Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

as vesiu..reik man tik uzsirasyt...O ko dvejot pradejai? Idomu kokios kainos AK? As tai neinaudotus kelis sykius kai dar nestuke.gif buvau Northway turiu,tai ten nueisiu..o paskui ziuresiu jei patiks..gal ir as i AK nueiciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 23, 16:40)
as vesiu..reik man tik uzsirasyt...O ko dvejot pradejai? Idomu kokios kainos AK? As tai neinaudotus kelis sykius kai dar  nestuke.gif buvau Northway turiu,tai ten nueisiu..o paskui ziuresiu jei patiks..gal ir as i AK nueiciau. ax.gif

Kazkaip galvoju jei koks labai chloruotas vanduo tai juk nera labai gerai vaikui ir siaip baisu pasigaut ka unsure.gif net nzn, kazkokia baime atsirado, nesuprantu doh.gif

Ak pirmas kartas su treneriu 45lt, o paskui kaip suprantu abonementas 5k/ 100lt 4u.gif

O kiek kainuoja Northway g.gif
Papildyta:
Parasyta, kad i baseina vaikui reikia tureti maudymosi kepuraite g.gif kas cia per kepuraite ir kur butu galima isigyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 06 23, 17:04)
Kazkaip galvoju jei koks labai chloruotas vanduo tai juk nera labai gerai vaikui ir siaip baisu pasigaut ka unsure.gif  net nzn, kazkokia baime atsirado, nesuprantu doh.gif 

Ak pirmas kartas su treneriu 45lt, o paskui kaip suprantu abonementas 5k/ 100lt 4u.gif

O kiek kainuoja Northway g.gif
Papildyta:
Parasyta, kad i baseina vaikui reikia tureti maudymosi kepuraite g.gif  kas cia per kepuraite ir kur butu galima isigyti g.gif

o čia jūs pačios noorit, ar gydytoja rekomenduoja?

vyresnėlį vedžiau AK bet dar sena poliklinika buvo. o dabar kur AK basenelis?
Atsakyti
turbut baseino kepuraite
user posted image

bet nemanau kad tokiems mazuliukams jos reikia schmoll.gif cia gal prie bendru taisykliu parasyta,jei eitu vyresnis vaikas tai reiktu,del higienos reikalavimu.

mums tai gydytoja nieko nerekomendavo,man yra like kaip sakiau neisnaudotu kartu,tai noriu su mazgium isnaudot mirksiukas.gif o kainavo nemazai,tikrai daugiau nei AK,dabar neatsimenu,bet yra ju tinklapyje parasyta.. ax.gif
Atsakyti
na prie 12 metu nereikejo jokiu kepuryčių, tik triusikėliai ir netgi be pampersu. ir neatsitiko jokia nelaimė sus ,,kakučiu" ar ,,sysiuku". galvytės juk nekišit manau nereikia tokiam mažiuliui
čiA MANO NUOMONĖ IR PAMASTYMAS smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu ten moko nardyti maziukus g.gif del to dar bijau del ausyciu g.gif

Mums rekomendavo gydytoja, atseit jei norite galite einti, nes labai gerai maziukams g.gif

Atsakyti
Tai kad pilvelyje vaikuciai buvo be kepuryciu biggrin.gif Seip pirma syki girdziu apie kepurytes baseine kudikiams. Kai skambinsiu i Northway paklausiu apie kepures mirksiukas.gif

Ar buvot kriksto mamom? Suku galva apie krikstynas,nes liepoj krikstysiu pusbrolio berniuka. Ar tas saukstelis sidabrinis kazin butinas kaip simbolis g.gif
Atsakyti
zadu keliaut apie 13val i lauka kol saule sviecia bigsmile.gif prisijunkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaauzada: 25 birželio 2014 - 11:18
QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 25, 11:18)
zadu keliaut apie 13val i lauka kol saule sviecia bigsmile.gif prisijunkit 4u.gif

Mes ir neuzilgo galvojame eiti 4u.gif
Atsakyti
smagu buvo pasivazinet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 25, 15:39)
smagu buvo pasivazinet  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2014 06 25, 16:10)

tikrai taip clap_1.gif
Atsakyti