Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

Sveikos 4u.gif
gal žinot apie reikalingus soc. darbuotojus Kaune?? kiek domėjausi, tai nieko nerandu doh.gif Baigusi Kauno kolegija.
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2009 02 10, 10:36)
Sveikos 4u.gif
gal žinot apie reikalingus soc. darbuotojus Kaune?? kiek domėjausi, tai nieko nerandu  doh.gif Baigusi Kauno kolegija.

Nera nieko siuo metu...
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 02 07, 12:32)
na ką, gavau atlyginimą už sausį. o jis nei kapeika nepadidėjęs  g.gif  tai kur tie 12 %  žadėti? ar čia aš ką praleidau ar nesupratau ko nors?  g.gif

na man tai pakilo iš 12 koficiento į 13 ax.gif o kad kažkas mažiau gavo tai gal čia tas naujai taikomas npd pakišo koja g.gif , nes vieniems tai į naudą išėjo, o kitiems ne doh.gif tiesa nauju koficientu atlyginimą skaičiuos nuo vasario kiek supratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vestė21: 10 vasario 2009 - 13:45
QUOTE(Mcgirl @ 2009 02 09, 21:30)
Matau, kad dirbat socialinėmis darbuotojomis smile.gif na aš esu tik 1 kurso studentė ir norėčiau apie šia profesiją išgirsti daugiau smile.gif
Kokios perspektyvos Lietuvoje ir užsienyje?
Ar vertėtu pereiti į socialinę pedagogiką?

ačiū smile.gif

as irg 1kurse nelabai zinojau, su kuo ir kaip valgomas tas soc.darbas hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif cia normalu, yra literaturos apie soc. darba, parsinesk knygu ir skaityk, susipazinsi.
Juk anksciau, ar veliau susipazinsi su smagumynais musu specialybes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuolinė: 10 vasario 2009 - 15:18
QUOTE(vestė21 @ 2009 02 10, 13:44)
na man tai pakilo iš 12 koficiento į 13 ax.gif  o kad kažkas mažiau gavo tai gal čia tas naujai taikomas npd pakišo koja g.gif , nes vieniems tai į naudą išėjo, o kitiems ne doh.gif tiesa nauju koficientu atlyginimą skaičiuos nuo vasario kiek supratau blush2.gif

nu kad ne lyg g.gif internete radau skaiciuokle pagal kuria palyginus visa mokesciu skaiciavimo sistema turejom daugiau gauti, nezymiai, bet tikrai ne maziau g.gif ai, bet cia nieko nepadarysi, svarbu darbas yra, o tai su finansais visai ne kas pas mus teikiant paslaugas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Berta @ 2009 02 10, 00:02)
sveikutės  4u.gif
Neseniai pradėjau dirbti vaikų globos namuose. Reikia pildyti vaiko globos planus tai net nežinau nuo ko pradėti  doh.gif Gal kas dirbat ir turit kokį pavyzdėlį būčiau labai dėkinga  blush2.gif

nui geras...taigi kažkas prieš tai turėjo tą drabą daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 02 10, 14:44)
na man tai pakilo iš 12 koficiento į 13 ax.gif  o kad kažkas mažiau gavo tai gal čia tas naujai taikomas npd pakišo koja g.gif , nes vieniems tai į naudą išėjo, o kitiems ne doh.gif tiesa nauju koficientu atlyginimą skaičiuos nuo vasario kiek supratau blush2.gif

as ir pradedu nuo kovo dirbti seniunijoje, bet jus man viena paaiskinkite, kodel soc darbuotoju mazesnis atlyginimas negu soc pedagogu, ir zymiai doh.gif doh.gif doh.gif o jiems dar plius ilgos atostogos ir trumpesne darbo diena, bet darbo tai tikrai mums daugiau nei socialiniams pedagogams
as manau kad cia reikia kelti sita klausima social;iniu darbuotoju asociacijoj, nes mokytojai bekildami pasikele sau atlyginimus, o mes ariam uz kapeikas.
13 kas cia per koficiantas, kaip soc pedagogu 18 doh.gif man taip pikta kad turiu pereiti, tai netrusiu kur detis, nes iki siol dirbau soc pedagoge, tai gera buvo daugiau pinigeliu gauti, o dabar..... verysad.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mcgirl @ 2009 02 09, 20:30)
Matau, kad dirbat socialinėmis darbuotojomis smile.gif na aš esu tik 1 kurso studentė ir norėčiau apie šia profesiją išgirsti daugiau smile.gif
Kokios perspektyvos Lietuvoje ir užsienyje?
Ar vertėtu pereiti į socialinę pedagogiką?

