As maniua jus jau nusprendet, ar ka supainiojau ??
nu tai po nuosprendžio dar daug darbų laukia: parduoti, susirasti kitą ir pan 

Oi, sorry, dziaugsmeli!!
per daug gerai neisiminiau, apie kuria ejo kalba.
O jeigu didinti, tai buta arba keisti, arba nauja pirkti.
As kazkaip galvojau, kad zmones parduoda delto, kad neissimoka paskolos ir komunaliniu, bet ne del to, kad butas jiems per mazas.
Bet tai jei daugumoje tik 40 qm plotas, tai nedaug.
per daug gerai neisiminiau, apie kuria ejo kalba.
O jeigu didinti, tai buta arba keisti, arba nauja pirkti.
As kazkaip galvojau, kad zmones parduoda delto, kad neissimoka paskolos ir komunaliniu, bet ne del to, kad butas jiems per mazas.
Bet tai jei daugumoje tik 40 qm plotas, tai nedaug.
na pas mus 58, bet du kambariai. pasididinti labai brangu, nes pirkti butą šalia pvz vieno kambario, labai daug už kvadratą gaunasi. nu tai kažką ir darysim dėl naujo pirkimo, bet ne ŠM.
mes tai ne per bumą pirkom, ir paskola mūsų nesmaugia
mes tai ne per bumą pirkom, ir paskola mūsų nesmaugia
Gal kas gali pasidalinti duonos raugu?
Iznija,
inok paskutinį kartą kepiau duoną be jokio raugo. Ir be mielių, žinoma. tiesiog ruginius miltus užpyliau šiltu vandeniu palikau parai, paskui susdėjau likusius produktus, dar parauginau kokias 4 val ir iškepiau. gavosi labai gera duona
.
galėsiu iš namų receptą parašyti jei įdomu, nes čia iš savaitės žurnalo ėmiau. reikėtų perrašyti
inok paskutinį kartą kepiau duoną be jokio raugo. Ir be mielių, žinoma. tiesiog ruginius miltus užpyliau šiltu vandeniu palikau parai, paskui susdėjau likusius produktus, dar parauginau kokias 4 val ir iškepiau. gavosi labai gera duona

galėsiu iš namų receptą parašyti jei įdomu, nes čia iš savaitės žurnalo ėmiau. reikėtų perrašyti

QUOTE(džiaugsmelis @ 2012 01 05, 09:24)
Iznija,
inok paskutinį kartą kepiau duoną be jokio raugo. Ir be mielių, žinoma. tiesiog ruginius miltus užpyliau šiltu vandeniu palikau parai, paskui susdėjau likusius produktus, dar parauginau kokias 4 val ir iškepiau. gavosi labai gera duona
.
galėsiu iš namų receptą parašyti jei įdomu, nes čia iš savaitės žurnalo ėmiau. reikėtų perrašyti
inok paskutinį kartą kepiau duoną be jokio raugo. Ir be mielių, žinoma. tiesiog ruginius miltus užpyliau šiltu vandeniu palikau parai, paskui susdėjau likusius produktus, dar parauginau kokias 4 val ir iškepiau. gavosi labai gera duona

galėsiu iš namų receptą parašyti jei įdomu, nes čia iš savaitės žurnalo ėmiau. reikėtų perrašyti

O butu super! Lb duonos uzsimaniau, bo parduotuvines nevalgau.
QUOTE(džiaugsmelis @ 2012 01 05, 08:24)
Iznija,
inok paskutinį kartą kepiau duoną be jokio raugo. Ir be mielių, žinoma. tiesiog ruginius miltus užpyliau šiltu vandeniu palikau parai, paskui susdėjau likusius produktus, dar parauginau kokias 4 val ir iškepiau. gavosi labai gera duona
.
galėsiu iš namų receptą parašyti jei įdomu, nes čia iš savaitės žurnalo ėmiau. reikėtų perrašyti
inok paskutinį kartą kepiau duoną be jokio raugo. Ir be mielių, žinoma. tiesiog ruginius miltus užpyliau šiltu vandeniu palikau parai, paskui susdėjau likusius produktus, dar parauginau kokias 4 val ir iškepiau. gavosi labai gera duona

