusės daugoka.

Vienintele skaitau komentarus tavo foto nu bet nerandu apie kokią foto kalbama. Visai jau man kū kū

Reida, sveika prisijungus. Gerai nd

RG, peržvelgiau psl. Dabar trūksta tik foto įvairovės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 07 liepos 2011 - 21:57
QUOTE(rG @ 2011 07 07, 22:24)
pritariu.

Portfolio.
www.gude.lt
Nebaigtas. Bet panorau ir aš  kažkaip parodyt. Nuo kovo dailinu  lotuliukas.gif
About ir pan. ištryniau, nes dar nežinau ar tikrai taip noriu. Nuotraukas aišku keisiu  / pildysiu. Kol kas kaip yra taip yra.

O jūs į užsienį orientuojatės, kad viskas anglų kalba? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 07, 21:22)

Apdirbimas ir man ne. Per daug to rūko gavosi. smile.gif Pats kadras labai man, gera vieta. bigsmile.gif
Atsakyti