ačiū smile.gif

as pati esu baigusi soc darba ir dabar diplomini rasau soc pedaogika, manau mokslai jokie nepakenks, bet galiu pasakyti su darbuotoju mokykloj negalesi dirbti nes neturi pedagoginio isislavinimo, o va su pedagogo isislavinimu gali dirbti ir mokykloje ir socialiniu darbuotoju, spresk pati, o be to kaip minejau soc pedagogu atlyginimai didesni mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goduke: 11 vasario 2009 - 17:28
QUOTE(goduke @ 2009 02 11, 18:34)
as ir pradedu nuo kovo dirbti seniunijoje, bet jus man viena paaiskinkite, kodel soc darbuotoju mazesnis atlyginimas negu soc pedagogu, ir zymiai doh.gif  doh.gif  doh.gif o jiems dar plius ilgos atostogos ir trumpesne darbo diena, bet darbo tai tikrai mums daugiau nei socialiniams pedagogams
as manau kad cia reikia kelti sita klausima social;iniu darbuotoju asociacijoj, nes mokytojai bekildami pasikele sau atlyginimus, o mes ariam uz kapeikas.
13 kas cia per koficiantas, kaip soc pedagogu 18 doh.gif man taip pikta kad turiu pereiti, tai netrusiu kur detis, nes iki siol dirbau soc pedagoge, tai gera buvo daugiau pinigeliu gauti, o dabar..... verysad.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

as pati esu baigusi soc darba ir dabar diplomini rasau soc pedaogika, manau mokslai jokie nepakenks, bet galiu pasakyti su darbuotoju mokykloj negalesi dirbti nes neturi pedagoginio isislavinimo, o va su pedagogo isislavinimu gali dirbti ir mokykloje ir socialiniu darbuotoju, spresk pati, o be to kaip minejau soc pedagogu atlyginimai didesni mirksiukas.gif

bet atėjus soc.pedagogui ir darbuotojui,daugelyje atvejų paims darbuotoją...
Atsakyti
QUOTE(vilma1978 @ 2009 02 11, 20:25)
bet atėjus soc.pedagogui ir darbuotojui,daugelyje atvejų paims darbuotoją...

paims ta kuris pazinciu turi daugiau mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš dirbu 0,5 etato soc. darbuotoja ir 0,75 soc. darbuotoja su rizikos šeimomis. Tai tas 13 tik rizikos šeimoms o soc. darbuotojai 9. Tai ne ką daugiau padidėje, bet vis į namus ne iš namų. O dabar reikia džiaugtis, kad darbą turim ax.gif O taip tai už tokias darbo sąlygas ir su tokiom šeimom tikrai ne toks atlyginimas turėtų būti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vestė21 @ 2009 02 12, 18:47)
aš dirbu 0,5 etato soc. darbuotoja ir 0,75 soc. darbuotoja su rizikos šeimomis. Tai tas 13 tik rizikos šeimoms o soc. darbuotojai 9. Tai ne ką daugiau padidėje, bet vis į namus ne iš namų. O dabar reikia džiaugtis, kad darbą turim ax.gif  O taip tai už tokias darbo sąlygas ir su tokiom šeimom tikrai ne toks atlyginimas turėtų būti schmoll.gif

...palaukit,sualauksim mes ir savo geresnių laikų mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu vilmai 1978 kad ateis geresni laikai ir i musu kiema biggrin.gif o kolkas reikia gerai savo darba atlikti smile.gif
Atsakyti