Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(milisena @ 2011 09 15, 19:36)
lopselis 6,26 plius 2,5 uz ugdyma (viena darbo diena)
darzelis 7,16 plius 2,5 uz ugdyma (viena darbo diena)

Kad ir aukles tiek kainuotu
Atsakyti
tai čia mes realiai už maitinimą mokam, o atlyginimus, tai jau valstybė auklėtojoms sumoka. biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Noriu informuoti, kad rugsejo 6 d., 23.44 gime musu mazylis, vardu NOJUS wub.gif
Taip kad dar po keletos savaiteliu mielai prisijungsiu prie vaiksciojanciu lauke su vezimeliais ax.gif

Beje, tai taip ir nesupratau, kaip dabar uz tas kitas paslaugas moketi unsure.gif Jau nebegalima per atsiskaitymu knygele? Visuomet atskirai reikes moketi per banka tik uz skias paslaugas blink.gif
As turiu Nordea internetine bankininkyste, tai jauciu niekaip per ja man neis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 09 16, 16:23)
Labutis  4u.gif
Noriu informuoti, kad rugsejo 6 d., 23.44 gime musu mazylis, vardu NOJUS  wub.gif
Taip kad dar po keletos savaiteliu mielai prisijungsiu prie vaiksciojanciu lauke su vezimeliais  ax.gif

Beje, tai taip ir nesupratau, kaip dabar uz tas kitas paslaugas moketi  unsure.gif Jau nebegalima per atsiskaitymu knygele? Visuomet atskirai reikes moketi per banka tik uz skias paslaugas blink.gif
As turiu Nordea internetine bankininkyste, tai jauciu niekaip per ja man neis  doh.gif

Sveikinu su sunumi 4u.gif Gal bus mano dukros kavalierius wub.gif

Del Adminstos, tai sumokesit per bet kuri banka.
Ta "zamarochke" prasidejo del to, kad berods Swedbankas panaikino mokejimuose 8-ta eilute. As gi siand. mokejau per NordLB banka, tai kuo puikiausiai sumokejau per atsiskaitomaja knygele (kaip ir seniau - 8 eilute), tik dabar reikia pasirinkti paslaugu tiekeja (musu atveju "Adminsta").
Beje, ir "Adminstos" saskaitoje parasyta "moketi i 8-aja atsiskaitymo knygeles eilute" !!!!
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 09 16, 15:23)
Labutis  4u.gif
Noriu informuoti, kad rugsejo 6 d., 23.44 gime musu mazylis, vardu NOJUS  wub.gif

Nuosirdus sveikinimai! Turim nauja kaimynuka! 4u.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brukne: 16 rugsėjo 2011 - 16:41
QUOTE(Iznija @ 2011 09 16, 16:42)
Sveikinu su sunumi  4u.gif  Gal bus mano dukros kavalierius  wub.gif

Del Adminstos, tai sumokesit per bet kuri banka.
Ta "zamarochke" prasidejo del to, kad berods Swedbankas panaikino mokejimuose 8-ta eilute. As gi siand. mokejau per NordLB banka, tai kuo puikiausiai sumokejau per atsiskaitomaja knygele (kaip ir seniau - 8 eilute), tik dabar reikia pasirinkti paslaugu tiekeja (musu atveju "Adminsta").
Beje, ir "Adminstos" saskaitoje parasyta "moketi i 8-aja atsiskaitymo knygeles eilute" !!!!

QUOTE(Brukne @ 2011 09 16, 17:37)
Nuosirdus sveikinimai! Turim nauja kaimynuka!  4u.gif  biggrin.gif
user posted image

Labai aciu uz sveikinimus, mamytes wub.gif
Ir dekui uz paaiskinima del ,,kitu paslaugu'' rolleyes.gif

Siandien vakare varem visi trys pasivaikscioti, tai taip smagu buvo, oras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 09 17, 21:10)
Labai aciu uz sveikinimus, mamytes  wub.gif
Ir dekui uz paaiskinima del ,,kitu paslaugu''  rolleyes.gif

Siandien vakare varem visi trys pasivaikscioti, tai taip smagu buvo, oras  thumbup.gif

O kaip sekasi su leliuku namuose tvarkytis?
Atsakyti
laba diena smile.gif

gal kas turite paskolinti nenaudojama terariuma ar akvariuma?
nes dar nezinau koks geriausias mums butu, tai nenoriu per anksti isigyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 09 16, 17:23)
Labutis  4u.gif
Taip kad dar po keletos savaiteliu mielai prisijungsiu prie vaiksciojanciu lauke su vezimeliais  ax.gif

Beje, tai taip ir nesupratau, kaip dabar uz tas kitas paslaugas moketi  unsure.gif Jau nebegalima per atsiskaitymu knygele? Visuomet atskirai reikes moketi per banka tik uz skias paslaugas blink.gif
As turiu Nordea internetine bankininkyste, tai jauciu niekaip per ja man neis  doh.gif

Sveika,

Nuosirdziausi sveikinimai smile.gif
Kaip tik apie jus buvau pagalvojusi, jau norejau rasyti ir klausti. Sekmes Jums ir lauksim kada galesite prie musu prisijungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iznija @ 2011 09 17, 21:26)
O kaip sekasi su leliuku namuose tvarkytis?

Dekui, po truputi. Pirma savaitele tokia sunkesne buvo, nors mazylis ir ramus, bet mums taip baisu del visko atrode blush2.gif Dabar jau apsipratom visi trys wub.gif Siandien kaip tik vyksime i kontrolini TA, ziuresim, kiek musu mazylis per 2 sav priaugo wub.gif

QUOTE(egliuxra @ 2011 09 19, 12:03)
Nuosirdziausi sveikinimai smile.gif
Kaip tik apie jus buvau pagalvojusi, jau norejau rasyti ir klausti. Sekmes Jums ir lauksim kada galesite prie musu prisijungti smile.gif

Aciu 4u.gif
I laukuti stengiames kasdien iseiti. Gerai, kol vyras namie, nunesa vezima, nes mes 5 a gyvenam, o liftas neveikia doh.gif Bet kita savaite bus bendrijos susirinkimas, tai labai labai tikiuosi, kad pajudes lifto reikalai rolleyes.gif

Kaip jus gyvenate?
Atsakyti
sveikos, aprobavau nauja gima zukausko g, nu visai noeko, raumenelius tempia, bet kai vien tik treniruokliai brangoka,

manishkis isijaute i darzelio ritma aciu Dievui, po truputi tusinames
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 09 20, 11:16)
Dekui, po truputi. Pirma savaitele tokia sunkesne buvo, nors mazylis ir ramus, bet mums taip baisu del visko atrode  blush2.gif Dabar jau apsipratom visi trys  wub.gif Siandien kaip tik vyksime i kontrolini TA, ziuresim, kiek musu mazylis per 2 sav priaugo  wub.gif

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir kiek priaugote? Atsimenu ir as kai gime mano grazuolyte, kaip pirmomis savaitemis su vyru vaiksciojome su knyga rankoje ir turinejom ar vaikas nesusirgo,nes pasirode spuogelis,demele,nevalgo,per daug valgo............. lotuliukas.gif bet man tas laikotarpis pats nuostabiausias blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinutele: 22 rugsėjo 2011 - 22:36