galėsiu iš namų receptą parašyti jei įdomu, nes čia iš savaitės žurnalo ėmiau. reikėtų perrašyti

kaip tu cia gerai parasaei, nes man nuo duonos su raugu ar mielem, tai pilva pucia labai, ypatingai nuo namines su raugu

na tai ta duona vis tiek kyla, nes parūgsta palaikyta tą parą laiko

Galbut jau paveluotai, bet visas kaimynes sveikinu su jau atejusiais Drakoniukshcio metais
Linkiu,kad namie sviezia duona kvepetu, vaikuciai nesirgtu, kaimynkos tik geru zodziu minetu






Labukas 
gal kam reikia Lietuvos spaudos lipduku, turiu visa knygele, gal kas nori pirkti suniukus? dovanoju
idomu ir man
Aciu mieloji, ir tave su Naujais! Kaip tau sekasi?

gal kam reikia Lietuvos spaudos lipduku, turiu visa knygele, gal kas nori pirkti suniukus? dovanoju

QUOTE(džiaugsmelis @ 2012 01 05, 08:24)
galėsiu iš namų receptą parašyti jei įdomu, nes čia iš savaitės žurnalo ėmiau. reikėtų perrašyti 

idomu ir man

QUOTE(Klaauzada @ 2012 01 09, 20:38)
Galbut jau paveluotai, bet visas kaimynes sveikinu su jau atejusiais Drakoniukshcio metais
Linkiu,kad namie sviezia duona kvepetu, vaikuciai nesirgtu, kaimynkos tik geru zodziu minetu





Aciu mieloji, ir tave su Naujais! Kaip tau sekasi?

sveikos,
nu atsiprašau, kad labai vėlai susisgribau, bet perrašyti, tai ne copy paste padaryti
.
naminė duona:
2 stiklinės ruginių miltų
2 stiklinės šilto vandens(arba tiek kad išeitų tiršta košelė)
apie 1,5 stiklinės kvietinių miltų
šaukštelis druskos
2 šaukšteliai cukraus,nuplikytų kmynų, sėmenų, razinų (aš tų paskutinių nedėjau
tik kmynus)
Iš vakaro sumaišome ruginius miltus su šiltu vandeniu ir masę per naktį (arba ilgiau, jei vėsu) paliekame kambario temperatūrojė įrūgti. Ryte įberiame kvietinius miltus, druską, cukrų ir kitus priedus, užminkome tešlą. (man tai ji tokią skystoka gavosi
, ta prasme buvo ne minkymas o maišymas labiau
) .
sukrečiame ją į kepimo formą ir paliekame iškilti (apie 4val), kepame 200 laipsnių karčio orkaitėje 40-45min. jei norite duonos turėti greičiau, galima į tešlą įberti šaukštelį sausų mielių ( man ir be mielių gavosi).
nu va. pagal šitą man gavosi. tik cukraus ir druskos dėčiau daugiau šiek tiek.
nu atsiprašau, kad labai vėlai susisgribau, bet perrašyti, tai ne copy paste padaryti

naminė duona:
2 stiklinės ruginių miltų
2 stiklinės šilto vandens(arba tiek kad išeitų tiršta košelė)
apie 1,5 stiklinės kvietinių miltų
šaukštelis druskos
2 šaukšteliai cukraus,nuplikytų kmynų, sėmenų, razinų (aš tų paskutinių nedėjau

Iš vakaro sumaišome ruginius miltus su šiltu vandeniu ir masę per naktį (arba ilgiau, jei vėsu) paliekame kambario temperatūrojė įrūgti. Ryte įberiame kvietinius miltus, druską, cukrų ir kitus priedus, užminkome tešlą. (man tai ji tokią skystoka gavosi


sukrečiame ją į kepimo formą ir paliekame iškilti (apie 4val), kepame 200 laipsnių karčio orkaitėje 40-45min. jei norite duonos turėti greičiau, galima į tešlą įberti šaukštelį sausų mielių ( man ir be mielių gavosi).
nu va. pagal šitą man gavosi. tik cukraus ir druskos dėčiau daugiau šiek tiek.