Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(Tinutele @ 2011 09 27, 21:14)
O as pati jauniausia mama  lotuliukas.gif  priklausau pirmai grupei  ax.gif 

ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2011 09 27, 21:18)

O dabar pamaciau kad suklydau blush2.gif antrai grupei blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinutele: 27 rugsėjo 2011 - 21:29
aciu visoms uz patarimus.
beda ta, kad esam abu ne vilnieciai, vyras prisiregistraves Vilniuje, bet be konkrecios gyv.vietos (kaip jis man sako). Nuomojam buta. Bandysim siandien registruot vaika pagal vyra - idomu kaip gausis.
o del uzrasymo darzelyje, kiek teko girdeti kolkas dar nefiksuoja keliuose esi uzsirases, bet veliau butinai reiks registruoti per savivaldybe, va tada tik viena galima bus issirinkti. Bet si reikala taip pat sia sav.tureciau issiaiskinti, pabanddysim registruot vaika keliuose darzeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Juratevaic @ 2011 09 28, 08:08)
aciu visoms uz patarimus.
beda ta, kad esam abu ne vilnieciai, vyras prisiregistraves Vilniuje, bet be konkrecios gyv.vietos (kaip jis man sako). Nuomojam buta. Bandysim siandien registruot vaika pagal vyra - idomu kaip gausis.
o del uzrasymo darzelyje, kiek teko girdeti kolkas dar nefiksuoja keliuose esi uzsirases, bet veliau butinai reiks registruoti per savivaldybe, va tada tik viena galima bus issirinkti. Bet si reikala taip pat sia sav.tureciau issiaiskinti, pabanddysim registruot vaika keliuose darzeliuose.

jeigu su sutartimi nuomojate, tai patvirtina ji, kur jusu faktine gyvenamoji vieta yra.
Mes irgi darzelyje ne pagal deklaruota nuolatine o pagal faktine prisirase esam.
Atsakyti
labukas

mamkos kurios mokotes, pasakykit kaip viska suderinat, stogas vaziuoja nieko nespeju... doh.gif negi teks mesti mokslus unsure.gif

QUOTE(helli @ 2011 09 26, 23:45)
< 20
20 – 25
26 – 30
31 – 35
36 – 40
> 40

trecia grupe 29

QUOTE(Juratevaic @ 2011 09 27, 10:43)
Butu tikrai miela, jei ir mane priimtumete i si bendravimo rateli smile.gif

Kur jus vedate savuosius?

Sveika prisijungusi 4u.gif mirksiukas.gif

maniskis i Zirniuka eina, pagal gyvenama vieta mums priklauso.

QUOTE(milisena @ 2011 09 27, 18:43)
Mano patarimas uzsirasyt i kuo daugiau darzeliu, net ir i tuos, kurie nepriklauso, pagal gyvenama vieta.

sugrieztino taisykles. mano patarimas eiti i darzeli kuris priklauso pagal gyvenama vieta... ir eiti eiti eiti su dovanom, su pasiulymais kol gausit vieta smile.gif

QUOTE(Tinutele @ 2011 09 27, 21:14)
O as pati jauniausia mama  lotuliukas.gif  priklausau pirmai grupei  ax.gif 

Noretum lotuliukas.gif thumbup.gif teks neuzilgo ir i trecia grupe jungtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2011 09 28, 13:29)
labukas

mamkos kurios mokotes, pasakykit kaip viska suderinat, stogas vaziuoja nieko nespeju...  doh.gif  negi teks mesti mokslus  unsure.gif

o kaip tu mokais? neakivazdžiai? o A eina į daržą?
Atsakyti
O del darzeliu, gal kam pades nuoroda. Ten yra sarasas, kokia gatve kuriam darzui priklauso.
http://www.vilnius.l...1/?itemID=89435

