Kaimynkos,kaip siandien? Panasu oras kaip vakar,tai debesuota,tai saule..gal varom i lauka 13val?

Sendiena as negalesiu
reikia nesti prasyma i darba del atostogu

sveikutes aš irgi prašyma i darba nešu, sutapimas, bet negalėsiu, vakare išvažiuoju savaitgaliui tad jau nuo pirmadienio vėl planuosim susibėgimus
gražaus savaitgalio (galėtų saulės daugiau būti)

QUOTE(jurgelizz @ 2014 06 20, 10:27)
sveikutes aš irgi prašyma i darba nešu, sutapimas, bet negalėsiu, vakare išvažiuoju savaitgaliui tad jau nuo pirmadienio vėl planuosim susibėgimus

Saule tarpais pasirodo
Savaitgaliui isvis ora nekoki zada
Tai ok,kita savaite gal pavyx visoms susibegti

QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 20, 10:52)
Saule tarpais pasirodo
Savaitgaliui isvis ora nekoki zada
Tai ok,kita savaite gal pavyx visoms susibegti 

na eile dabar su tavim pro šiaures miestelį prasieiti

Kas siandien per oras..tris sykius ruosemes i lauka eiti ir visus sykius pradejo lietus lyt
Neuzskaitau

na sveikos kaimynėlės, ka beveikiat?
oras kabutėse superinis net nesinori niekur eiti.
pasigavom slogyte truputi
oras kabutėse superinis net nesinori niekur eiti.
pasigavom slogyte truputi

uj..ne ten papuoliau

Laba
As tai internete ieskau skraistes krisktynoms..busiu kriksto mama
joo..orelis nesuprasi kox..
gal zinot kur torta krikstynoms galima butu uzsakyt? Visada Bijoloj uzsakydavau,skanus ten tortai,bet brangu labai pasidare..Mergaitei gimtadieniui kai uzsakiau,tai zaktelejau..dabar reik kitur bandyt..
Papildyta:
jurgelizz, kaip suprantu tavo cia treciasis mazgius dabar..o kokio amziaus pirmi du vaikuciai?

gal zinot kur torta krikstynoms galima butu uzsakyt? Visada Bijoloj uzsakydavau,skanus ten tortai,bet brangu labai pasidare..Mergaitei gimtadieniui kai uzsakiau,tai zaktelejau..dabar reik kitur bandyt..

Papildyta:
jurgelizz, kaip suprantu tavo cia treciasis mazgius dabar..o kokio amziaus pirmi du vaikuciai?

[quote=Klaauzada,2014 06 23, 14:04]
Laba
As tai internete ieskau skraistes krisktynoms..busiu kriksto mama
Papildyta:
na patarėja nekokia, bet esu valgiusi, labai skanus buvo iš šitos kepykleles, kur zukausko g.
Laba

Papildyta:
na patarėja nekokia, bet esu valgiusi, labai skanus buvo iš šitos kepykleles, kur zukausko g.

Mergaites, o jus nevedat savo maziu i baseina
mes uzsirasem i antakalni ir dabar labai dvejot pradejau