as vesiu..reik man tik uzsirasyt...O ko dvejot pradejai? Idomu kokios kainos AK? As tai neinaudotus kelis sykius kai dar
buvau Northway turiu,tai ten nueisiu..o paskui ziuresiu jei patiks..gal ir as i AK nueiciau.
QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 23, 16:40)
as vesiu..reik man tik uzsirasyt...O ko dvejot pradejai? Idomu kokios kainos AK? As tai neinaudotus kelis sykius kai dar
buvau Northway turiu,tai ten nueisiu..o paskui ziuresiu jei patiks..gal ir as i AK nueiciau. 
Kazkaip galvoju jei koks labai chloruotas vanduo tai juk nera labai gerai vaikui ir siaip baisu pasigaut ka
Ak pirmas kartas su treneriu 45lt, o paskui kaip suprantu abonementas 5k/ 100lt
O kiek kainuoja Northway
Papildyta:
Parasyta, kad i baseina vaikui reikia tureti maudymosi kepuraite
QUOTE(D'esire @ 2014 06 23, 17:04)
Kazkaip galvoju jei koks labai chloruotas vanduo tai juk nera labai gerai vaikui ir siaip baisu pasigaut ka
net nzn, kazkokia baime atsirado, nesuprantu
O kiek kainuoja Northway
Papildyta:
kas cia per kepuraite ir kur butu galima isigyti 
O kiek kainuoja Northway
Papildyta:
o čia jūs pačios noorit, ar gydytoja rekomenduoja?
vyresnėlį vedžiau AK bet dar sena poliklinika buvo. o dabar kur AK basenelis?
turbut baseino kepuraite

bet nemanau kad tokiems mazuliukams jos reikia
cia gal prie bendru taisykliu parasyta,jei eitu vyresnis vaikas tai reiktu,del higienos reikalavimu.
mums tai gydytoja nieko nerekomendavo,man yra like kaip sakiau neisnaudotu kartu,tai noriu su mazgium isnaudot
o kainavo nemazai,tikrai daugiau nei AK,dabar neatsimenu,bet yra ju tinklapyje parasyta..

bet nemanau kad tokiems mazuliukams jos reikia
mums tai gydytoja nieko nerekomendavo,man yra like kaip sakiau neisnaudotu kartu,tai noriu su mazgium isnaudot
na prie 12 metu nereikejo jokiu kepuryčių, tik triusikėliai ir netgi be pampersu. ir neatsitiko jokia nelaimė sus ,,kakučiu" ar ,,sysiuku". galvytės juk nekišit manau nereikia tokiam mažiuliui
čiA MANO NUOMONĖ IR PAMASTYMAS
čiA MANO NUOMONĖ IR PAMASTYMAS
Kaip suprantu ten moko nardyti maziukus
del to dar bijau del ausyciu
Mums rekomendavo gydytoja, atseit jei norite galite einti, nes labai gerai maziukams
Mums rekomendavo gydytoja, atseit jei norite galite einti, nes labai gerai maziukams
Tai kad pilvelyje vaikuciai buvo be kepuryciu
Seip pirma syki girdziu apie kepurytes baseine kudikiams. Kai skambinsiu i Northway paklausiu apie kepures
Ar buvot kriksto mamom? Suku galva apie krikstynas,nes liepoj krikstysiu pusbrolio berniuka. Ar tas saukstelis sidabrinis kazin butinas kaip simbolis
Ar buvot kriksto mamom? Suku galva apie krikstynas,nes liepoj krikstysiu pusbrolio berniuka. Ar tas saukstelis sidabrinis kazin butinas kaip simbolis
zadu keliaut apie 13val i lauka kol saule sviecia
prisijunkit
QUOTE(Klaauzada @ 2014 06 25, 11:18)
Mes ir neuzilgo galvojame eiti
smagu buvo pasivazinet