Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

QUOTE(allinuke @ 2009 01 30, 19:06)
nu tikrai nepatariu riti i senamiescio vaiku dienos centra pas ponia olga kazliene...na nebent nnori prasto praktikos ivertinimois patirties zinau deja..maciau kaip to centro darbuotojai elgiasi su vaikais kai poniai kazlienei gaila stiklines vandens karsta vasaros diena vaikui verysad.gif

Papildyta:
siame dienos centre gera ivertinima uz praktika gausi tada jei virtuveje padesi arba i lysi ten kur lysti nesinori...taip buvo pries kelis metus galiu drasiai ta teikti ir ne as viena deja verysad.gif

blink.gif geras...pirmąkartą girdžiu,na kaip su kolege bendraujant,tai nekilo problemų g.gif
Papildyta:
QUOTE(monax @ 2009 01 30, 19:18)
DEMESIO!!!

LENGVAS UZDARBIS NAMUOSE

poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(monax @ 2009 01 30, 19:18)
DEMESIO!!!

štiiiiiššššššššššš
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau paklaust, gal kuri pametėsit minčių, koki renginį suorganizuot vaikų namuose, bet kad vaikams patiktų. kaip matau, čia visos dirbannčios, tai gal ką nors tokio esat dariusios g.gif Man praktikai reikia, bet noris kažką tokio, kad vaikus sudominčiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2009 01 30, 19:13)
Nesupratau klausimo?  bigsmile.gif

kiek metus studijos? 3m?
kad 3kurse jau BAIGIAMOJI praktika blink.gif
pasimeciau.arba kazko nesuprantu
Papildyta:
QUOTE(vilma1978 @ 2009 01 30, 19:32)
kaip tai? užskaito  bigsmile.gif
Papildyta:

nueik į betkurį dienos centrą,tikrai pagelbės...kad ir į senamiesčio pas olgą kazlienę mirksiukas.gif savaitgaliais žinau dirba šančiuose VDC g.gif

o, galvojau, kad ne., na, kad NVO neuzskaitys.
1kurse man soc.darbuotoja dejavo is vaiku dienoscentro parapijinio, kad vat, neina pas mus studentai, nes jiems praktika cia neusiskaito
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 01 31, 18:42)
kiek metus studijos? 3m?
kad 3kurse jau BAIGIAMOJI praktika blink.gif
pasimeciau.arba kazko nesuprantu
Papildyta:

o, galvojau, kad ne., na, kad NVO neuzskaitys.
1kurse man soc.darbuotoja dejavo is vaiku dienoscentro parapijinio, kad vat, neina pas mus studentai, nes jiems praktika cia neusiskaito

Studijos trunka 4 metus. Ketvirtam kurse diplominio rašymas, kurį galima susieti su baigiamaja praktika.
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2009 01 31, 23:24)
Studijos trunka 4 metus. Ketvirtam kurse diplominio rašymas, kurį galima susieti su baigiamaja praktika.

viskas jau aisku pioneer.gif kazkaip nesusigaudziau topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2009 01 31, 22:24)

ir labai netgi kiek žinau patartina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 02 01, 22:19)

O kur tu studijavai?
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 02 01, 23:19)

visiškai pritariu 4u.gif aš lygiai taip pat dariau ir nebuvo sunku įsigilinti į darbo temą, turėjau visą medžiagą, tyrimas buvo tikslingas ir aplamai - žinojau ką darau ir kodėl. todėl buvo lengviau apsiginti, kad mano tema nėra šiaip sugalvota, o siejasi su tiesioginiu darbu ir panašiai.
Atsakyti
Gal ką sudomins...

Kviečiame į mokomąjį seminarą (4 ak.val. teorijos ir 4 ak.val. praktinių užsiėmimų) tema „Darbas su smurto šeimoje aukomis ir smurtautojais“, kuris skirtas socialiniams darbuotojams ir socialiniams pedagogams. Šio seminaro metu nagrinėsime šias temas:

„Šeiminis smurtas: samprata, rūšys. Smurtas šeimoje – tradicijos, šeimos aplinka ir įtaka...“;
„Kodėl vyrai smurtauja? (priežastys bei pasekmės)“;
„Pagalbos galimybės: kokybiškų paslaugų garantavimas“;
„Savitvarda, pykčio ir agresijos valdymas“;
„Konfliktai ir jų valdymas. Derybos ir tarpusavio susitarimas“;
„Ir vyrai verkia ... Vyriškų vaidmenų ypatumai.“;
„Vyro krizė moters gyvenime“;
„Pagalba šeimoje smurtaujantiems vyrams – kaip įveikti psichinės sveikatos sutrikimus (depresija, agresija, asmenybės sutrikimai, priklausomybės nuo alkoholio, narkotikų ir kt.)“.

Aš tai jau užsiregistravau..lėksiu,išduodami pažymėjimai tinka atestacijos metu mirksiukas.gif
Atsakyti
vilma1978, cia kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 02 03, 15:38)
vilma1978, cia kaune?  g.gif

Taip,kaune 4u.gif
Atsakyti