Dziausmeli ir tavo mazaji su gimtadieniu, aukid sveiki ir grazus!!!
Oksanik,
didzhiausi sveikinimai tavo gimtadienio proga, linkiu tau daug stiprybes, ramybes jaukumo ir zhinoma laimes!!!!
Oksanik! ir as prisidedu prie sveikinimu! Linkiu svajoniu issipildomo, sveikateles ir daug daug graziu akimirku!
Dziaugsmeli! o tavo maziukui linkiu vaikiskos laimes, daug zaislu ir tik viso ko nuostabiausio, spalvoto ir linksmo!
Dziaugsmeli! o tavo maziukui linkiu vaikiskos laimes, daug zaislu ir tik viso ko nuostabiausio, spalvoto ir linksmo!
ačiū ačiū,
Savutkel jau iš vakaro pasistengei
Teisingai taigi Oksanik gimtadienis rugpjucio 8. Niu tai labai sveikinu kad ir paveluotai. Būk laiminga!

Dziaugsmelio mazasis irgi jau visas vyras, greit augat
Vaikiski sveikinimai!

Dziaugsmelio mazasis irgi jau visas vyras, greit augat

Labukas,
Oi seniai nerašiau, nors vis paskaitinėju. Vaikščiodama su vežimėliu ir susitikdama kitas mamas su vaikučiais vis spėlioju gal čia kuri nors iš jūsų
. Beje, o kuriom "trasom" dažniausiai einat pasivaikščioti?
Mano mažasis 9 mėn. pradėjo vaikščioti tai dabar jau laksto ir kas svarbiausia, jau kuris laikas moka užlipti ant visų aukščiau grindų esančių paviršių
nulipti irgi moka, bet ne visda tuo mokėjimu pasinaudoja ... tai tik spėju bėgioti iš paskos
nebėr kada nei į kompo pusę pažiūrėti
Oi seniai nerašiau, nors vis paskaitinėju. Vaikščiodama su vežimėliu ir susitikdama kitas mamas su vaikučiais vis spėlioju gal čia kuri nors iš jūsų
Mano mažasis 9 mėn. pradėjo vaikščioti tai dabar jau laksto ir kas svarbiausia, jau kuris laikas moka užlipti ant visų aukščiau grindų esančių paviršių
QUOTE(helli @ 2011 08 09, 23:07)
Labukas,
. Beje, o kuriom "trasom" dažniausiai einat pasivaikščioti?
nulipti irgi moka, bet ne visda tuo mokėjimu pasinaudoja ... tai tik spėju bėgioti iš paskos
nebėr kada nei į kompo pusę pažiūrėti 
pasivaiksciojam iki parduotuves ir atgal (rimi, iki, maxima)
Mano mergina irgi nuo 9,5 vaiksto, spartuoliai musu vaikuciai
prie kompo irgi vis reciau prisedu ir laukiu nesulaukiu kada isleisiu vyresneli i darzeli..
Kas pazista valandiniu aukliu, kurias galetumet parekomenduoti, praneskit man
Papildyta:
Helli Erikute su 7-uoju Gimtadieniu! Sveikinimai!
Sveikos
Na as ne i tema, bet gal kuri geriat Paulig kava, man labai reikia tusciu pakuociu
Na as ne i tema, bet gal kuri geriat Paulig kava, man labai reikia tusciu pakuociu
QUOTE(Brukne @ 2011 08 10, 08:49)
Ačiū
QUOTE(milisena @ 2011 08 10, 12:58)
Sveikos
mes negeriam kavos, bet lygtai anyta sita geria, paklausiu ar turi pakuociu, ar cia skubu gal?
As kolekcionuoju krepsininku medalius is IKI
Apsirgom, vakar persalom lauke...
QUOTE(egliuxra @ 2011 08 17, 09:57)
Laba, ydomu ar yra jaunu mamyciu siaures mieste ?
mes tai dar visai maziukai liepa gime 
Aisku kad yra
Merginos pagyvinam foruma
Gal kas kuo pasidziaugti turi? Gal kas pasitarti nori? O gal kam liudna ir norisi kam nors pasipasakoti? Zinau kad dauguma musu susitinkam lauke ir pasiplepam, bet siulau nepamirsti ir musu forumo
Musu naujienos tokios: mazasis jau vaikstineja, atsargiai,bet su dideliu uzsispyrimu
O pas jus kas naujo?
Norejau paklausti cia yra kazkokie darzeliai , ale privatus, man kakkokia bobele kieme paspasakojo kad yra 7 am aukshte, bet kas kur kiek, gal kas zhino??