Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurės miestelis

QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 09 05, 09:06)
jo jo už kitas paslaugas mokam adminstai atskiru pavedimu

O as oasiskambinau i buhalt. ir paklausiau.
Nuo sio men., t.y. uz rugpjuti, reiks moketi per imokos koda - 103220, atskiru pavedimu.
Atsakyti
aciu 4u.gif
Pratinu I prie puodo, tai jau 3 kart prisko i kelnes, bet siusiuoja kai padupdau kur nors doh.gif Kaku tik i puoda daro arba i kelnes tongue.gif
Atsakyti
O mes jau i darzheli vaikshtom, yahooooo, super, na va nors kur del tu akyciu , akinuku mums nuskilo, yra darzhelis prie vaiku poliklinikos, su regos sutrikimais tai ten visi vaikuciai su akinukais o kas kruciausia grupeje tik 13 vaiku, o realiai buna kokie 8 smile.gif ash labai patenkinta, O dar nu cia Dievulis jau papyle dzhiaugsmo, paleido 21 troleibusa ish shiaures miestelio tiesiai per shilo tilta, tai mums jokios ir mashinos nereikia, suuuuuper,
Va pasigyriau smile.gif kas pas jus naujo???

Atsakyti
na iš didelės bėdos nuo poliklinikos gali ir pareiti smile.gif.
o šiaip tai džiaugiuosi dėl jūsų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 09 07, 17:48)
na iš didelės bėdos nuo poliklinikos gali ir pareiti smile.gif.
o šiaip tai džiaugiuosi dėl jūsų thumbup.gif

su vaiku pestute 36 min, o dar per tilta butu kas antra diena su sloga
Atsakyti
QUOTE(savutkel @ 2011 09 07, 15:36)
O mes jau i darzheli vaikshtom, yahooooo, super, na va nors kur del tu akyciu , akinuku mums nuskilo, yra darzhelis prie vaiku poliklinikos, su regos sutrikimais tai ten visi vaikuciai su akinukais o kas kruciausia grupeje tik 13 vaiku, o realiai buna kokie 8 smile.gif ash labai patenkinta, O dar nu cia Dievulis jau papyle dzhiaugsmo, paleido 21 troleibusa ish shiaures miestelio tiesiai per shilo tilta, tai mums jokios ir mashinos nereikia, suuuuuper,
Va pasigyriau smile.gif kas pas jus naujo???

Tai su tuo dziaugsmu ir sveikinu! 4u.gif biggrin.gif

As normaliai, tiesa pasakius neturiu laiko skųstis, sukuosi kaip uzsukta, istojau mokytis, sunus i darzeli, mazoji su valandine aukle, bet ieskausi aukles visai dienai..
Atsakyti
Sveikos
O mano A kas antra savaite sloga parsinesa is darzo
Ziuriu su auklem striuka...
Atsakyti
o aš manau, kad auklę visada galima rasti, tik kainos kandžiojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2011 09 08, 10:40)
o aš manau, kad auklę visada galima rasti, tik kainos kandžiojasi biggrin.gif

kaip idomiai pastebeta.
Na va prisigyriau kazkas nuzhiurejo ir dabar sedi mano snargliuotas zuika namuose schmoll.gif
Atsakyti
Ne tu viena su apsisnargliavusiu vaiku doh.gif As jau susitaikiau...
Buciau dirbusi, butu reikeje ir man aukles. O kazi kokios kainos?? Jauciu kaip minimum uz du vaikus 10lt/val.?/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 08 rugsėjo 2011 - 21:55
Merginos, kur artimiausias western union?? be minsko parduotuves pasto
Atsakyti
QUOTE(savutkel @ 2011 09 11, 17:25)
Merginos, kur artimiausias western union?? be minsko parduotuves pasto

Tai yra Swedbanke prie Ogmios / Omnitelio / Zenevos.
Atsakyti