Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(Iznija @ 2011 12 26, 12:28)
Nu man siais metais ZIAURIAI pasiseke su dovanomis  thumbup.gif

Pasakok bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

SU ŠVENTĖM VISAS! BŪKIT LAIMINGOS, KAD IR KUR BEBŪTUMET wink.gifuser posted image
Atsakyti
Oi vos nepamirsau pasveikinti naujokiu, Sveikos prisijungusios! mirksiukas.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 12 08, 15:55)
Mes pavasariop vis tiek paravinėsim savo butą, okadangi aikštelės neturim tai į komplektą gal pasiūlysim, jei bus dar mirksiukas.gif

paliekat siaures miesteli? nezinojau.. unsure.gif

QUOTE(Iznija @ 2011 12 15, 10:40)
Sveikos kaimynkos,
Va man siandien pasistojo toks klausimas  g.gif
Kiek jus mokat uz bendra elektros energija??

apie 15lt

QUOTE(Oksanik @ 2011 12 20, 14:34)
Na tai ka, ryt isvaziuojam i kaima
Ryt pasiimu is mokyklos dukros byla...

Gerai praleiskit laika gryname ore smile.gif

QUOTE(Iznija @ 2011 12 22, 22:42)
O kaip Jums sekasi rinkti dovanas???  g.gif

viska ekspromtu pirkau, internetu uzsisakinejau, gal ir netobulai viskas gavosi su dovanom, bet mažai turėjau laiko, reikėjo viską suspėt..
Atsakyti
As tai apie dovanas pradejau galvoti pries pora men., bet vistiek gavosi viskas kaip ir kiekvienais metais - paskutine diena. Laiko trukumas ir ideju nulis. Bet, atrodo, liko visi patenkinti.
Papildyta:
QUOTE(pupa999 @ 2011 12 26, 20:32)

Na, vyras tai kaip visada pataiko man su dovanom smile.gif Kaip kad jis sako: "As gi tavo vyras", mol jis visada zino, ko jo zmona nori biggrin.gif
O visi kiti tai tradiciskai: vokeliai, bilietukai, kuponai, knygos, drabuzeliai. Bet siemet visi lb pataike ir su kuponais, ir su knygom.
Atsakyti
Na ka mielos kaimynes, gera buvo su jumis bendrauti, bet tenka palikti ir issikraustyti ikaima. Kas ten zn, bet atgal grizti mes nezadam tongue.gif
Linkiu prasmingu Naujuju.
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 12 31, 08:39)
Na ka mielos kaimynes, gera buvo su jumis bendrauti, bet tenka palikti ir issikraustyti ikaima. Kas ten zn, bet atgal grizti mes nezadam tongue.gif

Linksmų Naujų kaime biggrin.gif
Atsakyti
SU NAUJAIS! drinks_cheers.gif newyear.gif

QUOTE(Oksanik @ 2011 12 31, 15:39)

Malonu buvo pazinti tave, sekmes tau ir tavo seimynai! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2011 12 31, 17:39)

sekmes jums, daug laimes ir ramybes!!! Lauksim sugriztant
Atsakyti
Sveikos!!

Laimingu Naujuju!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Su nostalgija zvelgiu i Siaures miesteli. Atsimenu, kai ten teko gyventi. Bet paskutiniu metu pastebejau, kad labai daug kas is ten kraustosi, internetiniai puslapiai pilni skelbimu su parduodamais butais, zymiai pigiau nei pirkti pries ekonomikos pakylejima.

Labai liudna....

Linkiu kantrybes ir vienybes 2012. Kad Siaures miestelis isliktu mirksiukas.gif
Atsakyti
viena priežasčių kodėl daug kas pardavionėja - dauguma butų maži, dviejų kambarių, nebetelpa žmonės smile.gif . ir pardavinėja gal seniau statytus, kurie nebuvo pirkti už burbulines kainas g.gif
aš tai pvz mielai likčiau ŠM, bet truputį neįkandama nusipirkti čia didensį butą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2012 01 02, 18:50)
viena priežasčių kodėl daug kas pardavionėja - dauguma butų maži, dviejų kambarių, nebetelpa žmonės smile.gif . ir pardavinėja gal seniau statytus, kurie nebuvo pirkti už burbulines kainas g.gif
aš tai pvz mielai likčiau ŠM, bet truputį neįkandama nusipirkti čia didensį butą  verysad.gif

Sveikutes!

Na taip, nors dabar kai kainos nukrite. .. is kitos puses tie didesni apie 90qm irgi kainuoja apie 500 000 lt.

As kiek zinau, dar daugkas taip dare, kad du butus i viena sujunge. Nes juk standartiniai SM yra po 44qm arba 70qm, kiek as zinau.

O tie po 80qm ar 90qm vadinasi sujungti is dvieju g.gif

Dziaugsmeli, labai liudna palitkti SM? Turbut kaime bus kitaip, bet ir kaime gyventi yra labai daug privalumu. O jei gerai isitaisysi, tai bus visai super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riccola @ 2012 01 02, 12:41)

Dziaugsmeli,  labai liudna palitkti SM? Turbut kaime bus kitaip, bet ir kaime gyventi yra labai daug privalumu. O jei gerai isitaisysi, tai bus visai super mirksiukas.gif

nu aš tai nepalieku smile.gif Oksanik čia palieka . Oksanik pranešk kaip sekasi . vis tiek tikriausiai internetą turėsit.

o mes tik šiaip labai intensyviai svarstom visokias buto galimybes į didesnį.
Atsakyti