Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(samant...a @ 2012 11 05, 09:08)
noreciau gal i treniruokliu sale,bet ir joga butu idomu isbandyt:)swarbu is namu iseit:)bet wienai nesinori tikrai..kartais taip supykstu ant vyro,kad atsitempe mus cia,kad reikejo man wiska papalikt  ,darba,tewus,sese ir waikas ddaarzeli jau butu lankes o cia nieko!darzelio ner,dirbt negaliu,draugiu neturiu,vyras vakare tik gryzta...viena laime,kad namas patinka ir vieta,o tai isvis butu...smile.gif tai jei yra kokia mamyte ar ne mamyte,kuri dienas leidzia namie,butu smagu susipazint:)

Visą laiką sunku kažką radikaliai pakeisti, bet juk čia laikinas dalykas - įsivažiuos tas soacialinis gyvenimas smile.gif
Aš deja į kompaniją nelabai tinku, nes visą dieną dirbu, o vakare taip nusikalus būnu, kad visi menki bendravimo energijos likučiai skiriami vaikams smile.gif

QUOTE(Iznija @ 2012 11 05, 09:46)
Aš vaikštau va čia http://www.vijapinavija.lt/. Iš pradžių šiek tiek skeptiškai žiūrėjau į tą klubą, nes iki tol lankiau, tik didelius sporto klubus. Bet jau po pirmo karto supratau, kad vaikščiosiu tik ten smile.gif
Galvojau dar va čia eiti http://www.chironas.lt/
Daugiau tai nesidomėjau, bo žiūrinėjau tik tuos klubus, kad kuo arčiau namų būtų.

Aš lankiau Chironą, kaip minėjau - patiko. Dar Šiaurės mietelyje figūros tobulinimui yra Figurella http://www.figurella.lt/ Apie juos berods "Mamos" žurnalas yra rašęs.
Atsakyti
QUOTE(helli @ 2012 11 05, 15:05)
Visą laiką sunku kažką radikaliai pakeisti, bet juk čia laikinas dalykas - įsivažiuos tas soacialinis gyvenimas  smile.gif
Aš deja į kompaniją nelabai tinku, nes visą dieną dirbu, o vakare taip nusikalus būnu, kad visi menki bendravimo energijos likučiai skiriami vaikams  smile.gif
Aš lankiau Chironą, kaip minėjau - patiko. Dar Šiaurės mietelyje figūros tobulinimui yra Figurella http://www.figurella.lt/ Apie juos berods "Mamos" žurnalas yra rašęs.

pasiziurejau ta vija pinavija,gal ir nieko visai:)reiks gal pabandyt palankyt,jei prisiversiu viena eit:) suprantu,kai darbe visa diena issikrauni,tai kur jau cia eisi vakarais kazkur,kai vaikuciai laukia..smile.gif
Atsakyti
Laba. Aš į G7 einu. Nors gyvenu šiaurės miestelyje J.Kubiliaus, bet...man iš darbo labai patogu G7 grybo gatvėj. tada tiesiai į daržą, pasiimu vaikus ir namo smile.gif
Kai nori viską spėji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2012 11 05, 14:04)
Laba. Aš į G7 einu. Nors gyvenu šiaurės miestelyje J.Kubiliaus, bet...man iš darbo labai patogu G7 grybo gatvėj. tada tiesiai į daržą, pasiimu vaikus ir namo smile.gif
Kai nori viską spėji  blush2.gif

Na tas spėjimas ir nuo darbo priklauso ... aš dažnai grįžtu apie septintą kartais ir vėliau, tad jeigu dar sportuoti po to bent valandžiukei, tai vaikams beliktų tik labanakt pasakyti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės gal ką sudomintų kuponas į Masažo kliniką (Žukausko g.). Nusipirkau iš puslapio kartu.lt ir neapsižiūrėjau, kad galioja tik darbo dienomis rytais (8-14 val.), o aš dirbu. Mokėjau 159 Lt už 600 Lt vertės gydomojo nugaros arba pečių juostos masažo kursą (10 kartų).

Kadangi man vistiek tie pinigai prapultų tai atiduočiau už 140 Lt. 4u.gif

Kuponas galioja: 2012-11-14 - 2013-02-15.

Jei ką sudomino, parašykite į a.ž.
Atsakyti
Sveikos,

esu iš gretimo rajono, bet dažnai vaikštau jūsų rajone smile.gif
norėčiau jungtis į jūsų būrį wink.gif

QUOTE(samant...a @ 2012 11 03, 13:10)
Sveikutes,noreciau ir as istot i jusu gretas smile.gif vilniuje isvis nlb senai gyvenu,tik 2menesius,tai laika leidziu su dukryte namie ir sukam ratus aplink siaures miesteli vienos smile.gif

mielai palaikyčiau kompaniją sukant ratus wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif uzkretet mane sportu smile.gif bandysiu i kalanetika zingsniuot smile.gif tik bijau,kad per mazas tempas ten bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2012 11 26, 17:40)
Sveikos smile.gif uzkretet mane sportu smile.gif bandysiu i kalanetika zingsniuot smile.gif tik bijau,kad per mazas tempas ten bus smile.gif

Ir as taip galvojau. Po pirmos treniruotes siek tiek net nusivyliau iki kol ryte nereikejo lipti is lovos. Tikrai pasijaute.
Atsakyti
Na va.. Taip nudziugau, kad sale namu yra treniruokliu sale 4u.gif
Bet nuejau i ju tinklalapi - uzdaryta verysad.gif
Atsakyti
QQ, keliu temutę į viršų. smile.gif Man labai patinka Šiaurės miestelyje gyventi!! thumbup.gif
Aš ir vis planuoju eiti sportuoti, bet vis viena nešdrįstu.. Planavau eiti į tą Vija pinavija, tik man kiek brangokai pasirodė.. Tai nuo naujų metų galvoju gal eiti į impuls, kareivių gatvėj, šiek tiek dasidėti, bet galima tada daugiau visokių užsiėmimų išbandyti.
Gal atsirastų kompanijonė? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

o kiek nauju nariu Siaures miestelio forume, smagu , kad jungiates ir bendraujate! smile.gif

siuo metu darau bikini depiliacijas nemokamai, kas noresit rasykit 4u.gif (kas nezino, tai studijuoju kosmetologija, paskutiniai metai, baigiamoji praktika).
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2012 12 19, 12:04)
Sveikos,

o kiek nauju nariu Siaures miestelio forume, smagu , kad jungiates ir bendraujate! smile.gif

siuo metu darau bikini depiliacijas nemokamai, kas noresit rasykit  4u.gif  (kas nezino, tai studijuoju kosmetologija, paskutiniai metai, baigiamoji praktika).

Pirma, palinkesiu visoms sventines dziugios nuotaikos!
Antra, lankiau as Vija pinavija kluba. Patiko. Lankiau kalanetika. Faina atmosfera, puikios treneres. Rekomenduoju.
Atsakyti