Tai tam, kad nespelioti, tiesiog pasiskambinau i savivaldybe. Tiesa nelabai noriai ir maloniai (mol viskas parasyta internete), bet viska paaiskino. Taigi, kai uzsiregistuoji darzelyje, darzelio personalas per 6 val. itraukia jus i duomenu baze (5. Ikimokyklinio ugdymo įstaigos vadovas, gavęs prašymą, per 6 val. privalo užregistruoti vaiką kompiuterinėje duomenų bazėje). Jei po to ateini i kita darza registruotis, tavo dok. gal ir priims, bet i duomenu baze antra karta neleis ivesti. Taigi automatiskai ir gaunasi, kad dok galima priduoti tik i viena darzeli, nes, pvz. tokiai mamkai kaip as pasakys, kad mano vaikas nepakliuna i darzeli, tai as turiu pilna teise paziureti koks eiliskumas buvo pries ir po manes ir netgi jei ne pagal eile prieme vaikus (pvz. jei po manes stovejes vaikas pakliuvo o as ne), tai galiu paziureti visus tu seimu dokumentus del kokios priezasties taip atsitiko.
Nu nzn ar aiskiai as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2011 09 27, 01:45)
Štai ir aš pagaliau ištaikiau parašyti. Mano mažasis toks aktyvistas, kad visai nėra kada prie kompo prisėsti.
Šiandien išėjom pasivaikščioti ir sutikom tiek daug kitų mamyčių (žinoma ir keletą tėčių) su įvairaus amžiaus lėliukais, kad pagalvojau, kad mūsų Šiaurės miestelis tikras mažų lėliukų rajonas  4u.gif .
O man čia toks klausimas kilo – įdomu koks dominuojantis Šiaurės mieselo mamyčių amžius. Aš pvz. savęs jauna mamyte tai jau ir nepavadinčiau  biggrin.gif .
Jei ne paslaptis, parašykit, kuriai amžiaus grupei priklausot. Padarysim statistiką  bigsmile.gif :

< 20
20 – 25
26 – 30
31 – 35
36 – 40
> 40

Statistikai:

3 grupė - 26 m.
Atsakyti
Kas darys statistikos analize tongue.gif liko aktivistu, Na ka merginos zhiurau naujoku yr ir nemazai, davai meeta organizuojam, kaip visada [b]Katpedeleje, vaiku kampe, 2011 spalio 1 d sestadieni 17 val, kas nepasirodys ne mano kalte tongue.gif mes jau bent dviese ten gira geriam as naujoke atsivesiu smile.gif
Papildyta:
ar kas matet siuntiniu automata prie iki parduotuves?? naujove, reiks ishsiashkinti kaip tas veikia, vaikinas kuris ishpakinejo sake kad galima ir ishsusti ir gauti siuntinius
Papildyta:
http://www.sekunde.l...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savutkel: 28 rugsėjo 2011 - 20:29
As siand. i ta aparata kaip i stebukla ziurejau. Reiks isbandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(savutkel @ 2011 09 28, 20:34)
Kas darys statistikos analize tongue.gif liko aktivistu, Na ka merginos zhiurau naujoku yr ir nemazai, davai meeta organizuojam, kaip visada Katpedeleje, vaiku kampe, 2011 spalio 1 d sestadieni 17 va[ kas nepasirodys ne mano kalte tongue.gif mes jau bent dviese ten gira geriam as naujoke atsivesiu smile.gif
Papildyta:
ar kas matet siuntiniu automata prie iki parduotuves?? naujove, reiks ishsiashkinti kaip tas veikia, vaikinas kuris ishpakinejo sake kad galima ir ishsusti ir gauti siuntinius
Papildyta:
http://www.sekunde.l...

as tai gal visai megciau sudalyvauti jei su vaikais galima smile.gif taip tos giros uzsimaniau dabar doh.gif bet siaip pikta esu ant katpedeles, per ja visi bromai privemti smile.gif

maciau maciau, bet is toli, nelabai supratau, kas cia. Galvojau gal koks mokesciu aparatas arba laikrasciu automatas smile.gif
cia su banku sekunde susije? smile.gif
Atsakyti
plem kažkaip sunkiai man su tais savaitgaliais. ax.gif . ne gūdi žiema dar, kad sėdėtumėm vln. tai va eilinį kartą ižvažiuojam.
Atsakyti