Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 08 20, 12:40)
na šiaip susipažįstama ne tik forumuose , bet ir gyvai biggrin.gif . aš pvz. esu su keliom Šiaurės miestelio gyventojom visai kitom aplinkybėm susipažinusi, jos net nesilanko šiame forume. mirksiukas.gif

Kad ir man teko susipazhinti tongue.gif pvz su savo balkono kaimyne tongue.gif Taciau forumo deka mes susipazinom su daugeliu savo kaimynku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 08 20, 11:03)
Dekui uz priemima, mergaites  4u.gif
Grazaus savaitgalio visoms, nors oras uz lango ir nera dziuginantis  unsure.gif

Mane tai labai dziugina toks oras! biggrin.gif Namie gaivu, vaikai gerai miega per lietu, liuks man daugiau nieko ir nereikia kaip tik ramybes smile.gif
Zinoma dar sergam, tai vistiek niekur negalim isvaziuot..
Atsakyti
kas dėl oro nežinau, bet L turėjo temperatūros, tai vakar visą dieną uždarytas namie buvo. vargšas sienom lipo. o išeinančiuosius su ašarom išlydėdavo doh.gif

šita, savutkel, tu, jei netingi darbo dienom atšliaužk iki to žukausko kiemo. mes ten dažniausiai būnam. dabar kažkaip Ž namie irgi lieka, tai jau aiškiai savo norus pasako, kad tik į šitą kiemą eit biggrin.gif . tuo pačiu ir daržą parodyčiau. be to rytais nebūna ten tiek daug vaikų, kaip vakarais, tai saugojimas paprastesnis.
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 08 21, 12:32)
kas dėl oro nežinau, bet L turėjo temperatūros, tai vakar visą dieną uždarytas namie buvo. vargšas sienom lipo. o išeinančiuosius su ašarom išlydėdavo doh.gif

šita, savutkel, tu, jei netingi darbo dienom atšliaužk iki to žukausko kiemo. mes ten dažniausiai būnam. dabar kažkaip Ž namie irgi lieka, tai jau aiškiai savo norus pasako, kad tik į šitą kiemą eit biggrin.gif . tuo pačiu ir daržą parodyčiau. be to rytais nebūna ten tiek daug vaikų, kaip vakarais, tai saugojimas paprastesnis.

gerai, atshliaushim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinutele @ 2011 08 18, 12:16)
Aisku kad yra  4u.gif  junkites  4u.gif

Merginos pagyvinam foruma  4u.gif  plepam  plepam  plepam  4u.gif
Gal kas kuo pasidziaugti turi? Gal kas pasitarti nori? O gal kam liudna ir norisi kam nors pasipasakoti? Zinau kad dauguma musu susitinkam lauke ir pasiplepam, bet siulau nepamirsti ir musu forumo  4u.gif naujos mamytes DRASIAU  4u.gif

Musu naujienos tokios: mazasis jau vaikstineja, atsargiai,bet su dideliu uzsispyrimu  thumbup.gif  o grazuolyte jau keliauja i darzeli, sesta diena  thumbup.gif  kolkas jai labai patinka, paziuresim kaip bus dar po kokios savaiteles  mirksiukas.gif 

O pas jus kas naujo?  mirksiukas.gif

Mano mažasis tik mėnesiuko, kol oras geras išlendam į lauką pavaikštinėti, tik vieniem labai liūdna sad.gif
Atsakyti
Reikia ishlysti su mazhuoju, bet taip tingisi sad.gif kaip cia prisiversti
Atsakyti
Galvojau as viena tingiu eiti su vaiku i lauka.
Jau taip tingisi sukti su vezimu tuos ratus aplink kiema.
Atsakyti
QUOTE(egliuxra @ 2011 08 24, 09:06)
Mano mažasis tik mėnesiuko, kol oras geras išlendam į lauką pavaikštinėti, tik vieniem labai liūdna sad.gif

4u.gif
Dar pakentekit menesiuka, o tada jau ir mes prisijungsim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 08 24, 13:16)
4u.gif
Dar pakentekit menesiuka, o tada jau ir mes prisijungsim  bigsmile.gif

O kur gimdysit?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 08 24, 14:16)
4u.gif

kiek jums laiko?
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2011 08 24, 14:16)
4u.gif

Tik dabar pamaciau, jus gimdysit uz menesio. Sekmes jums sulaukti savo dziaugsmo smile.gif Lauksim jusu prisijungiant, oras bus dar gana siltas. Tai galbut susibegsim kartu su vezimais ratus pasukti.
Atsakyti
su vežimais ne ratus reikia sukti o eiti pasivaikščioti paupiui. jeigu dviese tai iš viso super.
Atsakyti
Sveiki,

Ir aš jungiuosi smile.gif
Vieną pažįstamą čia jau turiu
Su kitomis malonu būtų susipažinti 4u.gif
Atsakyti