tai jei ne autonominis, tai ir nesildo dar niekur daugiabuciuose
QUOTE(Onora @ 2012 10 15, 20:37)
tai jei ne autonominis, tai ir nesildo dar niekur daugiabuciuose
aij, pasirodo, kad kai kur vln jau sildo
as tai netikrinsiu net, nes dar mums nesalta

Man jau saltoka, bet turbut,kad MB komandiruotej

Sveikutes,noreciau ir as istot i jusu gretas
vilniuje isvis nlb senai gyvenu,tik 2menesius,tai laika leidziu su dukryte namie ir sukam ratus aplink siaures miesteli vienos

QUOTE(samant...a @ 2012 11 03, 12:10)
Sveikutes,noreciau ir as istot i jusu gretas
vilniuje isvis nlb senai gyvenu,tik 2menesius,tai laika leidziu su dukryte namie ir sukam ratus aplink siaures miesteli vienos 

Sveika prisijungus

O kurioje maždaug vietoje gyveni?
QUOTE(helli @ 2012 11 03, 17:18)
gyvenu zygio g.taip norisi draugijos,ypac kai tokie orai,tai taip niuru,liudnoka..smagu butu susirast draugiu:)dar noreciau sporto sale lankyt,bet wienai nesinori:)
QUOTE(samant...a @ 2012 11 03, 17:23)
gyvenu zygio g.taip norisi draugijos,ypac kai tokie orai,tai taip niuru,liudnoka..smagu butu susirast draugiu:)dar noreciau sporto sale lankyt,bet wienai nesinori:)
O ką konkrečiai iš sporto norėtum lankyti??
O aš, kol neturėjau vaiko, nepažinojau nei vieno kaimyno! Net iš matymo nežinojau, kad mano laiptinėje gyvena.
QUOTE(samant...a @ 2012 11 03, 16:23)
Aš kurį laiką vaikščiojau į treniruoklių salę Žukausko gatvėje (prie Northway) - man labai patiko. Gaila, kad dabar taip darbai užspaudę, jog nėra kada net pagalvoti apie sportus ...
QUOTE(helli @ 2012 11 04, 02:51)
Aš kurį laiką vaikščiojau į treniruoklių salę Žukausko gatvėje (prie Northway) - man labai patiko. Gaila, kad dabar taip darbai užspaudę, jog nėra kada net pagalvoti apie sportus ...
noreciau gal i treniruokliu sale,bet ir joga butu idomu isbandyt:)swarbu is namu iseit:)bet wienai nesinori tikrai..kartais taip supykstu ant vyro,kad atsitempe mus cia,kad reikejo man wiska papalikt ,darba,tewus,sese ir waikas ddaarzeli jau butu lankes o cia nieko!darzelio ner,dirbt negaliu,draugiu neturiu,vyras vakare tik gryzta...viena laime,kad namas patinka ir vieta,o tai isvis butu...

QUOTE(samant...a @ 2012 11 05, 10:08)
noreciau gal i treniruokliu sale,bet ir joga butu idomu isbandyt:)swarbu is namu iseit:)bet wienai nesinori tikrai..kartais taip supykstu ant vyro,kad atsitempe mus cia,kad reikejo man wiska papalikt ,darba,tewus,sese ir waikas ddaarzeli jau butu lankes o cia nieko!darzelio ner,dirbt negaliu,draugiu neturiu,vyras vakare tik gryzta...viena laime,kad namas patinka ir vieta,o tai isvis butu...
tai jei yra kokia mamyte ar ne mamyte,kuri dienas leidzia namie,butu smagu susipazint:)

Oj, čia žinokit daug tokių mamyčių.
Nepykit ant vyro. Neabejoju, jis, atsiveždamas Jus čia, norėjo tik kaip geriau. Geriau tą pyktį nukreipkit kokiems nors naudingiems darbams. Galvokit apie naujas galimybes, naujas pažintis, veiklą. Juk gyvenimas Vilniuje turi daugybę pliusų.
Kas dėl sporto, aš jau kurį laiką kas antrą dieną vaikštau į kalanetiką Žygio g. Esu išbandžiusi aerobikas, treniruoklių sales, baseinus, jogą. Kažkaip kalanetika man davė daugiausia ir greičiausiai rezultatų.
idekite prasau nuorodu (ar siaip adresa, uzsiemimus, kainas parasykit)
sportu Siaures miestelyje, nes as galvojau, kad nieko nera, pasirodo, kad yra

QUOTE(Onora @ 2012 11 05, 10:42)
idekite prasau nuorodu (ar siaip adresa, uzsiemimus, kainas parasykit)

Aš vaikštau va čia http://www.vijapinavija.lt/. Iš pradžių šiek tiek skeptiškai žiūrėjau į tą klubą, nes iki tol lankiau, tik didelius sporto klubus. Bet jau po pirmo karto supratau, kad vaikščiosiu tik ten

Galvojau dar va čia eiti http://www.chironas.lt/
Daugiau tai nesidomėjau, bo žiūrinėjau tik tuos klubus, kad kuo arčiau namų būtų.