Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(džiaugsmelis @ 2012 01 14, 19:33)
naminė duona:

Aciu dziaugsmeli aciuks.gif kada prie progos reikes butinai pabandyti smile.gif
Atsakyti
Aciu uz receptuka. As jau rytoj isbandysiu.
Atsakyti
Mergaites, parasykit man AZ, jeigu kurios nors vaikiukas lanko privacius darzelius Siaures Miestelyje ax.gif labai metausi tarp dvieju, kaina irgi skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2012 01 17, 17:19)
Mergaites, parasykit man AZ, jeigu kurios nors vaikiukas lanko privacius darzelius Siaures Miestelyje  ax.gif labai metausi tarp dvieju, kaina irgi skiriasi smile.gif

sveikos
as irgi jungiuos, nes is sitam mielam rajone gyvenu.
kaip su darzeliais pas mus tikrai? tarkim, jei gyveni Ladygos gatveje, kuris priklauso pagal gyvenama vieta?
Atsakyti
QUOTE(Infliuzorija @ 2012 01 26, 11:42)
sveikos
kaip su darzeliais pas mus tikrai? tarkim, jei gyveni Ladygos gatveje, kuris priklauso pagal gyvenama vieta?

Tai jau kazkada aptarinejom tai.
Valstybiniu darzeliu sarasai pagal gyvenama vieta yra Vln savivaldybes psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iznija: 26 sausio 2012 - 11:16
QUOTE(Iznija @ 2012 01 26, 12:09)
Tai jau kazkada aptarinejom tai.
Valstybiniu darzeliu sarasai pagal gyvenama vieta yra Vln savivaldybes psl.

Jei neradot, tai pakopinu:
Ladygos g. - Ramunėlė - rusų, lenkų
Ladygos g. - Žirmūnėliai - lietuvių

Atsakyti
Labukas,

Naujokes sveikos prisijungusios! wink.gif

Tai ar kepet kasnors duonyte? gavosi? smile.gif

QUOTE(Bureja @ 2012 01 17, 17:19)
Mergaites, parasykit man AZ, jeigu kurios nors vaikiukas lanko privacius darzelius Siaures Miestelyje  ax.gif labai metausi tarp dvieju, kaina irgi skiriasi smile.gif

kad daugelis vedam i valstybinius darzelius, net nezinau kas veda i privatu, Olmenta lygtai kazkada domejosi.. g.gif

QUOTE(Infliuzorija @ 2012 01 26, 10:42)
sveikos

buna salia namai, o skirtingi darzeliai priklauso , reik ziuret smile.gif
Atsakyti
Darzeliai man buvo lb aktualu, tai domejausi. Pasikartosiu, kad pagal nauja tvarka dabar galima uzsirasyti tik i viena darzeli, kadangi sarasai perduodami i savivaldybe. Geriausia butu pagal gyvenama vieta, t.y. realiausia patekti. Kai eini uzsirasyti i darza, praso tik vaiko gimimo liudijimo, o kai sudarineja grupes, tada per seniunija tikrina, kokiu adresu vaikas deklaruotas. Zodziu, nesiplesiu, nes cia mazai jau kam aktualu smile.gif Jei kam idomu, galit parasyti i AZ

Duonyte as kepiausi, bet pati dariausi rauga. Pasirodo gi lb lengva doh.gif ir gavosi tikrai super (net vyras paragavo!). O dar vasara rasiau, kad man duona iskepti be sansu biggrin.gif

O as tai turiu toki klausima. O jus perkat ta piena IKI parduotuvej is aparato ????
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 01 26, 19:02)
1. (net vyras paragavo!).

2. O as tai turiu toki klausima. O jus perkat ta piena IKI parduotuvej is aparato ????

1. prajuokinai biggrin.gif mano vyras jei alkanas grista tai bet ka gali suvalgyti biggrin.gif

2. niekad nebandziau, ten man atrodo "zalias" pienas, o as kol kas vaikams duodu tik pasterizuota, daznai Ulonu turgelyje perku, arba parduotuvej.
Mes su vyru isvis pieno negeriam (naturalios medicinos gydytojas neleido ax.gif )
Atsakyti
aš iš aparato neperku, bet ulonų turgely, jei tik yra galimybė, perku žalią pieną. man jis žymiai skanestis už parduotuvinį.
Brukne, o gal, jei gertum pieno, svorio priaugtum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 27 sausio 2012 - 08:14
cia juokas juokais, bet as tikrai priaugciau svorio jei piena gerciau biggrin.gif
o siaip pieno daug gerdavau iki kol perskaiciau lengvas budas suliekneti smile.gif aisku, nesulieknejau, bet labai daug ka pastebejau kaip koks produktas mane veikia, tai va pienas mane blogai veikia- nesu ta kuri zegnojasi, kartais pasiilgstu ir stikline isgeriu, bet dazniausiai tai net nesinori ir vaikams nebruku pieno ir jo produktu- jie isikale, kad labai sveikia, bet lai atsikala atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2012 01 26, 19:02)
Darzeliai man buvo lb aktualu, tai domejausi. Pasikartosiu, kad pagal nauja tvarka dabar galima uzsirasyti tik i viena darzeli, kadangi sarasai perduodami i savivaldybe. Geriausia butu pagal gyvenama vieta, t.y. realiausia patekti. Kai eini uzsirasyti i darza, praso tik vaiko gimimo liudijimo, o kai sudarineja grupes, tada per seniunija tikrina, kokiu adresu vaikas deklaruotas. Zodziu, nesiplesiu, nes cia mazai jau kam aktualu smile.gif Jei kam idomu, galit parasyti i AZ

Duonyte as kepiausi, bet pati dariausi rauga. Pasirodo gi lb lengva  doh.gif ir gavosi tikrai super (net vyras paragavo!). O dar vasara rasiau, kad man duona iskepti be sansu biggrin.gif

O as tai turiu toki klausima. O jus perkat ta piena IKI parduotuvej is aparato ????

tai visdelto i darzeli reikia, ne i savivaldybe nest prasyma? bet siaures miestelio darzeliai jauciu perpildyti, gi cia daug mazu vaiku, nesako, kai nunesi, kad nera sansu patekt?

esu pirkus is aparato, bet kai nemaitinau, o dar buvau niescia ir traukdavo prie pieno smile.gif bet pienukas nesuzavejo, nes ir skonis kitoks ir labai greit sugedo, tai daugiau "nebesipyliau" ten biggrin.gif
Atsakyti